Здравей Гост

Ингрес на прогресивното слънце

• 27 Отговора
  • 7855 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Ингрес на прогресивното слънце
« Отговор #15 -: Септември 16, 2011, 12:14:12 pm »
         Имам убеждението за себе си, Антена, че и в тези последни градуси на даден знак, не само при встъпването в нов се усеща влиянието му, нуждата от промяна или евентуално внезапна промяна. В момента не акцентирам в изказа си на събития, защото такива сами по себе си няма на този етап, по-скоро трансформации и борби на вътрешно ниво :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #16 -: Септември 16, 2011, 12:41:02 pm »
thats more clear, thanks   :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #17 -: Септември 16, 2011, 01:38:53 pm »
thats more clear, thanks   :)

Винаги си добре дошла :)

А сега задълбавайки се ми изпъква точната квадратура на прогресивното Слънце към наталния Нептун, управител на AC-то....  :o И как съм го пропуснал този аспект при мен досега , направо не е за вярване  :(

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #18 -: Септември 16, 2011, 01:49:47 pm »
а няма да се плашиш :)
и аз имам подобен аспект, но той е квадратура на транзитен нептун към прогресивно слънце ;)
на фона на останалите кофти аспекти този е песен :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #19 -: Септември 16, 2011, 01:59:13 pm »
         Не мисля негативно като цяло, да сигурен съм, че и по-лоши нещица се задават скоро време  ;D Благодаря за подкрепата, Антена :) По-скоро ми прави впечатление, че последните два месеца се чувствам по-плах като цяло - нещо, което не е типично за мен по начало, но ще трябва да се справя някакси :) Истината е в размърдването на Меркурий, повече мисъл и трезва преценка на ситуациите  :)

« Отговор #20 -: Септември 16, 2011, 05:04:29 pm »
         Наближава при мен 29-ия градус на Дева - няма да ви описвам какво и как ми предизвиква  ;D

и все пак какво?
от шегата не се разбира много..
след няколко месеца слънцето ми ще бъде на 29* от скорпион и ми е любопитно.
Моето Слънце напусна Скорп преди година и 3 месеца.Имаше и други фактори ,но тази година беше най крити4ната в целия ми живот до тук.Щях да умра и аз и детето ми ,щях да остана на улицата ,на косъм бях от страшни катастрофи с клола загубих бизнеса и парите си абе вси4ко без изклю4ение.Има гадни съдебни дела и така без да преувели4авам.В резултат на тези катаклизми реших 4е трябва да оцелея и крайния резултат е ново и по хубаво ателие нов  по добър(дори два) дом сигурност цялостен ремонт на коалата и нов живот на ново място.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #21 -: Септември 16, 2011, 05:12:32 pm »
Скорпион кой дом управлява?
Какви са аспектите на наталното ти Слънце, натални Плутон и Марс?
Малко ме стресна..
« Последна редакция: Септември 16, 2011, 05:14:22 pm от Antena »

« Отговор #22 -: Септември 16, 2011, 05:21:16 pm »
Имаше и други фактори пр.Луна 12 дом Кввадрат на тр.Уран с нат.Луна.
Не е задъжително при теб да е така но по4ти се застъпи крити4ния гррадус 29 на тр.Луна тр.Слънце и Сатурн съвпад с възел и Плутон.
Картата ми я има из форума сега нямам време да ка4вам катите.Ако не ти се рови ще ти изпратя ли4ните данни

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #23 -: Септември 16, 2011, 05:22:39 pm »
Моето Слънце напусна Скорп преди година и 3 месеца.Имаше и други фактори ,но тази година беше най крити4ната в целия ми живот до тук.Щях да умра и аз и детето ми ,щях да остана на улицата ,на косъм бях от страшни катастрофи с клола загубих бизнеса и парите си абе вси4ко без изклю4ение.Има гадни съдебни дела и така без да преувели4авам.В резултат на тези катаклизми реших 4е трябва да оцелея и крайния резултат е ново и по хубаво ателие нов  по добър(дори два) дом сигурност цялостен ремонт на коалата и нов живот на ново място.
[/quote]

Според мен тази поредица от събития не се дължи в никакъв случай само  единствено на промяната на знака на прогресивното Слънце. Наистина би било добре, proserpina да дадеш допълнително инфо :)
« Последна редакция: Септември 16, 2011, 11:07:19 pm от kokolino »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #24 -: Септември 16, 2011, 05:29:16 pm »
Имаше и други фактори пр.Луна 12 дом Кввадрат на тр.Уран с нат.Луна.
Не е задъжително при теб да е така но по4ти се застъпи крити4ния гррадус 29 на тр.Луна тр.Слънце и Сатурн съвпад с възел и Плутон.
Картата ми я има из форума сега нямам време да ка4вам катите.Ако не ти се рови ще ти изпратя ли4ните данни

Любопитно ми е действително, би ли ми пуснала данните си на лични, ако не ти се качва картата.
Благодаря.

« Отговор #25 -: Септември 17, 2011, 08:11:41 am »
Имам две близки риятелки,на които Слънцето напусна Скорп.
И при двете имаше коренна положителна промяна в живота им  след катаклизми е не то4но като при мен,но имаше катаклизми.Понеже са минали години мога да кажа,4е им се слу4ха пове4ето от нещата,за които са се борели  а не просто слу4айности като пе4алба от латарията.Но не се слу4и извенъж а постепенно.В кити4ния градус най ве4е се разрушиха нещата,които им бяха ненужни ,но все пак бяха превързани към тях, а след това трябваше ок година -две за да статират новите събития.

« Отговор #26 -: Септември 19, 2011, 08:36:12 am »
реших да не отварям нова тема защото тъй или иначе става дума за прогресивното слънце:

някой преживявал ли е съвпада му с осите на хороскопа, натални или прогресивни?
при мен след няколко години ще навлезе в телец и около 5 години след това ще направи съвпад с натално МС?
  В момента прогресивното Слънце ми е върху ЮЛВ.Още не е достигнало точния градус.Ако се случат важни промени с последствия ще казвам.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #27 -: Септември 19, 2011, 08:50:19 am »
При мен съвпада на прогресивното слънце с ИС, съвпадна и със съвпада на прогр Луна с МС, така че остта ИС МС беше активирана двойно. Точно по това време срещнах бившия си съпруг, запознахме се вкъщи ( Все пак ис е домът ми), на купон огранизиран от брат ми ( Г7 ми е в трети). По това време ме приеха и студентка и започнах едновременно да уча и работя ( прогр Луна на МС).