Здравей Гост

КЪМ НАПРЕДНАЛИТЕ...

• 3 Отговора
  • 1463 Прегледи
КЪМ НАПРЕДНАЛИТЕ...
« -: Август 23, 2011, 11:52:10 pm »
 :)КЪМ НАПРЕДНАЛИТЕ...
Имам следното питане-Не ми е ясно,ама въобще-как става тоя "фокус" с наслагването на картите- и прогнозирането на дадено събитие,например-НАТАЛ+ПРОГРЕСИВНА+ДИРЕКЦИИ+ТРАНЗИТИ+СОЛАР +незнам още какво си !!!....-ами то става..."ПЪЛЕН БЪРКОЧ".Как да предвидя някаква "промяна " например ,ако прогресивната ми Луна е в 12 дом по прогресия,в 10 дом по натал,в 1 дом по солар,в 11 дом по дирекция,и незнам си кой дом по транзит...ми ТЯ АКТИВИРА ТОЛКОВА ДОМОВЕ,ЧЕ НЕЗНАМ КЪДЕ ДА ГЛЕДАМ ЗА СЪБИТИЕ... :-\МОЛЯ НЯКОЙ НАПРЕДНАЛ ДА МИ РАЗЯСНИ,ЧЕ АЗ СЪМ МНОГО "БОСА"...
МНОГО ВИ МОЛЯ... :58:

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: КЪМ НАПРЕДНАЛИТЕ...
« Отговор #1 -: Август 23, 2011, 11:58:09 pm »
 8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Август 24, 2011, 12:41:06 am »
8)

;) ;D

Тези карти никога не се
:)КЪМ НАПРЕДНАЛИТЕ...
Имам следното питане-Не ми е ясно,ама въобще-как става тоя "фокус" с наслагването на картите- и прогнозирането на дадено събитие,например-НАТАЛ+ПРОГРЕСИВНА+ДИРЕКЦИИ+ТРАНЗИТИ+СОЛАР +незнам още какво си !!!....-ами то става..."ПЪЛЕН БЪРКОЧ".Как да предвидя някаква "промяна " например ,ако прогресивната ми Луна е в 12 дом по прогресия,в 10 дом по натал,в 1 дом по солар,в 11 дом по дирекция,и незнам си кой дом по транзит...ми ТЯ АКТИВИРА ТОЛКОВА ДОМОВЕ,ЧЕ НЕЗНАМ КЪДЕ ДА ГЛЕДАМ ЗА СЪБИТИЕ... :-\МОЛЯ НЯКОЙ НАПРЕДНАЛ ДА МИ РАЗЯСНИ,ЧЕ АЗ СЪМ МНОГО "БОСА"...
МНОГО ВИ МОЛЯ...
:58:

Всички сме били боси.... ;D

Имам въпрос към теб....Какво знаеш за наталната луна...,а за прогресивната? ::)

Какво знаеш за транзитите?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #3 -: Август 24, 2011, 01:14:18 pm »
Здравей Венера! знам, че ти е много объркано, но всички сме започнали от някъде и сме ползвали по един два метода и с течение на годините човек се усъвършенства. Всичко започва от наталната карта - тя е най - важната, т.е. доколко в картата на човек има възможност, даденост и потребност, воля и желание едно събитие да стане реалност. После гледам дирекции - за да видя в рамкине на плюс минус година кое събитие е възможно да се случи, после - прогресии вътрешно ниво - доколко този човк има потребност ( прогр Луна), воля - Марс , Слънце, как се изявява ( пргр Асц) и т.н. Солара се гледа къде е акцента през годината и ако той ни потвърждава с дом, планети, че дадено събитие ще е на фокус , вероятността да се случи то е огромна. Транзитите просто уточняват периода. Но тежките транзити действат много пъти самостоятелно - това съм го установила. И никога не се подценява свободната воля на човека. Например имаме потвърждение за брак през дадената година, получаваш предложение, но от твоята воля зависи дали ще го приемеш.
Пожелавам ти успех в изучаването и практикуването на тази прекрасна наука.