Здравей Гост

**Чувствам се объркан и не мога да си намеря мястото - кожата ми е тясна.**

• 27 Отговора
  • 6676 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Привет !

26 юли 1970, Добрич. От 3 години руша - имах собствен бизнес, затворих го, защото започна да ми се повдига от него. Започнах работа като търговец - не мога да трая клиентите, дразнят ме с техните претенции. Чувствам се объркан и не мога да си намеря мястото - кожата ми е тясна. Помогнете ми моля да си изясня какво не ми е наред. Не мога да трая шеф, а сега си имам един, макар че имам свобода на действие. Виждам милиони въможности, но не мога да си избера в какво да си фокусирам усилията и скоро след като си насоча енергията към нещо и ми омръзва и пак изгубвам смисъл. Започнах да мразя хората - всеки един такъв, намерил си мястото, за мен място няма - какво е това ??? И като съпруг и баща започнах да се чувствам неадекватен, но усещам, че е свързано с работата - за мен тя е кауза, а не просто действие, но не мога да си открия каузата някак си. Има усещането, че съм изгубил нещо ценно, което и сега ми е пред очите, но не го виждам. И, да - твърде много ми пука за парите на другите - да не би да останат без пари, да не би да нямат горките хора... До там, че аз самият се ограничавам да искам от тях. Объркан съм. Моля помогнете ми, ако разбирате какво преживявам - просто искам да го осъзная.

Живея в София - предполагам, че има някакво значение.

Благодаря !

Това е картата .... ;D....

Струва ми се , че не е било толкова страшно.... ::)

Очаквам включване на съфорумките...,аз по-късно ще я разгледам по-обстойно...

*

Неактивен Aneli

• 352
Кррая на 2007, началото на 2008 година Сатурн в 12 дом, управлява 5-ти, Уран на десцендента управлява 6-ти. Започват внезапни проблеми в работата, породени от евентуален конфликт с партньор, съответно сатурн като У5 в 12-ти те кара да се чувстваш неоценен, липсва ти творчески подем, идеите са ти изчерпани. По това време, през същата година е възможен и проблем с партньора. Опозиция с Плутон в 1-ви дом на фокус на взаимоотношенията, обаче жена ти също е преживявала криза, защото 6-ти дом е и неин 12-ти. Наложило се е да промениш отношението си, да се промениш , предполагам че малко по-късно сасе появили и проблемни взаимоотношения с децата по-скоро трудно общуване. 2010 квадрат Нептун Нептун - от 6-ти идва транцита - объркани взаимоотношения в работата, засягайки най-вече начина по който общуваш. 2012 пролетта е последната опозиция на уран с уран, която ще засегне работата ти и взаимоотношенията с партньора ти. Уран се преборва с нещо различно, направи нещо съвместно със семейството си което никога не си правил. Внимавай за кръвното си в този период, то вече може и да ти се е отразило.

*

Неактивен Aneli

• 352
Обаче ти предстои хубав тригон нептун юпитер, ще засегне 2-я ти дом, управлява 4-ти, послушай жена си и си направи ремонта у вас :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ако трябва да анализирам изречението **Чувствам се объркан и не мога да си намеря мястото - кожата ми е тясна.** , то астрологично  го превеждам така....ЛУНА + УРАН + САТУРН.....
Последните 3 г. Пр. Луна е била в трета декада на Дева и целия знак Везни....Или е била в 1-ви натален дом...Егото е било подложено на изпитания , детайлизирано и изискващо....Труден период защото квадратурата към ИЦ-дома, най-съкровеното и дълбоко място в душата ти , както и към МЦ- социума е било подложено на стрес...и криза...
Планетата Уран в дома на партнюорите , на другите , на откритите врагове и законните партньорства продължава своя танц в огледалото , в което виждаш отражението си...разчиташ силуетите на собствените си страхове....всичко се случва внезапно , необратимо...дори и непредсказуемо....Сатурн ограничава и стиска ...недопуска да изявиш себе си...ограничава те...Дори , когато искаш да кажеш всичко което мислиш...то е невъзможно...Сякаш някой ти слага спирачки, затваря те , ограничава думите ти....
Усещането е за мачкане...,просто изцеждане на сетни сили....Кризата е в апогея си...А Слънцето ти иска да блести...Луната е прекалено силна, за да издържи и последния напън ,който и предстои-опозицията с наталната си позиция....Няма да ти е по-леко в близко време..., но е редно да се замислиш...,за себе си...,за желанието ти да доказваш  на себе си и другите неща...които нямат значение...,за да живееш щастливо.... :)

*

Неактивен luchia

• 114
Там има много за проработка според мен.
Вижте съвпадите - Марс-Слънце, Сатурн-Луна и квадратурите там...
Може и да не е било толкова зле наяве, но човекът е имал страхотни вътрешни борби и се е чувствал разкъсан. Направо разяждащо ми изглежда.
Мисля, че правилно го е описал в поста си - има нужда да разбере себе си, преди да прави каквото и да било в живота си нататък.

Кажете, ако греша, моля!
« Последна редакция: Август 23, 2011, 11:46:05 pm от luchia »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Тонда...,Жена ти Стрелец или Риби е? ::)като слънчев знак или АСЦ?...Или бъркам.... ::)

*

Неактивен Tonda

• *
  • 10
Момичета, много благодаря ! Нещата, които сте ми написали са абсолютно точни. Промените на вътрешен план са каегорични при мен - нищо от стария ми живот не остана, имах и противоречия и дори краткотрайна раздяла с жена ми. Детето ми се роди в края на март 2008. Целия ми професионален живот, граден години на ред е вече минало. И всичко тече на вътрешен план - там са противоречията и промените, навън на пръв поглед не се случва кой-знае какво. Освен новите ми "занимания" - психотерапия, семинари... знаете как е :-) Единственото, което не съм променил е географската локация, макар че изпитвам силно желание за преместване нанякъде, май по-скоро чужбина, без да знам обаче къде точно искам да отида. А, да, но пък си сменихме жилището през лятото на 2009.

Марая, жена ми е Дева с асцедент (предполага се, щото часът на раждане не е много сигурен) Скорпион. То това си е май трудничко взаимоотношение по принцип. Но пък рибите ми въздействат силно.

Имам питане - не знам, дали това се поддава на астро анализ, но аз да ви питам: промени се нещо вътре в мен по отношение на съдържанието на работата ми - преди бях ПРАВЕЩ, можех с лекота да измисля и сглобя решение на конкретен проблем. Сега обаче имам най-голяма съпротива към каквото и да е правене - иска ми се да казвам, да показвам, да обучавам и обяснявам, да планирам и анализирам, да СЪВЕТВАМ, но не и да правя. И може би от това ми идва и дискомфорта през работата - за смяна на професията като че ли се боря сега и въпреки, че вече я смених, явно търсенето е в тази посока - какво можете да ми кажете по този въпрос ? Или пък съм избързал със смяната на професиятя - нужно ми е да остана в бранша, но да сменя формата ? Може ли по някакъв начин да се "види" какво съдържание на работата би ме карало да се чувствам удовлетворен от тук нататък ? И в каква форма - екип или самостоятелно ? Със слънцето в 11-ти дом съм много групово ориентиран, но напоследък установявам, че това не е особено насочено към работата - групите май ме интересуват в посока съвместни преживания, евентуално забавления, докато в работата се чувствам по-добре когато съм сам. Дали и това е преходен период, резултат от някой аспекти ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Извини ме , в кой период беше раздялата ти /временна / с жена ти?..Интересува ме и колкото по-точно толкова по-добре...

::)

И нейните данни, макар и с неточен час би ли дал? :-[ ::)

Извини ме...,ако е прозвучало грубо....

*

Неактивен Tonda

• *
  • 10
Пратих инфо-то на лични :-)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Пратих инфо-то на лични :-)

Мерси...

Картинката ми изглежда почти подредена... :) Мисля , че след време ще бъдеш благодарен за всичко случило се до тук в живота ти...Предстоят ти нови и сериозни решения...Промяна в партньорствата...НО щЕ НАМЕРИШ СЕБЕ СИ...,ЩЕ СЪБЕРЕШ ПАРЧЕНЦАТА НА СЧУПЕНОТО ОГЛЕДАЛО..... ;D

*

Неактивен Tonda

• *
  • 10
Извинявай, но ми е малко неясно. Това, че след време ще разбера какво реално ми се е случило го знам - винаги става така и в това не се съмнявам, друг е върпосът, че докато съм вътре в промяната има моменти, когато се чувствам тотално изгубен и обезверен. Но понеже аз попитах за работата, а после говорихме и за лични взаимоотношения, та не съм сигурен, че разбрах контекста на промените във взаимоотношенията, за които ми говориш - служебен или личен план визираш ? Или и двата ?

Всъщност аз определено осъзнавам нуждата от промяна в служебните си взаимоотношения, има само един проблем - не мога да създам визия за това как искам да изглеждат мечтаните взаимоотношения, усещам само, че сега не се чувствам удовлетворен. А за личните... не знам, там толкова много рових през последните години, струва ми се, че осъзнах доста неща и се сбогувах с много нереални мечти.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Извинявай, но ми е малко неясно. Това, че след време ще разбера какво реално ми се е случило го знам - винаги става така и в това не се съмнявам, друг е върпосът, че докато съм вътре в промяната има моменти, когато се чувствам тотално изгубен и обезверен. Но понеже аз попитах за работата, а после говорихме и за лични взаимоотношения, та не съм сигурен, че разбрах контекста на промените във взаимоотношенията, за които ми говориш - служебен или личен план визираш ? Или и двата ?

Всъщност аз определено осъзнавам нуждата от промяна в служебните си взаимоотношения, има само един проблем - не мога да създам визия за това как искам да изглеждат мечтаните взаимоотношения, усещам само, че сега не се чувствам удовлетворен. А за личните... не знам, там толкова много рових през последните години, струва ми се, че осъзнах доста неща и се сбогувах с много нереални мечти.

На всички нива те очаква промяна...Дори партньорката ти , ще се нуждае от повече свобода...Дай й я....За да не я загубиш... ::)

*

Неактивен Tonda

• *
  • 10
Благодаря, Марая !

Като прочетох думичката СВОБОДА и я свързах с твоята публикация за свободата, касаеща отношенията Уран-Сатурн.

Би ли могла да погледнеш от малко по-друг ъгъл на моята карта и да ми кажеш нещо по темата за страховете ми, свързани с парите на другите. На Луната ли се дължат тези страхове, на Сатурн или просто моят Уран ми е надянал прекалено розови очила и от там идеализмът ми е в повече, от което се получават разочарования ? Моите астрологични познания са съвсем базови, касаещи предимно възприятието на наталната карта - по-скоро ми харесва символиката на енергията, която носят планетите, знаците и домовете, но с моя асцедент Дева съм твърде буквален във възприятията и се обърквам от аспектите и влиянията, защото цялостната картина става твърде сложна за анализ по интелектуален път - претоварват ми се менталните канали :-)

Страховете очевидно са вътре в мен и "страх ме е, че хората нямат достатъчно пари" веротно си е чиста проекция на "страх ме е, че нямам достатъчно пари", т.е. лично мой си вътрешен страх (ама страхът не е ли по Сатурн?), който аз разбира се на външно ниво бих отрекъл, но като се замисля е бил силно определящ за начинът, по който съм работил досега, за взаимоотношенията ми с хората, от които получавам пари под някаква форма - клиенти, работодатели, партньори, кредитори, спонсори и т.н. За мен са доста свързани, въпреки, че на едно ниво съм наясно, че парите и работата не са в линейна връзка.

Доста философско се получи, но би ли могла да ми кажеш какво е мнението ти по отношението на връзката ми с парите - предполагам това е още едно взаимоотношение, което подлежи на промяна ?

Усмивки,
Т

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Розовите очила са присъщи на Нептун...преди всичко...Уран не ползва очила , защото е далекоглед...Един аспект с Меркурий ще даде възможност и да се вгледаме в детайлите...
Страха за пари без значение за собствените или чуждите е свързан със сигурността...и със свободата...Защото парите са свобода...,с тях можем да си купим съвсем реално време и удоволствия....В крайна сметка , човек се ражда за да се радва на живота , а не за да страда...Разбира се , че без последното не можем , защото иначе не можем да разберем и различим щастието....
Напоследък си мисля , че всъщност щастие е онзи миг в който липсва желание.... :) ;)...
При теб ще има тепърва нови ситуации, възможности , кризи...чрез които ще стигнеш до една част от пътя към който си тръгнал.... :)

*

Неактивен Asya

• 548
Розовите очила са присъщи на Нептун...преди всичко...Уран не ползва очила , защото е далекоглед...Един аспект с Меркурий ще даде възможност и да се вгледаме в детайлите...
Страха за пари без значение за собствените или чуждите е свързан със сигурността...и със свободата...Защото парите са свобода...,с тях можем да си купим съвсем реално време и удоволствия....В крайна сметка , човек се ражда за да се радва на живота , а не за да страда...Разбира се , че без последното не можем , защото иначе не можем да разберем и различим щастието....
Напоследък си мисля , че всъщност щастие е онзи миг в който липсва желание.... :) ;)...
При теб ще има тепърва нови ситуации, възможности , кризи...чрез които ще стигнеш до една част от пътя към който си тръгнал.... :)

Това за щастието много ми хареса! Малкото моменти, в които не искаш още!:)