Здравей Гост

Книгата на Уолтър Уоли

• 1 Отговора
  • 4097 Прегледи
*

Неактивен Freya

• *
  • 24
Книгата на Уолтър Уоли
« -: Август 23, 2011, 12:45:47 am »
Здравейте! Реших да постна един странен сън, който сънувах миналия месец :)

Бях на спирката на общината и чаках автобуса. Тъкмо го видях как идва и тръгнах да събирам в торба дрехите които бях разпиляла на земята. Качих се в автобуса (голям, мерцедес) изведнъж шофьора смени курса в обратната посока. Заговорих се с кондуктора, каза че на 9 март догодина Варна нямало да я има и България също, писателят Уолтър Уоли го бил написал в една своя книга. (такъв не съществува, проверих :) макар да ми звучеше супер познато името). Докато говорих с него погледнах датата на часовника му, показваше 9 април (2011) после автобуса мина през един черен път и ме остави по средата на махалата на баба ми. Прибрах се в баба ми и там имаше кутийка с часовници направени от "изсушени" змиички, много малки, които се увиват около ръката, а по средата малко кръгло часовниче. Имаше две зелени и кафява. пробвах една зелена, не ми хареса. После записах името на писателя на лист хартия.
шантав сън.... :)

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Книгата на Уолтър Уоли
« Отговор #1 -: Август 23, 2011, 01:01:09 am »
На мен ми се струва, че ще промениш нещо в живота си, ще поемеш по нов път. Двете 9-ки не знам, какво точно значат, може нещо важно да се случи на тези дати  ::) Наистина интересен сън..