Здравей Гост

Партньорска астрология - синастрия

• 30 Отговора
  • 11353 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Хайде...,вие сте.... ;D

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Партньорска астрология - синастрия
« Отговор #1 -: Юни 22, 2011, 04:17:39 pm »
Моята и на мъжа ми картата ги има в Натални карти за начинаещи - та понякога астрологията е толкова буквална! Луната ми е в 7 дом и управлява 5. Той е Рак и неговото Слънце е в точен съвпад с куспидата на моя 5 дом. Неговата Луна е в Телец - аз и майка му сме Телци. А в композитната ни карта 5 дом започва от Близнаци, като там са Слънцето и Меркурий - синът ни е Близнаци. Чудя се дали ако имаме второ дете, няма да е Лъв ?

« Отговор #2 -: Юни 22, 2011, 08:15:18 pm »
Здравей,Марая!
Ето че посетих сайта по твоя покана,но тук не намирам точно тема,която да обуславя въпроса ми,та реших,че може би тази е най-близка...
Не знам вече да вярвам ли,че някога ще стана майка?!
Много ми е интересна астрологията,но съм доста боса...Дори не знам как да си направя въпросната карта! :-[
Родена съм на 02.05. 1977г. в гр.Стара Загора в 5.20ч. сутринта...
Мъжа ми е роден на 11.09.1975г. в гр.Варна,но не знам в колко часа...Ако е необходимо,ще разбера от майка му!
Много ми се иска да разбера какво казват звездите за моята мечта да си имаме бебче! :'(
Вече почти 4 години не става и не става!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #3 -: Юни 23, 2011, 12:43:08 am »
Ето една моя синастря.. ще се радвам някой да даде съвет, че на мен вече са ми прегрели бушоните 8)

p.s. Май наистина са ми изгорели бушоните........забравила съм да кача картата
« Последна редакция: Юни 23, 2011, 01:00:00 am от danni »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 23, 2011, 12:58:32 am »
Ето една моя синастря.. ще се радвам някой да даде съвет, че на мен вече са ми прегрели бушоните 8)

Няма карта..,нищо не се вижда... :) Качи я отново...Утре ще гледам...,ако съм жива! :) :-*

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #5 -: Юни 23, 2011, 01:00:38 am »
 :)  :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юни 23, 2011, 12:59:55 pm »
не мога да разбера защо в нито една (с изключение може би на една - Лили може би ще се досети), синастрия с мъже, с които съм си имала взимане даване няма нищо кармично  :o наскоро се замислих над това - според вас защо?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Юни 24, 2011, 10:48:10 am »
не мога да разбера защо в нито една (с изключение може би на една - Лили може би ще се досети), синастрия с мъже, с които съм си имала взимане даване няма нищо кармично  :o наскоро се замислих над това - според вас защо?
Сигурно нямаш неща за довършване от минали животи  :) Къде са ти лунните възли? Моя ЮЛВ е в Стрелец и около мен само хора с АЦ или Слънце в Стрелец - приятели, мъжа ми, сина ми, сестра ми...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Юни 24, 2011, 11:10:30 am »
Сигурно нямаш неща за довършване от минали животи  :) Къде са ти лунните възли? Моя ЮЛВ е в Стрелец и около мен само хора с АЦ или Слънце в Стрелец - приятели, мъжа ми, сина ми, сестра ми...
може би не в тези отношения знам ли - принципно натала ми концентрацията е точно в отношенията и се чудя  :o
лунните възли са в съвпад с оста ис/мс (козирог-рак), венера, асц. акцентиран.., ай на например с настоящия, с който вече сме от около 6-7г. не мога да видя нищо кармично, то на пръв поглед няма и кой знае каква синастрична връзка  ::) не му знам час де :)
възможно е и аз така да си мисля, все пак има неща, които не се виждат лесно

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #9 -: Юни 24, 2011, 11:25:01 am »
Сатурн, Нептун, Плутон, възлите - никакви аспекти ли не образуват с личните ти планети? Странно наистина  ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Юни 24, 2011, 11:28:55 am »
ами ето ???
все пак да се има предвид, че сме без негов час

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Юни 24, 2011, 02:40:33 pm »
Неговият Сатурн е в тригон с твоята Луна и неговият Нептун в квадрат с твоя Марс - все пак има аспекти от външни планети. Ще цитирам Стивън Аройо - В случая с Нептуновите аспекти нещо дълбоко в нас ни казва, че искаме да даваме на този човек заради нещо, което той ни е дал или с което ни е помогнал в миналото. Само трябва да внимаваме подобно чувство да не доведе до огорчение, когато видим, че никога нищо не получаваме в замяна, или да не се вманиачим, че дължим нещо неопределимо, което никога не може да бъде изплатено. Кармата в такива връзки е извънредно неуловима. Просто трябва да приемем тези интераспекти като ключове, подсказващи, че имаме някакъв вид кармична връзка, фокусирана върху определена зона  във взаимоотношенията, но трябва да си държим очите отворени, за да можем да правим ясна разлика между истинското чувство на задълженост и неясните чувства на обърканост, които по-нататък може да доведат до огорчение

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юни 24, 2011, 04:14:03 pm »
все пак връзката си ни е доста уранова, неговия уран и юпитер в близост да слънце, не смятам, че има усещане, че му дължа нещо, не мисля, че и той има подобно усещане (все пак този аспект Нептун-Марс си го имам и по натал)  ::) знам ли, от моя страна този човек получава последни предупреждения преди да хапя - те мъжете май са тиква, оценяват човека до себе си едва, когато го загубят (все пак ще изчакам Сатурновото, той после и Уран тр. Слънце ще помага ;)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #13 -: Юни 25, 2011, 12:12:32 pm »

p.s. Май наистина са ми изгорели бушоните........забравила съм да кача картата

Този пък кардинален звъни на приятелките ми, че ще се самоубива, а няма \"топки\" да ми се появи пред очите......4 дена почивка- 4 кардинални ми късат нервите...ама аз не го показвам...кисна си се в морето, а вчера бях и заспала на плажа, така че днес ще съм на сянка пред компа

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #14 -: Юни 26, 2011, 07:28:50 pm »
Часът на раждане на Х са неизвестни, затова съм напаснала АЦ Везни