Здравей Гост

Хороскоп на зачеването

• 17 Отговора
  • 5214 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Хороскоп на зачеването
« -: Август 30, 2011, 09:19:25 pm »
 Щрукна ми една идея, /сигурно не откривам топлата вода/  :) Но докато чета тук за " Правилото на Хермес ", което гласи,че Луната в Рожденната карта е в знака, който е бил изгряващ  по време на зачеването, а асцендентът е  в знака, в който е била Луната при зачатието. Успях да върна  9 месеца назад , не знам колко е точно,/ ако някой има представа да каже  как по точно да стане ;D. Както и ако някой прави разлика между зачатие и зачеване/може да ви звучи смешно, но не знам разликата.  :)

Долу горе налучках,карта и се учудих че като фигура поне  много прилича на рожденния  ми хороскоп. Т.е пак има "хвърчило" Ще кача картите, но си мисля дали е съвсем точно.  ???Направи ми впечатление , че Луната е била в съвпад с Марс, а в роденната карта , Последната планета с която е била в съвпад Луната пак е Марс.

И на тази карта на зачеване или зачатие  ;D ;D дадох транзити към днешна дата . Много неща се преповтарят  ::) Глупости ли ви се струва това, че намирам някакви прилики и искате ли да обсъдим и разгледаме  :o  Някой търсил ли е такива неща и мислите ли, че е показател за нещо? Или няма логика според вас :o
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Хороскоп на зачеването
« Отговор #1 -: Август 30, 2011, 09:36:40 pm »
Карта на зачеването,
Карта на зачеване и транзити
Рождена карта с транзити

« Отговор #2 -: Август 30, 2011, 11:22:25 pm »
Разгледах картите,но не разбрах какво точно се проследява,какво те впечатлява.Обикновено везните на Хермес се ползват в ректификацията и би могъл да се уточни часът на раждане

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Август 30, 2011, 11:56:42 pm »
Интересно е като идея, обаче и аз не знам, за какво можем да го използваме този хороскоп, каква информация да извлечем от него  ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Август 31, 2011, 04:00:38 pm »
 Ами първо ми дойде на ум, че човек се ражда защото не си е отработил задачите,  и  си мисля, че  хороскопът на зачеване би могъл да е нещо от което да е видно до къде си стигнал  и какво си отработил до  предишното си раждане/ като карта , планети и аспекти/. После проследих някои аспекти . Стигнал си до тук, продължаваш натам. Примерно Меркурий/ Нептун имат тригон при зачеването в натала прерастват в съвпад, след това Венера/ Юпитер тригон, в натала пак са в съвпад . Юпитер е бил в квадратура с Луната , сега прераства в опозиция, нещо не си осъзнал  .   :o  Ами търся накаква зависимост и проекция на планети , аспекти. Мисля, че има зависимости между двете неща, но не хващам каква точно. Не може да няма връзка Знам ли? .Примерно Юпитер е вил във втори дом на зачеването, проекция Парс фортуна 8 дом./ за да осъзнаеш, че материалното не е целта само по-себе си/ Незнам ???Мъча се да навържа някаква зависимост. ;D Примено, имало е много населен 7 дом, нещата не са преработени и Марс се проектира  в квадратура с Плутон/Уран, Марс пак управител е на седми .Нептун  е бил в осми, огледален натален 2ри. Някои аспекти се повтарят - кармични например, нищо не си отработил да кажем.  Търся някаква логика ??? Знам ли?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Август 31, 2011, 04:23:27 pm »
На мен ми направи впечатление, че в картата ти на зачеване, Слънцето е в Риби, 12 дом - сигурно в минали животи си работела в някакви институции, била си духовно ориентирана, раздавала си се за хората. В хороскопа ти обаче Слънцето е в съвпад с АСЦ - сега вече трябва да помислиш и за себе си, да изградиш някакво его. Луната ти в сегашния хороскоп е в Риби, а нали тя се свързва с кармата, с миналите прераждания - Слънцето в картата на зачеване също е в Риби, че и 12-ти дом.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Август 31, 2011, 04:39:14 pm »
На мен ми направи впечатление, че в картата ти на зачеване, Слънцето е в Риби, 12 дом - сигурно в минали животи си работела в някакви институции, била си духовно ориентирана, раздавала си се за хората. В хороскопа ти обаче Слънцето е в съвпад с АСЦ - сега вече трябва да помислиш и за себе си, да изградиш някакво его. Луната ти в сегашния хороскоп е в Риби, а нали тя се свързва с кармата, с миналите прераждания - Слънцето в картата на зачеване също е в Риби, че и 12-ти дом.

:) Да, те и възлите ми това показват донякъде, южен съвпад със Слънце във Везни, в първи дом, да се прояви като  Овнешко, въпроса е  да намерим някакви закономерности в  етапа    "зачеване- раждане. ", защото категорични правила надали ще извлечем, но ако и другите кажат какво виждат при себе си  да намерим нещо общо  :)Когато ви се  връткат карти и ако Ви се връткат  разбира се  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Септември 01, 2011, 09:04:55 am »
Откривам интересни закономерности в хороскопа на зачеване  ::) Сякаш в много отношения живота ми се развива по този хороскоп. Явно не мога да надживея миналото  ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #8 -: Септември 01, 2011, 09:08:44 am »
Ето я и наталната ми карта  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #9 -: Септември 01, 2011, 09:22:50 am »
Мила, добре че отвори такава тема  :-* Аз бях малко скептично настроена в началото, но намирам удивителни съвпадения  :o В хороскопа на зачеване, Слънцето ми е в 12 дом, в натала съм с АСЦ Риби. МЦ на хороскопа на зачеване ми е в Близнаци - майка ми беше Близнаци. ИЦ е в Стрелец, като Юпитер също е в Стрелец, 3-ти дом - баща ми беше учител. К5 е в Козирог, като Сатурн е в съвпад с Плутон. Не знам, какво ми е било отношението към децата в минали животи, но в този претърпях два спонтанни аборта преди да забременея със сина ми. Явно е било урок..  ???

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #10 -: Септември 01, 2011, 09:24:21 am »
 Най напред видах  кармичният ти аспект Уран/ Слънце Венера, и в натала квадратура , остава да го проработваш, и да действаш по него ::) Аз  забелязах, че при мен всичко по   7 дом е силно застъпено през живота ми  и той е бъкан с планети в зачеването. Ами като, че ли е програма все едно, и другото интересно беше, че и транзитите към момента съм натала и транзитите към хороскопа на зачатие имат преповтарящи се теми.  Сигурно е заложена програмата ни  в зачатието  ::) В дома в който ти е Слънцето в зачатието чувстваш ли се отработена, да не искаш вече да се проявяваш по този дом ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #11 -: Септември 01, 2011, 09:27:38 am »
Винаги ме е било страх да не се удавя, никак не мога да плувам виж Нептун ми е8 осми дом, управител на 1 в зачеването. Може да съм била удавена? :o

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Септември 01, 2011, 09:33:19 am »
 Абе ,има огледален образ и при теб Нептун 10 се приектира в 4 :o Защо така. ?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #13 -: Септември 01, 2011, 11:04:00 am »
Най напред видах  кармичният ти аспект Уран/ Слънце Венера, и в натала квадратура , остава да го проработваш, и да действаш по него ::) Аз  забелязах, че при мен всичко по   7 дом е силно застъпено през живота ми  и той е бъкан с планети в зачеването. Ами като, че ли е програма все едно, и другото интересно беше, че и транзитите към момента съм натала и транзитите към хороскопа на зачатие имат преповтарящи се теми.  Сигурно е заложена програмата ни  в зачатието  ::) В дома в който ти е Слънцето в зачатието чувстваш ли се отработена, да не искаш вече да се проявяваш по този дом ::)
Явно не съм отработила Слънцето в 12-ти и сега съм се родила с АСЦ Риби  ::) А и Нептун ми е на МЦ - явно тряба да се занимавам с нещо в тази насока  ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #14 -: Септември 01, 2011, 11:07:15 am »
Винаги ме е било страх да не се удавя, никак не мога да плувам виж Нептун ми е8 осми дом, управител на 1 в зачеването. Може да съм била удавена? :o
И аз все си мисля, че в минал живот съм умряла от насилствена смърт. В хороскопа на зачеване Марс е У8, в Лъв, 11-ти дом. Може някой *приятел* да ме е убил  ::)