Здравей Гост

Сатурн квадрат Нептун най-трудния аспект в астрологията

• 42 Отговора
  • 11773 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
С целия си респект към астрологията и древните...С уважение и благодарност КЪМ ВСИЧКИ , КОИТО СА СПОДЕЛЯЛИ И СА МИ ПОЗВОЛИЛИ ДА ПУТУВАМ В ЖИВОТА ИМ РАЗГЛЕЖДАЙКИ НАТАЛНИТЕ ИМ КАРТИ ВИ КАЗВАМ......ТОВА Е НАЙ-ТРУДНИЯ ТРАНЗИТ....
Имате ли спомени , случвало ли ви се е ? Мпля Ви...споделете! :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
Случвало ми се е транзитен Сатурн квадрат нат Нептун. Не мога да го определя като по-неприятен от съвпадите на Сатурн с натални планети. Не знам..

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
Ако става въпрос за транзитен Сатурн и натален Нептун, на мен ми се случи преди 2-3 месеца по време на ретроградието на
Сатурн. Никакви конкретни събития не мога да свържа с тоя транзит.

*

Неактивен Divna

• 277
I az sega si poglednah kartata. Нищо същественно не се е случило.

Марая, ти как го тълкуваш този аспект? Като да се давим на сухо?

*

Неактивен tanya

• 917
Миналата година август, Сатурн образува квадратура с натален Нептун - скарахме се зверски с мъжа ми, за малко направо да се разделим  :( Много добре го помня, защото бяхме на море и цялата ми почивка отиде по дяволите. Тогава ми каза такива думи, дето ще ги помня цял живот ( нали знаете приказката за дърваря и мечката ).

*

Неактивен virgo

• 101
На 20,09,2008 за първи пат разбрах, че нещо става с мъжа ми и че не е същия. Скъсах се от рев цяла вечер. Постояването на гранзитна карта в Зет-а дава транзитен Нептун квадрат със Сатурн! Квадратурата продължава от около 20,07,2008 до 01,02,2009, което, особено края, съвпада точно с гадния ми период - точно около тази дата престанах да се тръшкам за поведението на мъжа си и го оставих да прави каквото ще. Реших да продължа напред сама!
За началото на периода не съм сигурна, защото аз поне не съм усетила още през юли да имам проблем.

В астрото, обаче, не съм опитна достатъчно, че да преценя дали така го дава!

*

Неактивен tanya

• 917
Сега погледнах, кога е била и предишната квадратура... Наистина, Марая, това един от най-отвратителните транзити  >:( Но при мен АСЦ е в опозиция на Луната, която пък е в скрита квадратура с Нептун. Сигурно е друго ако Нептун е добре аспектиран в натала. Та при първия случай, когато Сатурн направи съвпад с АСЦ, почина баща ми ( имаше и други фактори ). Придвижвайки се към опозиция с Луната изпаднах в някакво състояние...явно е било защитна реакция на детската ми психика, обаче си въобразявах, че е жив, че всички са се наговорили и ме лъжат. И когато образува квадратура с Нептун след няколко месеца, всичките ми илюзии се разбиха на пух и прах, трябваше да приема действителността, тогава наистина изпаднах в жестока депресия, дори се опитах да се натровя с хапчета  :-[ ( точно по Нептун ). Втория път, тъкмо бях родила, Сатурн образува опозиция с АСЦ и се придвижваше към съвпад с Луната, обзе ме някаква следродилна депресия - по цял ден седях вкъщи и ревях. И когато стигна до квадратура с Нептун, ескалираха и проблемите с мъжа ми. Изобщо, аз винаги отчитам събития по Сатурн.. При транзити на Марс, че дори и на Юпитер, се уверих, че рядко се случва нещо съществено, но Сатурн не прощава  :'(  ;D

*

Неактивен virgo

• 101
Намерих го в астрото къде да гледам - определено е точно по Зет-а!

http://www.astro.com/tmpd/cz0sfileOH5yO9-u1314466110/astro_d46_02_az_hp.27632.15251.pdf

*

issidorra

:'( :'( :'(
Ужасен кошмар беше( то и все още си е), имайте предвид, че при мен Нептун управлява 5 дом, чувствах се много самотна, нещастна, мислех си, че никога няма да срещна любовта, при мен Нептун е на 3 градуса в Козирог, после Луната е в 7 градус, след това Марс в 11, той управлява 7 дом, на всичко отгоре това нещо се комбинира със съвпад на Сатрун с Венера (8 градус на Везни), касапница е много меко казано, искам да ви кажа, че въпреки разпадащите се квадрати и съвпад, все още ми е едно  унило и дискомфортно, плача без видима причина, пак повтарям, че имам чувството, че никога няма да се влюбя и че цял живот ще си изгния в самота, но както и да е де, дължи се на транзита, а не на нагласата ми по принцип.
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 11:18:48 am от issidorra »

*

Неактивен virgo

• 101
Изидора - точно! Самотна, изоставена, предадена, сякаш живота е свършил, сякаш умирам на 38 години - бях убедена, че никой няма повече да ме иска, пък и с две деца! Изпадах в гняв, истерии, болести ме налегнаха, бях 5 кила по-лека от сега.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
По време на такъв транзит живота е труден и сложен не само в емоционален план...,не само в ментален...,а и на физическо ниво.... :(

Mда.......... :( и при мен периода беше отврат,на всичкото отгоре Сатурна правеше опозиция със слънцето и ми се отрази на здравето,лежах по болници и беше кошмарно :'(

Аз имам Т-квадрат Нептун-Сатурн/Марс-Венера, за който съвсем наскоро ми обърнаха особено внимание и като върна назад събитията, почти всичко се случва, когато някой транзит го отключи.Намирам го за движеща сила в картата ми, но действието на Нептун много не мога да го разгадая добре.

*

Неактивен Asya

• 548
При мен това е аспект в натала и то много точен!  Определям го като разочарование от хора, събития, излъгани надежди, нещо все недостига, както се казва.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
В този аспект няма почва...,тук няма основа на която да се стъпи...,липсва обективност и реална представа за ситуацията...Тук просто си сам с илюзии , заблуди които до вчера си прегръщал и си вярвал в тях....И изведнъж всички маски рухват...остава една тежка и самотна пелена...мъгла ....