Здравей Гост

Живота на децата сираци- планети, аспекти, причини за съдбата им, психика

• 12 Отговора
  • 3547 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
 Чувала съм , че  сираците и децата израсли без родители, са под крилото на Господ. Ще кача по- късно карта на такова момче, което познавам / до 2-3 дни. / Ако има такива на които знаете датите на раждане и да качите карти за да ги погледнем, кое е общото при тях и кои аспекти мужду планетите  говорят за това. Няма да се знае точният час на раждане обаче ??? И все пак не може да няма нещо много общо в картите им. ::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
Това е картата на жена останала без родител съвсем малка.Часът на раждане не е съвсем точен,става дума  за отклонение от около 30 мин.

*

Неактивен milla_m

• 1060
Синди,това с родителя, злополука  ли е, защото виждам добър аспект в хороскопа на жената между Слънцето и Луната/ родителите би трябвало да са се обичали и да не са разведени. ??? 4 дом на майката Козирог, управител Сатурн в 7 дом/овен -главата/ в кармичен аспект Плутон 12 дом , съвпад с Юпитер, управител на трети, нещо на път ли става?Казвай къде греша?  Нещо внезапно е станало според мен Управител на 3 дом в 12 , съвпад с Плутон, катастрофа, може би . С майката ли става нещо?

Също и управителят на 5 дом в 12 .
Хирон в шести,  Нептун във втори/краде нещо ценно за нея, щастието и, чрез внезапна смърт  съвпада на Юпитер, Уран, Плутон/ . ::) ::) ::) ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
 Още една  такава карта.

*

Неактивен milla_m

• 1060

*

Неактивен tanya

• 917
Това е картата на жена останала без родител съвсем малка.Часът на раждане не е съвсем точен,става дума  за отклонение от около 30 мин.
Майка и ли е починала  :( Луната управлява МЦ и е в квадратура с Нептун..

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
Синди,това с родителя, злополука  ли е, защото виждам добър аспект в хороскопа на жената между Слънцето и Луната/ родителите би трябвало да са се обичали и да не са разведени. ??? 4 дом на майката Козирог, управител Сатурн в 7 дом/овен -главата/ в кармичен аспект Плутон 12 дом , съвпад с Юпитер, управител на трети, нещо на път ли става?Казвай къде греша?  Нещо внезапно е станало според мен Управител на 3 дом в 12 , съвпад с Плутон, катастрофа, може би . С майката ли става нещо?

Хирон в шести,  Нептун във втори/краде нещо ценно за нея, щастието и, чрез внезапна смърт  съвпада на Юпитер, Уран, Плутон/ . ::) ::) ::) ::)
Това,което се е случило наистина е внезапно,става дума за скарване между приятели,което завършва с убийство на бащата на въпросната дама.Била е на 7-8 месеца. :'(

*

Неактивен milla_m

• 1060

Това,което се е случило наистина е внезапно,става дума за скарване между приятели,което завършва с убийство на бащата на въпросната дама.Била е на 7-8 месеца. :'(

:(  Ужас.  Тя и Луната, като  управител на  10дом/бащата / в същите  лоши аспекти   с Плутон и Уран. Реакцията  на Плутон няма равна, понякога.  :o Както казва Таня, Луната в квадратура  с Нептун , може  и алкохол да е имало намесен :(

*

Неактивен tanya

• 917
Аз гледах до сега управителите на МЦ и ИЦ. Обаче Слънцето в съвпад с Уран и опозиция на Хирон е показателно. Имам познат с Тао между Слънце / Уран / Хирон - баща му напуска семейството, когато той е едва 5, 6 годишен. И за него това е било една символична смърт.

*

Неактивен tanya

• 917
И още една.
Мила, тук майката ли е починала? От заболяване или насилие  ???  :(

*

Неактивен tanya

• 917
И още една.
Мила, тук майката ли е починала? От заболяване или насилие  ???  :(
Имах предвид първата карта, която си сложила  :-[

*

Неактивен milla_m

• 1060
Аз гледах до сега управителите на МЦ и ИЦ. Обаче Слънцето в съвпад с Уран и опозиция на Хирон е показателно. Имам познат с Тао между Слънце / Уран / Хирон - баща му напуска семейството, когато той е едва 5, 6 годишен. И за него това е било една символична смърт.

??? При мен е имало опозиция на  транзитен Плутон с Хирон, Плутон е бил в съвпад с асцендента и Слънцето ми ,  и Слънцето ми  опозиция с Хирон, когато майка ми ни напусна. :o
Точно така символична смърт. Транзитен  Хирон е бил в точен съвпад със северният ми възел. Излича, че  транзита на хирон над  СЛВ , ти бележи пътя занапред с някаква болка , коато си остава малко или много ???

*

Неактивен tanya

• 917

??? При мен е имало опозиция на  транзитен Плутон с Хирон, Плутон е бил в съвпад с асцендента и Слънцето ми ,  и Слънцето ми  опозиция с Хирон, когато майка ми ни напусна. :o
Точно така символична смърт. Транзитен  Хирон е бил в точен съвпад със северният ми възел. Излича, че  транзита на хирон над  СЛВ , ти бележи пътя занапред с някаква болка , коато си остава малко или много ???
Да, и аз смятам така.. При мен Хирон и СЛВ са в съвпад на К3. Когато транзитен Хирон е направил съвпад с ИЦ, майка ми и баща ми се разделиха. Но предполагам проблемите между тях са започнали малко след моето раждане, когато Хирон е направил точен съвпад със СЛВ. А когато прогресивното Слънце съвпадна с Хирон, почина баща ми ( имаше и други индикации - Сатурн съвпад с АСЦ, соларен АСЦ съвпад с натален Плутон ).