Здравей Гост

Транзитен Сатурн квадрат Марс

• 23 Отговора
  • 5892 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзитен Сатурн квадрат Марс
« -: Август 31, 2011, 10:16:51 pm »
Хайде...кажете нещо... :P ??? ;D

*

Неактивен Asya

• 548
Re: Транзитен Сатурн квадрат Марс
« Отговор #1 -: Септември 01, 2011, 07:36:11 pm »
Газ и спирачка едновременно!:)  Аз при  транзитен Марс съвпад с натален Сатурн в трети дом паднах у нас и си пукнах 2 ребра и доста врме не можех да си поема въздух като хората. При всички случаи да  се действа внимателно.

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #2 -: Септември 01, 2011, 08:03:16 pm »
Asya,
кои домове управляват 2-те планети при теб?

Аз съм на прага на въпросния транзит  >:(
2те планети ми управляват 7-ми и 10-ти - т.е. партньорства, работа... но Сатурн транзитира 4-ти, а Марс по натал ми е в 1-ви...
Много кардинално нещо...  :o

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #3 -: Септември 01, 2011, 08:57:24 pm »
Аз при тая квадратура си бях отишла.  :-[

Това е аспекта на касапина. Така поне му казват астролозите. Тук има голяма неконтролируема агресия. Хора с такъв аспект имат проблеми с респекта към висшестоящите личности или най-малкото с бащите си.

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #4 -: Септември 01, 2011, 09:07:00 pm »
Дайте ми пример бе хора.
Само ме плашите така...  :'(

Какво значи проблем с респекта към висшестоящите личности?

Дивна, какво точно ти се случи? Много кофти звучи това "...си бях отишла"...

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #5 -: Септември 01, 2011, 09:23:40 pm »
Дайте ми пример бе хора.
Само ме плашите така...  :'(

Какво значи проблем с респекта към висшестоящите личности?

Дивна, какво точно ти се случи? Много кофти звучи това "...си бях отишла"...
[/quote
Лучия, ти ли си с такъв аспект?
В кои домове са Марс и Сатурн и в кои знаци?

Когато раждах имах Сатурн квадрат Марс. Получих много усложнения. Имах голяма кръвозагуба, лежах в реанимация и т.н. Беше лекарска грешка. Една сирийка стажантка в АГ ме беше взела за опитно зайче, опитваше се да ми спука водите с един остър инструмент, подобен на дълга кука (не знам как се нарича на медицински). Ръга ми острието, докато накрая не ме перфорира така, че после след раждането, трябваше веднага да ме отведат на оперативната маса. Повреди ме жената, без да си дава сметка. Добре поне, че на бебето му нямаше нищо.  :-[ Беше много болезнено.  :(

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #6 -: Септември 01, 2011, 09:28:59 pm »
 :91: КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА???!!!
Това месарница ли е?!?... какво ли?!?!
Какво острие - там има живо бебе :91:

Аз раждах 2006-та и до мен на магарето видях подобна престъпност. Че и се гавреха с момичето, като й говореха гадости...
Уффффф...

Да - за мен питам.
Марс ми е по натал в Рак - 1ви дом. Управлява 10ти-Овен.
Сатурн ми е в 1ви дом също - в съвпад с Марс. Управлява 7ми дом - Козирог.
Имаш ли идеи?

Няма да раждам със сигурност в този период :)

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #7 -: Септември 01, 2011, 09:30:40 pm »
 :)
« Последна редакция: Септември 03, 2011, 12:11:55 am от luchia »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #8 -: Септември 01, 2011, 09:33:08 pm »
Asya,
кои домове управляват 2-те планети при теб?

Аз съм на прага на въпросния транзит  >:(
2те планети ми управляват 7-ми и 10-ти - т.е. партньорства, работа... но Сатурн транзитира 4-ти, а Марс по натал ми е в 1-ви...
Много кардинално нещо...  :o

Юпитер ми управлява втори дом, а Сатурн - 4-и.  Паднах у дома.  Оздравях на крак, лишайвайки се само от любимото си плуване, но  е мъка. Едно кихане ме ужасяваше.. Няма такава болка. Но при мен Марс е в пръви дом и е в натала в квадратура с Уран, бърза съм като маршрутка!:)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #9 -: Септември 01, 2011, 10:14:25 pm »
:91: КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА???!!!
Това месарница ли е?!?... какво ли?!?!
Какво острие - там има живо бебе :91:

Аз раждах 2006-та и до мен на магарето видях подобна престъпност. Че и се гавреха с момичето, като й говореха гадости...
Уффффф...

Да - за мен питам.
Марс ми е по натал в Рак - 1ви дом. Управлява 10ти-Овен.
Сатурн ми е в 1ви дом също - в съвпад с Марс. Управлява 7ми дом - Козирог.
Имаш ли идеи?

Няма да раждам със сигурност в този период :)

Сега ли ти е квадратурата? Сатурн в същото време аспектира ли други планети в радикса ти, като изключим собствената му квадратура и квадратурата към Марс?
Пази се от хора, които не могат да се владеят (някой да не ти посегне). Пази се най-вече от остриета. Нали знаеш, че по Марс са остриетата (ножове, брадви, секири ...). Избягвай да ходиш на пиянски сбирки, където може да станеш жертва на насилие от остър предмет, в това число и счупено стъкло или бутилка.
Най-важното е обаче да не се стряскаш.

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #10 -: Септември 01, 2011, 10:53:19 pm »
Сега ли ти е квадратурата? Сатурн в същото време аспектира ли други планети в радикса ти, като изключим собствената му квадратура и квадратурата към Марс?
Пази се от хора, които не могат да се владеят (някой да не ти посегне). Пази се най-вече от остриета. Нали знаеш, че по Марс са остриетата (ножове, брадви, секири ...). Избягвай да ходиш на пиянски сбирки, където може да станеш жертва на насилие от остър предмет, в това число и счупено стъкло или бутилка.

Квадратурата Марс - тр. Сатурн ми предстои октомври-ноември. Тогава Сатурн не аспектира други планети.
Преди да подхване квадратурата нат. с тр. Сатурн, ще има тригон на тр. Сатурн към нат. Луна.
След това е квадратурата Сатурн-Сатурн. По времето й има опозиция на транзитен Сатурн с нат. Хирон и веднага след това с нат. Венера...
« Последна редакция: Септември 03, 2011, 12:12:16 am от luchia »

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #11 -: Септември 01, 2011, 11:25:59 pm »

Квадратурата Марс - тр. Сатурн ми предстои октомври-ноември. Тогава Сатурн не аспектира други планети.
Преди да подхване квадратурата нат. с тр. Сатурн, ще има тригон на тр. Сатурн към нат. Луна.
След това е квадратурата Сатурн-Сатурн. По времето й има опозиция на транзитен Сатурн с нат. Хирон и веднага след това с нат. Венера...

Значи има възможност за насилие?!  :o  За жалост го виждам това като възможност.  :(

Хайде сега. Паниката се инсталира веднага.
Няма да се плашиш. Всичко ще мине и замине и нищо няма да стане. Това е само един транзит, не е нито дирекция нито прогресия.

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #12 -: Септември 01, 2011, 11:53:52 pm »
Ще взема да погледна и прогресиите и дирекциите...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Септември 01, 2011, 11:58:29 pm »
Ще взема да погледна и прогресиите и дирекциите...

Aспекта ще го отработим...Стига си проектирала Лин.... ;) :)...Внимавай около 15-16 септември....После ще се отпушат нещата.... :P ;) :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Септември 02, 2011, 09:25:54 am »
този аспект аз лично го усещам като чувство на страх, неадекватност, страх от самота, неприятни емоции, които сякаш изсмукват жизнеността, пилеене на енергия, стрес, спотаен и не показан гняв..