Здравей Гост

За любовта

• 10 Отговора
  • 3076 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
За любовта
« -: Юни 19, 2011, 07:24:36 pm »
Има ли аспекти в натала и кои са те? Кои планети свързваме с любовта , как разпознаваме...има ли предпоставки за липса на любов?
Как разпознаваме онези , които са така наречените *родени за любов*?

Да започнем с любовта ,без която не можем....

http://www.youtube.com/watch?v=97yEn8DzU5M&feature=related

« Последна редакция: Юни 20, 2011, 02:27:28 am от Марая »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: За любовта
« Отговор #1 -: Юни 19, 2011, 07:31:24 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=soDZBW-1P04&feature=BFa&list=PL8C3F9CC92403D8E5&index=4

всяко сърце има нужда от силна любов, дори и да изгаря и да боли :)

за жената любовта (ако говорим за този вид) и тази, която може да я накара да се почувства като ЖЕНА - всяка жена е различна и нормално тази пътека да е различна, за всеки ден и миг.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 19, 2011, 07:39:32 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=soDZBW-1P04&feature=BFa&list=PL8C3F9CC92403D8E5&index=4

за жената любовта (ако говорим за този вид) и тази, която може да я накара да се почувства като ЖЕНА - всяка жена е различна и нормално тази пътека да е различна, за всеки ден и миг.

Мерси....
Любовта в наталната карта е свързана с Венера , като естествен сигнификатор , но основното което следва да бъде изследвано е оста 5-11-ти , защото по 5-ти дом ние отдаваме , по 11-ти получаваме...Управителя на дома , неговата аспектация и място ще ни покажат...как и къде...по какъв начин, а този който управлява 11-ти ще ни разкрие възможността за получената  любов....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Юни 19, 2011, 10:39:48 pm »
дам Венера, аххх Венера, ахххххх Венера - моя сила, си ти и моя слабост :

Цигарени мечти

Палиш цигара,
задимява
аленият огън на отровата
и съзираш очите на появата
на съществото, да то е онова,
което желаеш,
за което копнееш
да докосваш с нежността
на двете си ръце,
да дивееш,
да се рееш като перце.
Но уви!
Цигарата угасна
и с нея вечността,
да копнееш,
да желаеш
плахо нежността.
Разпиля се и тази мечта,
както фаса изчезна
безмълвно,
забравен в пепелта.

вече не се занимавам с римички - и честно се чудя на плоскостта на тези, които съм писала

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 19, 2011, 11:42:45 pm »
Любовта е миг...епизод...
нищо повече от забрава...
От онези случки в този живот...
От който следа .....остава...

Имах такъв стих...,Вероятно ВСЕЛЕНАТА ИСКА ДА ПИША... ;D

Но каквато и да е..,любовта е любов...И СИ СТРУВА...Струва си всеки миг...,всеки час...,минута...секунда...ПРИКАЗНА...аз съм обичана и обичам....НИЩО НЕ Е ПО-КРАСИВО ОТ ТОЗИ МИГ... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=e7adDceI0M4
« Последна редакция: Юни 19, 2011, 11:46:33 pm от Марая »

« Отговор #5 -: Юни 20, 2011, 02:31:24 pm »

Мерси....
Любовта в наталната карта е свързана с Венера , като естествен сигнификатор , но основното което следва да бъде изследвано е оста 5-11-ти , защото по 5-ти дом ние отдаваме , по 11-ти получаваме...Управителя на дома , неговата аспектация и място ще ни покажат...как и къде...по какъв начин, а този който управлява 11-ти ще ни разкрие възможността за получената  любов....

Хмм много интересно. Публикувам картата на една жена, която според всички познати никога не е обичала мъжа си, който както ясно се вижда се намира в 12 дом под знака на Лъва. Той е най-големият й враг, страхува се от него, винаги го е обвинявала, че е като баща й (авторитарен). Бракувала се е на около 19-20 годишна възраст, била е впечатлена от материалното състояние на мъжа, тя няма приятели. Има сериозни затруднения в изразяването и отдаването на любов. Мислите ли вие, че тази жена има шанс да се влюби истински в този живот, след един доста несполучлив брак?!

« Отговор #6 -: Юни 20, 2011, 02:33:45 pm »
Ето и картата:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 20, 2011, 02:51:54 pm »
Привет БлекБети...

Благодаря за картата и интересния казус...
Винаги съм скептично настроена , когато срещна Венера в съвпад със Сатурн... :)..Няма карта в която въпросния съвпад да не е индикация за проблем в любовта...Повечето представители на съвпада срещат късно любовта и не я изразяват....
Тук е зает Близнака с него..,така , че има Меркуриева подправка... :)
Сатурн съуправлява 5-ти дом в съвпад с Венера управител на МЦ и трети дом от картата . Куспидата на 5-ти дом е в последния градус в съвпад с Юпитер в критичен градус в козирог.  Мисля , че жената е егоист и не е изключено да не се срещне с любовта...Възходяща дева на АСЦ ми дава основание да смятам , че ще има повече от един брак...Но любов....едва ли...Сатурн е прегърнал любовния сигнификатор...

По-възрастните партньори са предимство при избора...Тази венера иска сигурност от сатурн... ;)

« Отговор #8 -: Юни 20, 2011, 04:18:45 pm »
Не мога да разбера какво точно показва Юпитер в критичния градус в който се намира?! ??? Иначе наистина е егоист, невероятен, говори колко са важни хората и в крайна сметка се оказва че та е "хората", не мисли за никой освен себе си и подлага всички други на критика все едно тя е най-праведна и знае всички правилни постъпки и решения, а всъщност никога през живота си не е взимала решения, камо ли важни. Другото което на мен ми прави впечатление е затруднения израз на чувства и емоции (квадратурата Луна - Мерк и Луна - Марс, в 3- 12 дом). Всичко преживява в себе си, не говори или ако говори са някакви общи приказки, несъществени. Чудя се дали не е възможно любов по Нептун или Уран да си намери тя някой нов  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юни 20, 2011, 04:26:39 pm »
Не мога да разбера какво точно показва Юпитер в критичния градус в който се намира?! ??? Иначе наистина е егоист, невероятен, говори колко са важни хората и в крайна сметка се оказва че та е "хората", не мисли за никой освен себе си и подлага всички други на критика все едно тя е най-праведна и знае всички правилни постъпки и решения, а всъщност никога през живота си не е взимала решения, камо ли важни.

;D ;D
Другото което на мен ми прави впечатление е затруднения израз на чувства и емоции (квадратурата Луна - Мерк и Луна - Марс, в 3- 12 дом). Всичко преживява в себе си, не говори или ако говори са някакви общи приказки, несъществени. Чудя се дали не е възможно любов по Нептун или Уран да си намери тя някой нов  ::)

Че ще намери е сигурно...,но не ми се вярва да е по любов...Нито една от двете планети не е свързана с любов в картата й...
Да ..квадратурата на луната е сериозна лампичка...,за съжаление най-трудно се отработва тя....

« Отговор #10 -: Юни 20, 2011, 04:45:48 pm »
Еми значи имам върху какво да се чудя :)