Здравей Гост

Първата среща......

• 53 Отговора
  • 13337 Прегледи
*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
Първата среща......
« -: Юни 22, 2011, 04:40:27 pm »
Привет на всички! Радвам се, че съм сред вас ;)
Започвам тема за картата на първата среща и с какво тя е определяща за развитието на дадена връзка - има ли бъдеще, любов и т.н..Като  първа такава пускам картата на моя близка, която твърди, че това е била вълнуваща любов...Да видим така ли е? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Първата среща......
« Отговор #1 -: Юни 22, 2011, 04:51:41 pm »
Добре дошла! ;D

Няма как да не е така.... ???..Не те лъже... ;D
В картата Плутон показва мястото където е най-високия ръст...Срещаме го в 5-ти дом..в дома на любовта и децата...Тук се намира и Марс...,планета на инициативата и действието...Знака в който попадат двете планети е стрелец ...Мъжа е бил по-активен и завладян от връзката...Тази връзка му е дала нови хоризонти и знания за любовта...Управител на АСЦ в картата е луната , която е в каре с Плутон...В знака риби тя е чувствена и сантиментална...квадратурата тук провокира нейната емпатия и желание за любов..Много силна карта наистина...Тук има пълно напасване дух + тяло+ душа...М/у тези двамата съществува телепатична връзка....

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #2 -: Юли 26, 2011, 02:36:52 pm »
  И аз пускам карта на една любов  :-X

« Отговор #3 -: Юли 26, 2011, 05:09:28 pm »
Това е картата на първата фактическа среща http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=h1dfilehJC3dL-u1309414815&lang=e&gm=a1&nhor=4&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=26&smon=7&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
а, когато за пръв път ни се срещнахa погледите и разбрахме, че ще има втори път :) 17.12.2009, съответно слънце - стрелец, луна - козирог, АСЦ- лъв

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 29, 2011, 01:24:26 pm »
Това е картата на първата фактическа среща http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=h1dfilehJC3dL-u1309414815&lang=e&gm=a1&nhor=4&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=26&smon=7&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
а, когато за пръв път ни се срещнахa погледите и разбрахме, че ще има втори път :) 17.12.2009, съответно слънце - стрелец, луна - козирог, АСЦ- лъв

За съжаление ,не отварям картата.... ::) ???

*

Неактивен miriam80

• *
  • 15
  • Дипломиран психолог :)
« Отговор #5 -: Юли 29, 2011, 07:47:35 pm »
Здравейте,
може ли да ви помоля за малко помощ при тълкуването на тази карта за първа среща?
Предварителни благодарности.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 31, 2011, 10:48:12 pm »
Здравейте. Пускам карта на първа среща. Можете ли да ми кажете дали тези двама души ще се виждат и за в бъдеще и какво ще е важно за отношенията между тях.

Нищо не се вижда....няма карта.... ;D

« Отговор #7 -: Юли 31, 2011, 10:58:50 pm »
Марая, би ли си изтрила тази последната публикация , ще се опитам да кача отново.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юли 31, 2011, 11:11:06 pm »
Марая, би ли си изтрила тази последната публикация , ще се опитам да кача отново.

Изтрих ...всичко... ;D

Давай..,чакаме я.... :)

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #9 -: Юли 31, 2011, 11:12:56 pm »
 Моята я подмина  :'(

« Отговор #10 -: Август 01, 2011, 08:52:34 am »
Здравейте. Пускам карта на първа среща. Можете ли да ми кажете дали тези двама души ще се виждат и за в бъдеще и какво ще е важно за отношенията между тях.

Нищо не се вижда....няма карта.... ;D

Говорех за тази . Както и  да е , няма значение

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #11 -: Август 01, 2011, 09:43:50 am »
 :thinking: много ми се иска да ви попитам какво правите когато не сте сигурни за часа на първа среща? често той е доста приблизителен.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #12 -: Август 01, 2011, 08:53:04 pm »
:thinking: много ми се иска да ви попитам какво правите когато не сте сигурни за часа на първа среща? често той е доста приблизителен.

Зависи Fairy, аз лично винаги много точно помня часове, както и уговорките ми са много точни - ако първата не е такава, съм в сериозна дилема вече за евентуалните следващи дори и само от това ;D  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #13 -: Август 01, 2011, 09:21:45 pm »

Зависи Fairy, аз лично винаги много точно помня часове, както и уговорките ми са много точни - ако първата не е такава, съм в сериозна дилема вече за евентуалните следващи дори и само от това ;D  ;D
за мен среща не е равносилно на запознаване и според мен би трябвало да е основа за анализ.. след това дори и да има уговорена среща тя не е първа.  ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #14 -: Август 01, 2011, 09:28:11 pm »

за мен среща не е равносилно на запознаване и според мен би трябвало да е основа за анализ.. след това дори и да има уговорена среща тя не е първа.  ;)

Ахааа, явно чета през 4 реда в 5и  ;D Аз визирах тук първа уговорена среща  :P