Хъм, Марая, това не е ли неговата натална карта, която гледаш? И какво е мутабелен знак?
Абсолютно е така - лъжеше като дърт циганин и не беше на себе си. Направо подменен. Илюзи и е създавал на горкото момиче, не че заслужава да я съжалява човек, но аз я съжалявам, защото тя остана излъганата.
Цитат на: virgo в Септември 03, 2011, 08:02:16 pmАбсолютно е така - лъжеше като дърт циганин и не беше на себе си. Направо подменен. Илюзи и е създавал на горкото момиче, не че заслужава да я съжалява човек, но аз я съжалявам, защото тя остана излъганата.Нептун е много чувствителна октава....Особено, когато докосва светилата....
Цитат на: Марая в Септември 03, 2011, 08:24:15 pmЦитат на: virgo в Септември 03, 2011, 08:02:16 pmАбсолютно е така - лъжеше като дърт циганин и не беше на себе си. Направо подменен. Илюзи и е създавал на горкото момиче, не че заслужава да я съжалява човек, но аз я съжалявам, защото тя остана излъганата.Нептун е много чувствителна октава....Особено, когато докосва светилата.... Ако нечий Нептун при синастрия попада върху нечие Слънце, замъглясаният е този със Слънцето. Това за чара и омагьосването в извънбрачните връзки
Където е Нетпун, има има мъгла за целия китайски народ, както се казва. И трудно се правят предсказания.
Цитат на: Asya в Септември 03, 2011, 09:17:08 pmКъдето е Нетпун, има има мъгла за целия китайски народ, както се казва. И трудно се правят предсказания. Труден е ДА...,при това и хлъзгав... .., абе като сапунче в мъжка баня....
Цитат на: Марая в Септември 03, 2011, 09:23:14 pmЦитат на: Asya в Септември 03, 2011, 09:17:08 pmКъдето е Нетпун, има има мъгла за целия китайски народ, както се казва. И трудно се правят предсказания. Труден е ДА...,при това и хлъзгав... .., абе като сапунче в мъжка баня.... Много точна дефиниция...На къпещия се може и да му хареса, може и напротив...
То в любовта ниикога не знаеш на какво ще попаднеш и в повечето случаи люти на очите!:)
Всичко си зависи от нас, какво искаме, от какво имаме нужда, от какво сме готови да се откажем. Както веднъж писа във форума, щастието в малкото моменти, когато не искаш нищо.