Тази квадратура между Нептуна и луната я вкарва в някакви филми постоянно и незнам за напред как ще я вкарваме в реалността.
Цитат на: Antena в Август 30, 2011, 01:04:57 amЛуната - да, но и Нептун, и Уран спред мен..А и управителя на 5-ти дом ако е някъде намесен - чудно.Мога да кажа за някои гениални художници - имат изразен Нептун на МЦ А и да добавя Луна в 7-ми дом, добре аспектирана - успех в публичните изяви, популярност, известностКонкретно таланта е по луната...Висшата октава на луната е Нептун...Всеки аспект на луната към Висша планета може да ни покаже и какъв ще бъде таланта....За луната 10-ти дом винаги дава успех в публичните изяви , популярност...За 7-ми съм малко скептична.... Но щом казваш , ще се замисля...и попрегледам карти....
Луната - да, но и Нептун, и Уран спред мен..А и управителя на 5-ти дом ако е някъде намесен - чудно.Мога да кажа за някои гениални художници - имат изразен Нептун на МЦ А и да добавя Луна в 7-ми дом, добре аспектирана - успех в публичните изяви, популярност, известност
Цитат на: natalia в Август 30, 2011, 04:11:12 pmТази квадратура между Нептуна и луната я вкарва в някакви филми постоянно и незнам за напред как ще я вкарваме в реалността.Аз мисля, че детето има талант за някакво изкуство именно заради квадратурата на Луната с Нептун и защото Нептун управлява 2-ри и е в 1-ви дом
Хм, какво ли ще е добре тогава за моето детенце със съвпад Луна-Нептун-Мц Луната му е У2. Венера е У5 в Д2...дали това може да се тълкува, че ще се издържа с таланта си...ако има такъв де Цитат на: Марая в Август 30, 2011, 01:16:46 amЦитат на: Antena в Август 30, 2011, 01:04:57 amЛуната - да, но и Нептун, и Уран спред мен..А и управителя на 5-ти дом ако е някъде намесен - чудно.Мога да кажа за някои гениални художници - имат изразен Нептун на МЦ А и да добавя Луна в 7-ми дом, добре аспектирана - успех в публичните изяви, популярност, известностКонкретно таланта е по луната...Висшата октава на луната е Нептун...Всеки аспект на луната към Висша планета може да ни покаже и какъв ще бъде таланта....За луната 10-ти дом винаги дава успех в публичните изяви , популярност...За 7-ми съм малко скептична.... Но щом казваш , ще се замисля...и попрегледам карти....
Мислч,че нептун в 1 секстил венера в 10,която е У на МЦ .Изкуствата са по Венера и Нептун,а при теб са в аспект.
Аз мисля, че детето има талант за някакво изкуство именно заради квадратурата на Луната с Нептун и защото Нептун управлява 2-ри и е в 1-ви дом
ЦитатМислч,че нептун в 1 секстил венера в 10,която е У на МЦ .Изкуствата са по Венера и Нептун,а при теб са в аспект.Значи само заради положителния аспект между двете?А защо изкуствата да са по Венера и Нептун?А извинявай, по какво се разбира, че Венера е У на МЦ? ЦитатАз мисля, че детето има талант за някакво изкуство именно заради квадратурата на Луната с Нептун и защото Нептун управлява 2-ри и е в 1-ви дом Ха, и аз я имам тая квадратура и на мен ми е в 1ви
Да не забравиме,че и 5 дом се управлява от Венера(творчеството) и е в 10-ти(професия).Управителя на 9-ти(висше образование) е в знак на Венера и се управлява от нея.