Здравей Гост

Професия и астрологичен избор

• 52 Отговора
  • 8824 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Професия и астрологичен избор
« Отговор #45 -: Септември 19, 2011, 04:11:35 pm »
 ;D зависи си от маркетинга, но като цяло си иска и добра психология (практична) ;)

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
« Отговор #46 -: Септември 19, 2011, 04:48:45 pm »
Fairy и аз сега съм била в нещо си -Сатурново,ама кога ще изляза от огромния трап-един Господ знае,между другото изкарах и курсове за козметик хахаха ;D-няма такава професионална неориентираност

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #47 -: Септември 19, 2011, 07:25:50 pm »
Между г10 ( каОриера) и Г6 - ежедневна работа има квадратура, нормално е да се луташ и да не знаеш какво искаш. От една страна има желание за професионална реализация - Овен на МС, но от друга си объркана - Нептун в 6-ти и не можеш да решиш. Г10 - Марс - в падение и по дом и по знак, отгоре на всичко и в квадратура с Нептун. Просто не си даваш шанс да свикнеш, всичко бързо ти омръзва и напускаш. Енергията по Марс ти е размита от Нептун. Върху това трябва да работиш определено - дисциплина. Венера в 10-ти в Телец - добра е за козметиката, ама само да не те домързи. Все пак е в тригон с Нептун в 6-ти смятам че ще ти хареса. Успех ти желая1

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #48 -: Септември 19, 2011, 07:34:37 pm »
 Имаш добре аспектирана венера 10 дом с Нептун в 6 . Нещо от рода на дизайн, за комфорта на другите, разкрасяването им, нещо с изкуствата. Това за коозметиката не е зле.  Имаш ли някакво собствено помещение?

Докато пиша и Анели публикува за козметиката .  ;D ;D Така, че дано успееш в това с козметиката. Макар, че се повтаря  оставям  това което бях написала и го публикувам.  :)  Щом го помислихме в еднакво време - Успех.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #49 -: Септември 19, 2011, 08:50:53 pm »
Имаш добре аспектирана венера 10 дом с Нептун в 6 . Нещо от рода на дизайн, за комфорта на другите, разкрасяването им, нещо с изкуствата. Това за коозметиката не е зле.  Имаш ли някакво собствено помещение?

Докато пиша и Анели публикува за козметиката .  ;D ;D Така, че дано успееш в това с козметиката. Макар, че се повтаря  оставям  това което бях написала и го публикувам.  :)  Щом го помислихме в еднакво време - Успех.

Аз ще добавя, че Нептун в 6и е в положителен аспект с господаря си Юпитер в 3ти. Трябва да се обърне нужното внимание на опозицията Юпитер - Венера, тя определено не е за подценяване  ::) Анели, не съм на твоето мнение за отношенията на господарите на тези 2 дома. За мен  се наблюдава полусекстил с никак не голям орбис между господарите на 6и и 10и, респективно Юпитер и Марс, което показва, че би могло да има хармонично взаимодействие между 2та дома, но разбира се са нужни и усилия - накъде без тях  ;D  ;D
« Последна редакция: Септември 19, 2011, 09:03:14 pm от kokolino »

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #50 -: Септември 20, 2011, 07:57:12 am »
Коколино прав си, грешка в изказа съм допуснала. Нептун не управлява 6-ти дом,.грешката е моя. Но Нептун си е в 6-ти дом и заставам зад думите си за квадратурата му с Марс.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #51 -: Септември 20, 2011, 08:39:43 am »
Коколино прав си, грешка в изказа съм допуснала. Нептун не управлява 6-ти дом,.грешката е моя. Но Нептун си е в 6-ти дом и заставам зад думите си за квадратурата му с Марс.

Мдааа, съгласен съм с теб, Анели  :72:

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
« Отговор #52 -: Септември 21, 2011, 09:23:49 am »
Много ви благодаря момичета-дадохте ми лъч надежда,дано да се задържа поне, като козметичка малко по дълго време.Още не гледам да взимам нищо като помещение защото малката ми дъщеря трябва първо да я дам на градина и този период на стоене в къщи ме убива още повече.Още веднъж ви благодаря-записвам си всичко :57: :58: