Здравей Гост

Сатурн съвпад Луна в мъжка карта

• 20 Отговора
  • 6173 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Сатурн съвпад Луна в мъжка карта
« Отговор #15 -: Август 27, 2011, 04:28:45 pm »
.
« Последна редакция: Август 27, 2011, 05:45:29 pm от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Август 27, 2011, 04:50:07 pm »
Зряла карма е...,налага се да я разплетете...
Абе не му обръщай внимание... ;D ;) , доколкото можеш.... :P

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #17 -: Август 27, 2011, 05:29:38 pm »
точно това правя, изграден подход  ;D
изобщо не му се връзвам, единствено обаче когато транзитния сатурн съвпадна със слънцето ми, не успях....   ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #18 -: Август 31, 2011, 09:56:10 pm »
  :-[ Ууууу изпуснала съм се  в статистиката  ;D.

Картата на баща ми  има  съвпад Сатурн в Риби 28гр, Луна  8гр. Овен, въру моята Луница в Риби,   Сатурн управител на 5 дом. Строг контрол имах навремето  по въпроса с дискотеките, сакън да не залитна . ;)  И да го минеш метър, то понякога пак не става. Ината му на кубик. Обачееее, пък моя Сатурн плеснат точно върху неговата Луна, ама точно на 8-мия градус, че и ретрограден. :haha:
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #19 -: Август 31, 2011, 10:27:31 pm »
Имах един "бивш" (в кавички, защото между нас много бързо свърши за мое огромно щастие  ;D). Луна/Сатурн в Овен и за капак Марс отсреща. Въобще не можех да го разбера какво иска. Постоянно намусен и начумерен. Светът му крив. Как ли не той никога не прави грешки, а останалите са тия, дето грешат. Абе много може да се изпише. Имах чувството, че пред мен стои буца лед. Да не говорим пък каква скука беше от към излизане. Не знае как да се забавлява ... все едно е на 100 години и е изчерпан ... никаква енергия и никакво желание за емоционална тръпка. Знам ли, това може да е добър аспект за някоя сатуриянка, ама не и за мен.  Аз съм такова коте (афективна съм), че въобще не мога да бъда с някой емоционален индивид, какъвто беше той.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #20 -: Септември 03, 2011, 08:48:25 am »
         А за квадратчето на Сатурн с Луната не е чак толкова лошо положението, зависи как си го отглеждаш и стопанисваш  ;D Аз лично имам такова квадратче и смея да твърде, че доста успешно си се справям с което. Еее, наистина като бях малък имах засилено чувство за несигурност, голяма степен на недоволство за всеки малък детайл, който не е както трябва, но с времето като че ли успявам да използвам правилно тази енергия, тъй като се уча от грешките си в случая, както и с вътрешна борба съм преодолял тези мрачни чувства от миналото  :) Еее, все още си го имам в поведението да изглеждам и да се правя на студен с хората които обичам, а вътрешно си изпитвам любов и нежни чувства, но това е положението  ;D  ;D