Здравей Гост

Хирон - лекаря и пациента в натала

• 16 Отговора
  • 4459 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Хирон - лекаря и пациента в натала
« Отговор #15 -: Август 22, 2011, 12:53:51 am »
При съвпад на Хирон с Луната ми  - почина майка ми. При съвпад на Хирон с Уран, ( който е в 9 дом ) - срещнах невероятен човек, който промени вярата ми, възгледите ми за живота, приятел, за който всеки може да мечтае. При съвпад на Хирон с Марс и Сатурн в 8-ми - просто не ми се коментира, но имаше събития, които ще помня цял живот.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Хирон - лекаря и пациента в натала
« Отговор #16 -: Август 22, 2011, 10:49:38 am »
много ми е интересен Хирон..
сигурно сте чели статията на Кирил Стойчев

"всяка подредба ни дава различна характеристика на Хирон.
І. Роля на Купидон /между Юпитер и Сатурн/ – има отношение към знаците Везни и Лъв;
ІІ.Роля на Ключаря /между Сатурн и Уран/ – отваря врати между измеренията, прави невъзможното - възможно, има отношение към Стрелец и Козирог – учителя, който въвежда ученика от материалния в духовния свят.
ІІІ. Роля на Лечителя / между Уран и Нептун/ (Дева, Риби)– това ниво има 3 поднива:
1. лечител на тялото – рефлексотерапия, зонова терапия, масажи, въобще лечение с ръце /когато Хирон е открит, има бум на алтернативните методи за лечение – 77 г.;/
2. лечител на душата – астролози, психотерапевти, психолози;
3. лечител на света - еколози;
ІV. Роля на Косача /между Уран и Плутон/ - има отношение към Скорпион, може да го наречем още Насилника – може да показва преживяна травма, насилие, свързваме го с раждането и смъртта"

При съвпад на слънце с нат. Хирон - ми направиха секциото.. (к 8);
при транзит на хирон през ис - се запознах с таткото на малката :(
Сега транзитира върху нат. Луна, но не усещам някакво фрапиращо събитие

по натал този господин Кентавър е в тригон с Марс и Венера и съвпад с Вертекс  ::)