Здравей Гост

Хороскоп на брака

• 39 Отговора
  • 8590 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Хороскоп на брака
« -: Септември 01, 2011, 10:40:48 am »
В този хороскоп има събрани много неща ;D  При мен има 5 ретроградни планети :o Е то бива бива ама. :) Не си бях правила такъв до сега.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Хороскоп на брака
« Отговор #1 -: Септември 01, 2011, 11:09:31 am »
В този хороскоп има събрани много неща ;D  При мен има 5 ретроградни планети :o Е то бива бива ама. :) Не си бях правила такъв до сега.

ужким асц. Везна, но много, много не ме бива в партньорските хороскопи :)
пусни картата да ви видим ;)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #2 -: Септември 01, 2011, 11:19:18 am »
Eто.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Септември 01, 2011, 11:22:08 am »
леле ама това е любов - голяма  :-*

сега излизам, но после повече  ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Септември 01, 2011, 11:23:26 am »
Нептун ти е в 5-ти дом в хороскопа на брака, спомням си, че някъде беше писала, че дъщеря ти е със Слънце в Риби  ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #5 -: Септември 01, 2011, 11:27:42 am »
Аз съм Ведна, той Овен и тоя стелиум в Рак, какво става :-[

Да със Слънце в риби е :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Септември 01, 2011, 11:39:37 am »
леле ама това е любов - голяма  :-*

сега излизам, но после повече  ;)

Каде е видя бе Фейри ;D ;D Виж възела в квадратура.
Абе да се извиня, че нещо много правописни грешки допускам в последно време. :-[ :-[

Бяхме намерили на морето една верига, че си бяхме направили снимка. ;D ;D Пълно отражение  ;D

Иначе да дъщеря ми беше много искана и желана и си я представях точно такава каквато е, още преди да родя. Имаше имаше да ..любов,имаше.  Да Нептун  отразява Слънцето на дъщеря ми.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Септември 01, 2011, 11:42:40 am »
може би малко огъня е недостатъчен, но при толкова планети в 11-ти простоооо не знам идеален брак, но при вас има много, дори опозициите според мен са в положителен аспект  ;)

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #8 -: Септември 01, 2011, 12:20:15 pm »
Мила, допускаш ли и моя хороскоп да сложа? Дата трябва на брака, нали?
« Последна редакция: Септември 01, 2011, 12:38:59 pm от virgo »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Септември 01, 2011, 01:07:25 pm »
Мила, допускаш ли и моя хороскоп да сложа? Дата трябва на брака, нали?

Ми защо да не допускам :o, аз затова сложих темата , да творим  всички и да коментираме :-*

Я да видим твоя брак ;D  Да датата и часа на сключване трябват. Това е все едно рожденият хороскоп на семейството и всички членове обобщени, така си мисля  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #10 -: Септември 01, 2011, 01:10:23 pm »
 Кармична работа, съвпад Луна/ Плутон и подкрепа от Вселената има секстилите с Плутон Уран.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Септември 01, 2011, 02:19:26 pm »
Ето го и моя хороскоп на брака  ;D Нептун ми е в 5-ти дом, като Юпитер е в съвпад с К5. Сина ми е с АСЦ Стрелец, като неговия Юпитер е в съвпад с Нептун. Странни съответствия  ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #12 -: Септември 01, 2011, 02:24:23 pm »
Между другото ако в такъв хороскоп приемем Марс за мъжа, а Венера за жената, има пълно съответствие - Марс е в Рак, мъжа ми е Рак. Венера е в Телец - аз съм със Слънце в Телец  :o

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #13 -: Септември 01, 2011, 02:33:04 pm »
Кармична е, ама защо не просъществува? И защо вече немога да си представя да съм с него или поне не непрекъснато. само понякога ми се вижда възможно, но е по-рядко и това въпреки всичко много ме обърква. немога да се отърва от чувството за кармичност.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Септември 01, 2011, 02:38:06 pm »
"Денят, в който се слагат подписите под брачния договор, е един от най-важните в живота на всеки човек. Независимо дали е щастлив или не толкова, този ден слага началото на законното, обществено обявено, съжителство между двама души.
От астрологична гледна точка с полагането на подписите в ритуалната зала се ражда брачният съюз, на който момент съответства така наречената рождена карта на брака.

Астрологичният анализ на тази карта дава разнообразна информация, която в голяма степен допълва картата на съвместимостта между младоженците. Астрокартата на брака показва дали този съюз ще бъде успешен, плодовит и дълготраен, дали семейният живот ще бъде хармоничен или не.

Затова денят на брака трябва да бъде подбран внимателно като бъдат отчетени аспектите на транзитните (също дирекционни и прогресивни) планети към сигнификаторите на брака във всяка от рождените карти на бъдещите младоженци.

Особено значение имат позициите и взаимните аспекти на Слънцето, Луната, Юпитер, Меркурий и Венера.

можете да отчетете поне два фактора: положението на Луната, в кой знак и в коя фаза е, положението на Меркурий, дали е ретрограден и не на последно място положението на Венера по знак и дали не е ретроградна.

Според българската традиция сватбите се правят в събота или неделя, което ограничава избора на подходящ ден до 7-8 дни в месеца, от които трябва да се избере този, в който Луната се движи през някой от знаците Телец, Рак, Лъв или Везни. (Освен това тя трябва да е в хармонични аспекти с Венера и Юпитер)

Съществуват и религиозни ограничения за сключване на църковен брак. Венчавка не се прави през дните на велики, богородични и коледни пости. Съботният ден, особено когато е Задушница, не е благоприятен за сватба.

Много важен фактор за определяне на подходящ ден за сватба е Меркурий, тъй като бракосъчетанието е свързано с подписването на брачен договор, а в някои случаи веч е и с предбрачен. За да бъде бракът траен, Меркурий, покровителят на договорите не трябва да бъде ретрограден.

Меркурий обикаля Слънцето за 88 дни. Ретрограден е 3 пъти на всеки 13 месеца и по този начин за една календарна година той е в ретроградност три пъти. Продължителността на ретроградната фаза е от 19 до 24 дни. По изключение през 2009-та Меркурий е ретрограден четири пъти.

Позицията на Венера по знак също влияе върху деня на сключване на брак. Когато тя е в Телец или във Везни влияе хармонизиращо и благотворно на брачните отношения. Венера има ретроградност  3 пъти на 5 години и в тези периоди е по-добре да се избягва обвързване с, или без слагане на подпис. "

Муси Дачева

Ей това пък намерих:
Цитирала съм текста

Муси Дачева