Здравей Гост

Луна/Нептун в твърд аспект- квадрат , опозиция, кармичен

• 7 Отговора
  • 2741 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аспект на жертвата..... :) И ако и домовете предполагат подобно тълкуване....няма мърдане.... ???

*

Неактивен milla_m

• 1060
Аспект на жертвата..... :) И ако и домовете предполагат подобно тълкуване....няма мърдане.... ???

??? Аз съм с аспект 100 гр  между Луна/ Нептун. ;D или да  :'(
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Сподели как го чувстваш? ::)...В кои домове са луната и нептун....,знаци....Къде се улавяш в ролята на жертва? ???

*

Неактивен milla_m

• 1060

Сподели как го чувстваш? ::)...В кои домове са луната и нептун....,знаци....Къде се улавяш в ролята на жертва? ???

Нептун 2 дом , по-скоро на границата на 1/2, Луна 5 , но се чувствам повече по остта 2/8 , трябва непрекъснато да правя нещо, в услуга по 8 дом,/имам предвид финансите на другите и то по всяко време, ама съвпада с Меркурий е на ниво" непрекъстнато мислене", от една страна попадам в такива ситуации ,сложни казуси  от друга Луната ми не изключва, вживявам се в проблемите. и нямам празен ход. Три дни мога да си превъртав някакъв проблем, чужд.или самият проблем е завъртян или пък не се е случвал. Меркурий има и аспект със Сатурн и той кармичен. ;)от към 6 дом.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Просто съм повече от сигурна , че умело криеш и размиваш , разбиваш сметки...на другите.... ;D....Просто перфектна...Отлично се справяш с чуждите финанси , но с твоите ти е доста трудно...Изтичат ти през пръстите.... ::) :P

*

Неактивен milla_m

• 1060
Просто съм повече от сигурна , че умело криеш и размиваш , разбиваш сметки...на другите.... ;D....Просто перфектна...Отлично се справяш с чуждите финанси , но с твоите ти е доста трудно...Изтичат ти през пръстите.... ::) :P

Не само изтичат, ами ме и завличат понякога. Ама не мога да кажа , че и не идват по също толкова странен начин ,ако нямам 2 лм , мога да ги намеря на пътя например ;D

Не се приемам за жертва - имам квадрат на Луна с Нептун- 6 и 9 дом..... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
Аз съм с квадратура на Луната към Нептун, че като прибавим и АСЦ Риби, работата става доста сложна  ;D Луната ми е в 7 дом и понякога наистина се чувствам като жертва във взаимоотношенията си.