Здравей Гост

Сатурн квадрат Нептун най-трудния аспект в астрологията

• 42 Отговора
  • 11784 Прегледи
*

Неактивен Divna

• 277
Дивна, имаш ли аспекти към осмия ти дом, че очакваш тези събития?

За съжаление, да. Прогресивна Луна ми влиза в 8ми дом и прави съвпад с наталния Сатурн. А и тогава започва урановата ми опозицията, както и тр. Юпитер и Лилит в квадратура с нат. Уран и Лилит, а СЛВ застава над нат. Луна.

Моля се да е всичко друго, но не и аспекта да е свързан с децата ми.  :(

ПП: Някой ако има друг сценарий, може да даде спокойно предположенията си. При условие обаче да не е сценарий за филм на ужасите.  ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
Дай си данните или качи натална карта, че така не мога да навържа нещата! на мен друго ми се върти в главата за тази ситуация.

*

Неактивен Antena

• 1189
[quote
ПП: Някой ако има друг сценарий, може да даде спокойно предположенията си. При условие обаче да не е сценарий за филм на ужасите.  ;D
[/quote]

как го измисли наистина този сценарий.... ? ::)
възможно е да е нещо свързано с работата ти, също така някакви финанси, наследства да са на дневен ред..

*

Неактивен Divna

• 277
Pomolih Aneli da mi ka4i kartata, 4e nqmam programa za izrqzwane na toq komputyr.

Дано да не е това. Шашнах се, когато един астролог (наскоро) видя дирекциите и транзитиите за този период и направо затвори картата, без никакъв коментар. Тогава направо настръхнах.  :( Разбрах, че е нещо ужасно.

*

issidorra

ЕЕЕ, Дивна, моля те, недей и ти!!! И мен ме омъжиха и ме разведоха, но уви.... все още не съм си сменяла фамилията нито веднъж  :P :-*

*

Неактивен Aneli

• 352
за съжаление, не успявам да кача картата на Дивна защото се оказва че някакви драсканици се получават. Но я разгледах на моята програма. не мисля, че операция ще има. Първо няма повтарящи се дирекции на управители на 6,8 и 12 дом. В крайна сметка 12 дом трябва да е асегнат по дирекция за да имаме престой в болница, какъвто предполага операцията. Обаче квадрата от Нептун към Сатурн предполага, че биха могли да се съмняват за нещо такова и да я вземат или да прави някакви изследвания.2013 Сатурн застава върху луната в Скорпиона. Да, Сатурн е в 8 дом позициониран, Луната в скорпион, обаче аспектите към този съвпад в този период са повече от хубави. Абе дивна да не вземеш да забременееш ин витро и да си стоиш вкъщи? моят отговор е, че е възможно да има малка интервенция, впоследствие от която ще има опити за забременяване. Ама съм сигурна че мъж ще има до нея до 2013 и то сериозен ангажимент.

*

Неактивен Divna

• 277
за съжаление, не успявам да кача картата на Дивна защото се оказва че някакви драсканици се получават. Но я разгледах на моята програма. не мисля, че операция ще има. Първо няма повтарящи се дирекции на управители на 6,8 и 12 дом. В крайна сметка 12 дом трябва да е асегнат по дирекция за да имаме престой в болница, какъвто предполага операцията. Обаче квадрата от Нептун към Сатурн предполага, че биха могли да се съмняват за нещо такова и да я вземат или да прави някакви изследвания.2013 Сатурн застава върху луната в Скорпиона. Да, Сатурн е в 8 дом позициониран, Луната в скорпион, обаче аспектите към този съвпад в този период са повече от хубави. Абе дивна да не вземеш да забременееш ин витро и да си стоиш вкъщи? моят отговор е, че е възможно да има малка интервенция, впоследствие от която ще има опити за забременяване. Ама съм сигурна че мъж ще има до нея до 2013 и то сериозен ангажимент.

Пу, пу, пу ... златни ти устата!  :angel: Чул те Господ!
За инвитро никога не съм мислила. Няма ли да съм малко старичка?  8)  ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
Звучи доста логично това, което казава Aneli, напълно е възможно..
А ако срещнеш някой специален човек, какво значи старичка... Дано да стане така, и мисля, че ще е така..

« Последна редакция: Септември 05, 2011, 03:07:31 pm от Antena »

*

Неактивен Aneli

• 352
Как старичка, не си старичка, знаеш ли колко жени раждат над 40-те? Сега сериозно - следи си половата система така или иначе имаш луна в скорпион квадрат с марс, а марс ти е У6 така че си склонна към възпалителни процеси на половата система, а е добре и гърдите да си гледаш редовно, в крайна сметка марс е в четвъртия ти дом, но е във водолея така че давай смело с нетрадиционната медицина при теб добре ще действа.

*

Неактивен Divna

• 277
Как старичка, не си старичка, знаеш ли колко жени раждат над 40-те? Сега сериозно - следи си половата система така или иначе имаш луна в скорпион квадрат с марс, а марс ти е У6 така че си склонна към възпалителни процеси на половата система, а е добре и гърдите да си гледаш редовно, в крайна сметка марс е в четвъртия ти дом, но е във водолея така че давай смело с нетрадиционната медицина при теб добре ще действа.

Следващия месец имам записан час за пълни гинекологични изследвания. Правя го поне 2 пъти годишно. Квадрата на Луна/Марс ме прави много предпазлива в тая насока и приемам сериозно всичко свързано с детеродните органи. Дано всъщност да съм го отработила при развода си, защото това е аспект също на развода.

Благодаря, Анели!  :58:

Благодаря и на теб Антена за хубавите думи!  :58:

*

Неактивен Aneli

• 352
Прогресивната Луна в осми вади и подсъзнателни страхове, така че не се сстраяскай. Нормално е в този период да преосмислиш притесненията си, но пък Меркурий като управител на 8 дом ти е в Дева, така че си доста рационален и разумен човек, ще се справиш.

П.П. Плутона ти е в точен съвпад с луната ми :)

*

Неактивен Divna

• 277
Прогресивната Луна в осми вади и подсъзнателни страхове, така че не се сстраяскай. Нормално е в този период да преосмислиш притесненията си, но пък Меркурий като управител на 8 дом ти е в Дева, така че си доста рационален и разумен човек, ще се справиш.

П.П. Плутона ти е в точен съвпад с луната ми :)

И стеб ли сме кармични дружки?   :) То и Слънцето ми там. Наблизо и Венерката, а Сатурн на 120* и той ...  Синастрията ни как е?

*

Неактивен Aneli

• 352
Днеска не мога да се понасям, не съм си гледала картата да видя нептун какви транзити ми прави, но съм ужасно разсеяна. Луната ми е на 29 градуса във везни, а плутона ти е в дева  :) , но пък юпитера който ми е в 10-ти е в съвпад със южния ти възел, а северния ми възел ми е в съвпад с меркурия ти.