Цитат на Марая: "Луна- Сатурн в каре никога не дава брак по мои наблюдения. Слънце-Венера в квадратура също. Винаги Луната и Венерата в тази ситуация са неудовлетворени."
...горното ме заля със студена вода.. Предполагам Марая, че с това отговаряш и на първи я ми пост, който касае настоящата ми връзка ? ...Добре не брак, но поне съжителство, или по -интензивна връзка

Чудя се и за квадрат на Венера и Луна..Изкушавам се да качвам още и още синастрии, стига да има кой да ги гледа и обяснява, но се притеснявам да не е прекалено, аз без друго съм -склонна към излишества. Сигурно има такива теми, и със сигурност много от нас дилетантите са чели много по въпроса, но има толкова много информация...че накрая става пълна каша.. а не на всеки му е дадено да я разбира астрологията. Затова се възползвам да черпя знание на готово

, ако е удобно, и то от хора, които наистина могат! Уместно ли е да кача още синастрии, или да помоля за друго ..Кои аспекти са един вид гаранция, или кога е по- сигурно, че една връзка ще е стабилна ? И обратно кои сочат непреодолими проблеми ?
...ето и още една от мен ...ако не друго това поне са реални примери от живота..