Здравей Гост

Сатурн квадрат Нептун най-трудния аспект в астрологията

• 42 Отговора
  • 11791 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
В този аспект няма почва...,тук няма основа на която да се стъпи...,липсва обективност и реална представа за ситуацията...Тук просто си сам с илюзии , заблуди които до вчера си прегръщал и си вярвал в тях....И изведнъж всички маски рухват...остава една тежка и самотна пелена...мъгла ....

Така е! И пак нещата се свеждат до един прост избор - да се предадеш или да продължиш! Какво и всичко, което ни се случва!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
В този аспект няма почва...,тук няма основа на която да се стъпи...,липсва обективност и реална представа за ситуацията...Тук просто си сам с илюзии , заблуди които до вчера си прегръщал и си вярвал в тях....И изведнъж всички маски рухват...остава една тежка и самотна пелена...мъгла ....

Така е! И пак нещата се свеждат до един прост избор - да се предадеш или да продължиш! Какво и всичко, което ни се случва!

Ако следва квадратура...с Марс или Плутон...винаги има битка с аспекта..., ако следва тригон....сме по течението..... ;D

*

Неактивен Asya

• 548
Марс и Плутон квадратура е ужасен аспект, но ако в натала няма индикации за нещо страховито, бих приела просто  че ще има много екшън и разход на нергия и посъветвала да й намериш отдушник.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марс и Плутон квадратура е ужасен аспект, но ако в натала няма индикации за нещо страховито, бих приела просто  че ще има много екшън и разход на нергия и посъветвала да й намериш отдушник.

Ми , ако в натала е рамо на тао... ::) ???...Ко праЙм? ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060

Ми , ако в натала е рамо на тао... ::) ???...Ко праЙм? ::)

Или ако прибавиш Уран към Плутон в квадрата с Марс . Ееее свиква се :) Просто всее си на ръба на скалата. ;)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Asya

• 548
И дори почва да ти харесва , нали!:)   Мога само да кажа, че няма да се умира от скука!:)

След ок 2 години ми предстои съвпад на Сатурн с Венера и Марс (те са в нат.съвпад)в Скорпион точно на върха на К4 и точен Квадрат с Нептун,които е на К7 .
Някой може ли да се сети за нещо по гадно за да се успокоя поне малко.

*

Неактивен Divna

• 277
След ок 2 години ми предстои съвпад на Сатурн с Венера и Марс (те са в нат.съвпад)в Скорпион точно на върха на К4 и точен Квадрат с Нептун,които е на К7 .
Някой може ли да се сети за нещо по гадно за да се успокоя поне малко.

Ооооо, нямаш никакви проблеми!  ;D

След около две години тр. Сатурн застава върху нат. Луна (Саде сати), и активира наталната ми квадратура Луна/Марс, както и нодалната ос (отново с квадратура).  Дирекционни Слънце и Плутон и те в квадратура с нат. Марс и нодалната ос.

Искаш ли да ти кажа какво ме чака според астрологията?

Да кажи

*

Неактивен Divna

• 277
Ще имам здравословни проблеми. Ще бъда оперирана (тр.Сатурн квадрат Марс, като Марс е У6 в натала). Операцията ще е гинеколкогична (тр. Сатурн върху Луна, като се задейства квадратурата й с нат. Марс). До там ще е репродуктивния ми период.  :-[ Ще има премахване, отстраняване на орган, който ще се окаже болен (най-вероятно съхнеш). Това по транзити (да се уточни периода), а иначе дирекциите ми за годината показват операцията и усложненията по нея (дир. Слънце и Плутон в квадратура с Марс).

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ще имам здравословни проблеми. Ще бъда оперирана (тр.Сатурн квадрат Марс, като Марс е У6 в натала). Операцията ще е гинеколкогична (тр. Сатурн върху Луна, като се задейства квадратурата й с нат. Марс). До там ще е репродуктивния ми период.  :-[ Ще има премахване, отстраняване на орган, който ще се окаже болен (най-вероятно съхнеш). Това по транзити (да се уточни периода), а иначе дирекциите ми за годината показват операцията и усложненията по нея (дир. Слънце и Плутон в квадратура с Марс).

Дрън-дрън....

Едва ли е единствения вероятен сценарий....

*

Неактивен Aneli

• 352
Дивна, имаш ли аспекти към осмия ти дом, че очакваш тези събития?

*

Неактивен Divna

• 277

Дрън-дрън....

Ох, как ми се ще да е наистина дрън-дрън.  :-[ ;D

*

Неактивен Divna

• 277
Едва ли е единствения вероятен сценарий....

От твоята клавиатура, на божия монитор!  :angel: