Здравей Гост

Късмета в наталната карта

• 65 Отговора
  • 15914 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Късмета в наталната карта
« -: Август 23, 2011, 02:29:45 pm »
Късмета в астрологията се свързва с Юпитер и Венера.... :)...Аз  обаче изследвайки доста карти си мисля , че УРАН...е най-вече отговорен за думата късмет....

Интересно ми е в кои периоди и при какви транзити Ви е срещал късмета.... ::) Къде и през кой дом е бил транзита на Юпитер , Уран, Венера?

Да поговорим за късмета....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Късмета в наталната карта
« Отговор #1 -: Август 23, 2011, 03:00:24 pm »
а ако ви заявя, че й Сатурн може да носи късмет - сигурно ще сме сметнете за откачена  ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #2 -: Август 23, 2011, 03:39:58 pm »
Смятам, че аспект между Юпитер и Уран в натала - положитлен, носи късмет. Пък и ако има аспект с венера той е сигурен. разбира се зависи кой домове обхваща, за да се види къде ще се прояви. След няколко месеца транзитния Уран ще ми направи тригон към Юпитера в 10-ти, чакам си късмета в работата :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Август 23, 2011, 03:47:39 pm »
Аз смятам, че по принцип такова нещо като късмет няма. Има си неща заложени в картата, които се случват при подходящите условия - транзити, дирекции и т.н. Случайни неща няма, и по този повод и късмет няма. :)
« Последна редакция: Август 23, 2011, 04:29:33 pm от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 23, 2011, 03:47:49 pm »
Аз мисля , че без значение аспекта...твърд или мек.... ;D ;D....има ли аспект м/у двете планети....винаги има късмет.... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Август 23, 2011, 04:02:59 pm »
Ами сега погледнах транзитите за периода, когато най- ненадейно си намерих хубава работа - Юпитер е бил в опозиция на Уран, а Плутон - в съвпад с Уран.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #6 -: Август 23, 2011, 04:06:40 pm »
А засегнати ли са били 6-ти и 10-ти дом?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Август 23, 2011, 04:08:04 pm »
А засегнати ли са били 6-ти и 10-ти дом?
Да - Юпитер ми управлява 10 дом  :)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #8 -: Август 23, 2011, 04:17:32 pm »
Венера прави секстил с Юпитер в натала ми. Много положителни емоции, материални придобивки, любов ... имах когато тр. Юпитер влезе в Овен, в 5 дом и направи опозиция с нат. Венера.  :)
След като тр. Уран влезе в Овен ми донесе много промени - изненадващи, та дори и стряскащи. Значителна сума получих при тр. Уран в тригон с нат. Юпитер. Беше изненада (нат. Уран на К12 дом). Нат. Юпитер ми У2 дом и е на К2.

Мисля, че във всяка карта е индивидуално. Късметът за всеки е различен. Зависи според ценностната ни система и дали е заложено в радикса. А дали един транзит ще отключи дадено събитие свързано с късмет, шанс и прочие зависи дали ни е дадено в дирекциите за годината.

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #9 -: Август 23, 2011, 06:05:52 pm »
По натал имам Уран в 5-ти в опизе на Юпитер и Венера.
Голям късмет никога не ме е гонил :(

Сега при съвпад на тр. Юпитер с нат. Венера в същевременна опозиция на същия с нат. Уран обраха апартамента ни. (повтарям се, сори!)
Юпи управлява 6-ти дом при мен.
Е да - луд късмет беше, че не заварих хубавците вкъщи, защото можеше да стане ... >:(

Т.е. опозицията в натала на дадените планети не е на ксъмет, така ли?  ;D

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #10 -: Август 23, 2011, 06:50:04 pm »

Сега при съвпад на тр. Юпитер с нат. Венера в същевременна опозиция на същия с нат. Уран обраха апартамента ни. (повтарям се, сори!)
Е да - луд късмет беше, че не заварих хубавците вкъщи, защото можеше да стане ... >:(

[/b]

Не мисля. При мен опозицията на тр. Юпитер с нат Уран ми донесе смяна на местоживеене. Заживях при приятеля ми, в много красив квартал, в страхотен апартамент.
Уран е У4, а Юпитер е У2. В радикса м/у двете планети няма връзка.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #11 -: Август 23, 2011, 06:58:24 pm »
По мои наблюдения индикация за късмет е, ако има тригон на Венера и Юпитер в натала. Познавам няколко човека с такова разположение и когато определени транзити задействат рождения аспект, им върви. Дали ще  е печалба от лотария или томбола, късмет за работа или нещо друго. Също така съм забелязала, че Юпитер на ъглов дом носи закрила и късмет, да го наречем. По мои наблюдения тези конфигурации говорят за това, че даденият човек е в подходящото време на подходящото място.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #12 -: Август 23, 2011, 07:00:58 pm »

[/b]

Не мисля. При мен опозицията на тр. Юпитер с нат Уран ми донесе смяна на местоживеене. Заживях при приятеля ми, в много красив квартал, в страхотен апартамент.
Уран е У4, а Юпитер е У2. В радикса м/у двете планети няма връзка.

И при мен Юпитер управлява втори дом, а Уран 4-и, но при опозиция на транзитен Юпитер с натален Уран нищо не се случи. Можое би е имало и други транзити или прогресии при теб.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #13 -: Август 23, 2011, 07:43:09 pm »
Аз мисля , че без значение аспекта...твърд или мек.... ;D ;D....има ли аспект м/у двете планети....винаги има късмет.... ::)

абе при квадратура Венера-Юпитер едва ли е толкова късмет ама айде   ;D;) добре, че на помощ е секстил Уран-Венера.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Август 23, 2011, 07:48:45 pm »

абе при квадратура Венера-Юпитер едва ли е толкова късмет ама айде   ;D;) добре, че на помощ е секстил Уран-Венера.

Аз визирам Уран-Юпитер...Не разчитам на Венера за късмет...,всъщност лигава ми е...,абе не съм и фен... :P ;D...Всъщност май станах пословична  :-[ с любовта си към всичко след Сатурн.... :P ;D