Момичета, много благодаря ! Нещата, които сте ми написали са абсолютно точни. Промените на вътрешен план са каегорични при мен - нищо от стария ми живот не остана, имах и противоречия и дори краткотрайна раздяла с жена ми. Детето ми се роди в края на март 2008. Целия ми професионален живот, граден години на ред е вече минало. И всичко тече на вътрешен план - там са противоречията и промените, навън на пръв поглед не се случва кой-знае какво. Освен новите ми "занимания" - психотерапия, семинари... знаете как е :-) Единственото, което не съм променил е географската локация, макар че изпитвам силно желание за преместване нанякъде, май по-скоро чужбина, без да знам обаче къде точно искам да отида. А, да, но пък си сменихме жилището през лятото на 2009.
Марая, жена ми е Дева с асцедент (предполага се, щото часът на раждане не е много сигурен) Скорпион. То това си е май трудничко взаимоотношение по принцип. Но пък рибите ми въздействат силно.
Имам питане - не знам, дали това се поддава на астро анализ, но аз да ви питам: промени се нещо вътре в мен по отношение на съдържанието на работата ми - преди бях ПРАВЕЩ, можех с лекота да измисля и сглобя решение на конкретен проблем. Сега обаче имам най-голяма съпротива към каквото и да е правене - иска ми се да казвам, да показвам, да обучавам и обяснявам, да планирам и анализирам, да СЪВЕТВАМ, но не и да правя. И може би от това ми идва и дискомфорта през работата - за смяна на професията като че ли се боря сега и въпреки, че вече я смених, явно търсенето е в тази посока - какво можете да ми кажете по този въпрос ? Или пък съм избързал със смяната на професиятя - нужно ми е да остана в бранша, но да сменя формата ? Може ли по някакъв начин да се "види" какво съдържание на работата би ме карало да се чувствам удовлетворен от тук нататък ? И в каква форма - екип или самостоятелно ? Със слънцето в 11-ти дом съм много групово ориентиран, но напоследък установявам, че това не е особено насочено към работата - групите май ме интересуват в посока съвместни преживания, евентуално забавления, докато в работата се чувствам по-добре когато съм сам. Дали и това е преходен период, резултат от някой аспекти ?