Здравей Гост

Професия и астрологичен избор

• 52 Отговора
  • 8848 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Професия и астрологичен избор
« Отговор #15 -: Август 30, 2011, 08:37:41 am »
 На мен все ми казваха ,че ставам за юрист, аз исках и медицина да уча като малка, но не ставах със химията много много, вървеше ми много  биологията .  Влечаха ме напримел  хирургическите неща, не такива уши, нос и гърло.  ;D Да извадя някой от реанимация например ;D Да спася нечий живот висящ на косъм. ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #16 -: Август 30, 2011, 08:59:57 am »
Бях чела , че определяща е най-близко стоящата планета до Мц. При мен има връзка между Д2 и Д10, качвам картата, какво според вас работя....намирам я за много буквална  ;)

« Отговор #17 -: Август 30, 2011, 09:14:20 am »
Може да се говори за избор на професия тогава ,когато човек сам си е избрал професията а не е стечение на всевъзможни обстоятелства.Тогава не е избор .Има много такива хора,дори повечето са такива.Занимават се с неща ,които не харесват и не са им призвание ,но все пак го правят цял живот.Аз лично винаги съм се чудела как е възможно ежедневно години наред да се занимаваш с нещо ,което не харесваш .Мене лично това би ме убило.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Август 30, 2011, 09:30:28 am »
 :thinking: а според вас професия "предприемач" (ако изобщо е професия) какви позиции би трябвало да имаме? все пак това е смесица от "таланти".

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #19 -: Август 30, 2011, 09:53:40 am »
Ето една карта - какво работи човека:

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #20 -: Август 30, 2011, 11:22:47 am »
:thinking: а според вас професия "предприемач" (ако изобщо е професия) какви позиции би трябвало да имаме? все пак това е смесица от "таланти".

Планети в източната част на хороскопа, над хоризонта , в кардинални знаци, кардинални оси, това е предпоставка за лидерство :) Най - общо казано. Квадратури , за да те подтикват към действие. Обикновенно такива хора имат големи амплитуди в живота си , имам предвид и много хубаво им се случва и много лошо. Много опозиции в хороскопа  също.
 Ако планетите са в залязващата част на хороскопа или под хоризонта имам наблюдения, че това е по -характерно за подчиненият тип хора . Неподвижните знаци, могат да работят методично на едно място, но примерно един Овен, или Козирог няма да стои дълго подчинен.   :) Както всяко правило и тук си има  изключения.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #21 -: Август 30, 2011, 11:58:12 am »
Ето една карта - какво работи човека:

Добър математик, архитектура, търговия, нещо такова, работи нещо което да е в полза на другите и в затворено помещение  ??? 

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #22 -: Август 30, 2011, 12:10:09 pm »
Търговия е определено и в полза на другите, маже да се каже, затворено е помещението - да.
Прави сметки, така е, бива го ви зчислениета, ако това имаш предвид под математик.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #23 -: Август 30, 2011, 12:42:37 pm »
 Ами имах предвид, че е с математическа мисъл, че ме върви математиката :)

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #24 -: Август 30, 2011, 12:49:16 pm »
Ахам, така е!

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #25 -: Август 30, 2011, 12:59:37 pm »
Коя професия би била най-подходяща в тази карта.

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #26 -: Август 30, 2011, 01:36:47 pm »

Планети в източната част на хороскопа, над хоризонта , в кардинални знаци, кардинални оси, това е предпоставка за лидерство :) Най - общо казано. Квадратури , за да те подтикват към действие. Обикновенно такива хора имат големи амплитуди в живота си , имам предвид и много хубаво им се случва и много лошо. Много опозиции в хороскопа  също.
 Ако планетите са в залязващата част на хороскопа или под хоризонта имам наблюдения, че това е по -характерно за подчиненият тип хора . Неподвижните знаци, могат да работят методично на едно място, но примерно един Овен, или Козирог няма да стои дълго подчинен.   :) Както всяко правило и тук си има  изключения.

Аз имам мераци в бъдеще да ставам предприемач  8) . Повечето от изброените неща са в сила по отношение на моя натал
и сигурно затова "професията" предприемач ме влече .

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #27 -: Август 30, 2011, 01:53:01 pm »
Бях чела , че определяща е най-близко стоящата планета до Мц. При мен има връзка между Д2 и Д10, качвам картата, какво според вас работя....намирам я за много буквална  ;)
Мисля, че работиш в колектив с други хора, някакви консултации  ::) Нещо свързано с право  ::)

« Отговор #28 -: Август 30, 2011, 02:07:55 pm »
Хм..студено,студено, много по-лесно е, не се напрягай  :P избрах си го съвсем целенасочено от самото начало, т.е. няма случаен момент, но другото нещо, с което много ми се занимаваше беше медицината, само че се отказах принудена от обстоятелствата..
Мисля, че работиш в колектив с други хора, някакви консултации  ::) Нещо свързано с право  ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #29 -: Август 30, 2011, 03:55:08 pm »
Хм..студено,студено, много по-лесно е, не се напрягай  :P избрах си го съвсем целенасочено от самото начало, т.е. няма случаен момент, но другото нещо, с което много ми се занимаваше беше медицината, само че се отказах принудена от обстоятелствата..
Туризъм, чужди езици, преподавателска дейност  ::)  ;D