Здравей Гост

До кога?

• 21 Отговора
  • 3830 Прегледи
До кога?
« -: Септември 02, 2011, 02:36:19 pm »
В картата ми Сатурн е в съвпат с транзитния Сатурн (върнал се е на старото си място), заради него ли се намирам в тази емоционална криза, всичко върви наопаки?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: До кога?
« Отговор #1 -: Септември 02, 2011, 02:45:27 pm »
Възврат на Сатурн.... ::)
Не виждам....транзит към планети и куспиди отговорни за емоцията....По-скоро....,работата е по 5-ти...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Септември 02, 2011, 03:02:46 pm »
 ;D идвай в темата за Сатурново (мисля, че имаше такава) - там да си мрънкаме на спокойствие  :13:

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #3 -: Септември 02, 2011, 03:22:57 pm »
В картата ми Сатурн е в съвпат с транзитния Сатурн (върнал се е на старото си място), заради него ли се намирам в тази емоционална криза, всичко върви наопаки?

Нора, с тоя Марс на Асцендента не те виждам лесно да увисваш нос.  ;)
В момента започва нов период в живота ти. Възползвай се на макс от сатурновия възврат. Ако усещаш огромна липса на пари (Сатурн квадрат Венера), значи му е дошло времето да преструкторираш начина, по който изкарваш насъщния. Ако в личните взаимоотношения нещо не е както трябва, то тогава тази квадратура (Сатурн/Венера) идва, за да ти напомни за истинските и стойностни неща в живота ти. Квадратурата е мощен аспект, който изисква действие. Седни и се помъчи да помислиш спокойно кое не върви и най-вече защо не върви? Опитай се да намериш отговора и действай, не пропускай хубавия шанс, който звездите ти предлагат. Запомни, че Сатурн винаги търси да се освободи от ненужното. Тр. Уран тригонира наталния. Уран е управител на 6 дом. Ако желаеш да смениш работата си, може и да си струва риска, тъй като не след дълго плодовете на усилията ти ще бъдат увенчани с успех (тр. Юпитер ще направи тригон с нат. Венера (У2 дом).  :)

« Отговор #4 -: Септември 02, 2011, 03:28:38 pm »
Започнах да пиша в темата за Сатурн и събития.

Аз не увесвам нос, вярно е, но в любовните отношения нещата са в криза и се налага ако искам да продължа да направя много големи компромиси. За да продължа трябва да оставя нещата да просто "ей така", по течението, а аз не съм много от тоя тип, от там идват и проблемите, че немога да се примирявам...Интересното е, че нямам трянзити в 5ти дом и прогресията гледах..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Септември 02, 2011, 03:36:50 pm »
Започнах да пиша в темата за Сатурн и събития.

Аз не увесвам нос, вярно е, но в любовните отношения нещата са в криза и се налага ако искам да продължа да направя много големи компромиси. За да продължа трябва да оставя нещата да просто "ей така", по течението, а аз не съм много от тоя тип, от там идват и проблемите, че немога да се примирявам...Интересното е, че нямам трянзити в 5ти дом и прогресията гледах..

Не  е  и нужно да има нещо там... :)...Има към управителя...самия управител в момента транзитира....А това не е малко...

« Отговор #6 -: Септември 02, 2011, 03:40:43 pm »
Оффф, сега ще видя до кога ще е така :( Ще се вземам в ръце, няма как  >:(

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #7 -: Септември 02, 2011, 03:42:31 pm »
То опозицията по-страшна и на някои ни предстои!

« Отговор #8 -: Септември 02, 2011, 03:43:21 pm »
ооооооолееее, стига като виждам сега какво е   ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Септември 02, 2011, 03:46:13 pm »
Оффф, сега ще видя до кога ще е така :( Ще се вземам в ръце, няма как  >:(

спокойно и аз съм така в момента.. (викам му треска или между възторга и отчаянието)
знам, че е добре да сменя... всичко и се опитвам да го правя, но ми е трудно да избирам, хем имам нужда от време, хем искам всичко да се случва веднага или поне да е гарантирано  ;D
на моменти еуфория и радост от новите и поне за мен вълнуващи вратички, в следващия момент пълна "депресия" и отчаяние, усещане за безсилие, после пак сила, ентусиазъм и пак надолу  ;D - мисля, че е нормално при възврата, при мен все още не е настъпил точния, но след около месец ...  ;D (не ми е смешно де)

сигурно имаш сериозни притеснения по отношение финанси?  не че някои в бг. няма де.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Септември 02, 2011, 03:53:00 pm »
То опозицията по-страшна и на някои ни предстои!
опозиция на Сатурн? кой домове засяга?

п.с. някои знае ли за 2012 кога ще се обърне г-н Сърпа?

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #11 -: Септември 02, 2011, 03:57:26 pm »
Ами то зависи в кои домове ще се падно върху каква област ще се отрази! Ето едно инфо, което съм намерила по въпроса:

Възвръщане на Сатурн (около 29-тата година)

Мярка за реализъм "... и те заживели щастливо от тук нататък." Класическият финал на всяка приказка. Убеждението, което ни се внушава, е, че ако можем да направим преход към една зрялост и мъдрост, тогава можем да заживеем щастливо от тук нататък. Възвръщането на Сатурн е осъзнаването, че това е само една приказка и ако ние наистина искаме заживеем щастливо от тук нататък, тогава трябва да установим контрол над нашия живот по един по-реалистичен начин. Нереалните очаквания, които носим от нашето детство по отношение на правата, безметежния брак, децата, кариерата и т.н., се сриват и се сблъскват със студената светлина на деня. Всяка част от живота, поддържана от илюзии или други нереални проекти, ще изпита Сатурновия аршин. Корабът е в морето; ако платната не са готови, той ще има проблеми. Този процес на изпитания от страна на Космоса може да бъде удовлетворяващ или опустошаващ. Защото това е време на поемане на отговорност на всички нива от един живот и освобождаване на родителите. Това може да бъде период на признание и напредък, тъй като индивидът е поел по-големи отговорности, или период на страдание като следствие от предишни нереалистични схващания. Транзитиращият Сатурн също ще образува квадратури и опозиции спрямо своята рождена позиция и този път ще отекват подобни противоречия при възвръщането на Сатурн. Разходящата квадратура на Сатурн на 7, 36 и 65 години са периоди на предприемане на действия, за да се започне цикъл на различни видове ангажименти и отговорности, било училищни, свързани с кариерата и житейския път, или оттегляне. Сатурновите опозиции на 14, 43, 72 година са периоди на предизвикателство, които налагат власт над вас, а сходящите квадратури на 21,50 и 79 години са периоди.

« Отговор #12 -: Септември 02, 2011, 04:12:39 pm »
Значи всичко е заради възврата на Сатурн, така ли? И значи ли, че щом проблемите са в любовта трябва да се откъсна от тоя човек, значи ли че няма смисъл?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #13 -: Септември 02, 2011, 04:54:07 pm »
Значи всичко е заради възврата на Сатурн, така ли? И значи ли, че щом проблемите са в любовта трябва да се откъсна от тоя човек, значи ли че няма смисъл?

оооо не, много зависи от конкретния случай, но много често по време на Сатурнови аспекти хора сключват брак, раждат дете... Сатурн чисти само излишното - мисля, че вече съм правила сравнението със Зъболекар - като отидеш при него той просто маха гнилото, лошото, понякога не е съвсем безболезнено, но след това слага нова пломба.

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #14 -: Септември 02, 2011, 04:54:24 pm »
Едва ли, при мен съвпада е бил раждане на дете, нещо съвсем принципно ново в живота, но положително. Може би отношенията ви приемат принципно нова насока, може би тези промени те водят към някакви нови отношения, дори ис друг, но този да ти покаже какви трябва да са те? Помисли дали не е нещо такова!