Здравей Гост

Отровните хора

• 17 Отговора
  • 5099 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Отровните хора
« -: Август 28, 2011, 12:52:13 am »
Познавате ли такива хора? Споделете.... ;D Как се справяте с отровата...имате ли противоотрова?

Дайте някаква идея за карти....,ако познавате такива.... ;D

*

Неактивен luchia

• 114
Re: Отровните хора
« Отговор #1 -: Август 28, 2011, 01:21:12 am »
Ами то... има ли такива, които са универсално отровни и действат така на всички?

Не е ли всеки да е срещал "отровни" хора според своите собствени слабости и задачи за проработка?

Ти сигурно имаш някой предвид все пак?  ;)

За противоотрова давам няколко варианта:
- брой до 10
- ако с 10 не става - брой до 100
- ЕВАКУАЦИЯ!!!  ;D ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Август 28, 2011, 01:36:31 am »
Имам...разбира се , но се питам....и Вас питам кое определя отровните хора....в живота , защо са отровни? ::) ???

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Август 28, 2011, 01:43:58 am »
Може би един плутон зле аспектиран на АС..  ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Август 28, 2011, 01:48:24 am »
Ами за Сатурн, какво ще кажете  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Август 28, 2011, 01:51:26 am »
Може би един плутон зле аспектиран на АС..  ::)

I men me zamislq towa... ::)

*

issidorra

« Отговор #6 -: Август 28, 2011, 09:46:45 am »
Много интересна тема, имам една такава колежка, не мога да ви опиша какви тръпки ме побиват, а и не само мен, когато я видя, първо, че е голяма интригантка и второ, че буквално трови хората около себе си, много е злобна, има 2 развода и т.н. да не се впусквам в подробности, не знам в колко часа е родена, но все пак Плутон  ли бе да го опишеш, че и в съвпад с Луната, квадрат с Венера, знам, че без домове е трудно, но тук няма нужда от тях, тя каратата си "крещи". За ърви път виждам такива аспекти на Плутон между другото.
« Последна редакция: Август 28, 2011, 10:02:17 am от issidorra »

*

issidorra

« Отговор #7 -: Август 28, 2011, 09:49:27 am »
Марая пита как се справям, ами не се и опитвам да влизам в контакт или конфликт с нея, тотален игнор ви казвам, не искам  да имам каквото и да е общо с нея, добре, че имам Везнишки акцент в картата и съм търпелива и неконфликтна, че имаче до сега да сме кръстосали шпаги с нея.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #8 -: Август 28, 2011, 10:23:33 am »
         Да, аз за пръв път виждам карта с токива Плутонови аспекти  :o Но интересното е да обърнем внимание на изолирания Сатурн в едната половина на картата, който на всичкото отгоре няма нито един мажорен аспект  ::)

« Отговор #9 -: Август 28, 2011, 12:59:01 pm »
Ами то... има ли такива, които са универсално отровни и действат така на всички?

И аз същия въпрос си задавам.  :)
Всичко зависи от личната призма на наблюдаващия.
Това, което за мен е жлъч и отрова, може да се окаже манна небесна за друг.
По същия начин и ние не можем да бъдем харесвани от всички, а и не може да изпитваме еднаква симпатия към всички без изключение. Има хора, които могат да провокират конкретно у нас реакция на неприязън и отхвърляне, но в групата, към която принадлежат, да минават за много мили и приятни. На нас обаче могат да ни действат отровно.

Не знам доколко могат да се обобщят по хороскоп такива хора, защото начинът, по който ги възприемаме, също е субективен. Лично за себе си съм установила два типа хора, които ми действат отровно - егоцентриците и двуличниците. Какво правя, за да не ме дразнят? Държа ги на санитарно разстояние и игнорирам, доколкото е възможно, не ги допускам в моя свят.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #10 -: Август 28, 2011, 03:59:43 pm »
Ето картата на една отровна жена ( мнението ми не е субективно ). За съжаление, не знам час на раждане. Един Лъв, който не се е реализирал в живота, може да е по- отровен дори от Скорпион...  :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Август 28, 2011, 04:02:00 pm »
Две ртонови планети свързани с  мисълта интелекта , съзнанието и изказа в квадратура... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #12 -: Август 28, 2011, 04:08:09 pm »
Две ртонови планети свързани с  мисълта интелекта , съзнанието и изказа в квадратура... ::)
Сега погледнах, че в астро.ком ми дават Слънце в Дева, но тъй като не знам часа си мисля, че е в последните градуси на Лъв  ::) Тази жена не е проста, доста интелигентна е, обаче е толкова безчувствена, злобна и хаплива дори към най близките си, че просто нямам думи  :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Август 28, 2011, 04:10:07 pm »
Луна/Меркурий в куинконс.... :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Август 28, 2011, 04:12:36 pm »
Луна/Меркурий в куинконс.... :)

Сиреч "Отравяш чувствата на хората с  думи"  :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.