Здравей Гост

Хирон - лекаря и пациента в натала

• 16 Отговора
  • 4454 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Хирон - лекаря и пациента в натала
« -: Август 21, 2011, 06:28:01 pm »
много любопитно, за тоз хубосник е писано много, почти колкото и за Сатурн и Лилит, но тук си нямаме темичка за неговата натална позиция. Както сигурно сте забелязали за мен е важно преди всичко задълбоченото изучаване на наталната карта, а от скоро и Драконовата (за която също  нямаме темичка). според мен натала показва нашите задачи - а транзити, прогресии и т.н. са начина възможностите за решаването им. Ако не е добре изяснена наталната карта, то е невъзможно максимално да се изискат т.нар. предсказателни методи, но това е тема за друга тема   :57:

та да се върнем към Хирон. къде е във вашата карта, какви аспекти прави, как го усещате, какви номерца ви е спретвал? За мен той е нещо като карикатурист-сатирист - умее добре да се забавлява за наша сметка само дето, в шеговитите му закачки самите ние рядко виждаме смешното .. след това да

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Хирон - лекаря и пациента в натала
« Отговор #1 -: Август 21, 2011, 06:36:00 pm »
Намира се в риби , в 4-ти дом....в секстил с марс и тригон с Нептун...Опозе Плутон и Уран....и кармичен аспект с нат.Юпитер...., аха и каре Слънце и секстил Луна.... :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #2 -: Август 21, 2011, 06:57:43 pm »
         В Близнаци 4и дом е при мен, изцяло отрицателно аспектиран - с опозиции към Уран и Марс, опозиции към Слънце и Мерка, а в момета транзитния витае около AC-то ми  :(

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #3 -: Август 21, 2011, 07:14:34 pm »
Хирон - в западната полусфера на картата ми стои самичък, събира и аспектира почти всички планети от 10 до 3 дом. намира се в 7-ми в Телец. Опозиция Луна, тригон Слънце, тригон Марс, квадрат Юпитер, творчески с Меркурий.  Отразява ми се на връзките, при транзитите му през нодалните оси винаги има събитийност по 7-ми дом, а при съвпад с марса родих дъщеря си.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Август 21, 2011, 07:22:46 pm »
Хирон при мен е в Близнаци, на края на 2-ри дом. Съвпад със СЛВ, куинконкс към Плутон и Нептун.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Август 21, 2011, 08:59:32 pm »
Хирон - в западната полусфера на картата ми стои самичък, събира и аспектира почти всички планети от 10 до 3 дом. намира се в 7-ми в Телец. Опозиция Луна, тригон Слънце, тригон Марс, квадрат Юпитер, творчески с Меркурий.  Отразява ми се на връзките, при транзитите му през нодалните оси винаги има събитийност по 7-ми дом, а при съвпад с марса родих дъщеря си.

По транзит в момента е в каре с нодалната ос...Освен , че е голям  шегаджия е и толкова непредвидим..,че и брат му Уран би завидял.... :(

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #6 -: Август 21, 2011, 09:08:17 pm »
При мен е в Риби, в 4-и дом и прави цял куп аспекти: тригон със Слънце, Меркурий,  Нептун и Асц и СЛВ,, квадрат с Марс,  опозиция с Уран и Плутон. Настина е много непредсказуем, но май ме прави съпричастна към хорските  проблеми, предусещам от какво има нужда  една наранена душа, също така и къде е силата и дарбата на някой. Поне при мен действа подобно на Нептун, може би защото е в неговия знак.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 21, 2011, 09:19:59 pm »
При мен е в Риби, в 4-и дом и прави цял куп аспекти: тригон със Слънце, Меркурий,  Нептун и Асц и СЛВ,, квадрат с Марс,  опозиция с Уран и Плутон. Настина е много непредсказуем, но май ме прави съпричастна към хорските  проблеми, предусещам от какво има нужда  една наранена душа, също така и къде е силата и дарбата на някой. Поне при мен действа подобно на Нептун, може би защото е в неговия знак.

Познато ми е...,защо ли? ;D
Тук съм писала за Хирон...http://www.astroseer.net/2011/05/%D1%85%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #8 -: Август 21, 2011, 09:35:36 pm »
Поздравления за статията! Докато я четях, имах чувството, че е писана специално за моите транзити, а дори не ме познаваш!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Август 21, 2011, 09:46:25 pm »
Поздравления за статията! Докато я четях, имах чувството, че е писана специално за моите транзити, а дори не ме познаваш!:)

Не приемам ВИСШИТЕ ПЛАНЕТИ и  аспектите им за поколенчески..,защото се намират в картите ни и особено когато дома е 4-ти...и аспекта е около гокленова зона....Няма как...просто няма как да не го усещаш като мен.... ;D , а аз като теб....

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #10 -: Август 21, 2011, 09:50:26 pm »

Не приемам ВИСШИТЕ ПЛАНЕТИ и  аспектите им за поколенчески..,защото се намират в картите ни и особено когато дома е 4-ти...и аспекта е около гокленова зона....Няма как...просто няма как да не го усещаш като мен.... ;D , а аз като теб....

:) Много се радвам, че открих този форум - храна за душата! Защото тя /душата/ няма задник  и иска друг вид храна!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Август 21, 2011, 09:59:17 pm »

:) Много се радвам, че открих този форум - храна за душата! Защото тя /душата/ няма задник  и иска друг вид храна!:)

Asya..., за мен също е удоволствие...,че има фина атмосфера и интереси които ни свързват...,правят ни емпатични и емпирични... :-* ;D

Дори отворих една тема преди време с молба към всички пишещи за обратна връзка...,но .... ::)...никой не писа...,

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,557.0.html

Много е важно поне за мен...да има обратна връзка и онова което ни свързва да ни обединява.... :-*

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #12 -: Август 21, 2011, 10:10:10 pm »
Според мен всички, които посещанват този форум, го харесват. Иначе какво ще правят тук. Форуми дал Бог.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #13 -: Август 21, 2011, 11:34:58 pm »
Разкажете какво ви се е случило при аспект на Хирон и къде се е отразило. Мисля си, че трябва да се отразява в дома където е Хирон, но е факт че един от аспектите при раждането на дъщеря ми беше съвпада на Хирон с Марс, а той е управител на седми. До ден днешен не си го обяснявам със седмия дом аспекта става в 3-ти, това ми беше първа бременност и дете. Може би, защото в натала прави опозиция с луната, а тя е сигнификатор на майчинството.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Август 21, 2011, 11:48:42 pm »
Събитията по Хирон са отчетливи и не могат да се сбъркат...Той прилича на Уран..,но за разлика от него има по-различно отношение , действа с болка...,чувствителен е....
И ДА!- отразява се преди всичко на дома който заема..,като не подминава и онова което аспектира....
ще разкажа тези дни....Обещавам... :-*