Здравей Гост

Аспектите на забранените връзки- Чара на извънбрачната любов

• 70 Отговора
  • 12532 Прегледи
*

Неактивен virgo

• 101
Хъм, Марая, това не е ли неговата натална карта, която гледаш? И какво е мутабелен знак?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Хъм, Марая, това не е ли неговата натална карта, която гледаш? И какво е мутабелен знак?

Подвижен знак...В тази група са ДЕВА-ЗЕМЯ, СТРЕЛЕЦ-ОГЪН , БЛИЗНАЦИ-ВЪЗДУХ, РИБИ-ВОДА....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Абсолютно е така - лъжеше като дърт циганин и не беше на себе си. Направо подменен. Илюзи и е създавал на горкото момиче, не че заслужава да я съжалява човек, но аз я съжалявам, защото тя остана излъганата.

Нептун е много чувствителна октава....Особено, когато докосва светилата.... :P ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
Абсолютно е така - лъжеше като дърт циганин и не беше на себе си. Направо подменен. Илюзи и е създавал на горкото момиче, не че заслужава да я съжалява човек, но аз я съжалявам, защото тя остана излъганата.

Нептун е много чувствителна октава....Особено, когато докосва светилата.... :P ;D

Ако нечий Нептун при синастрия попада върху нечие Слънце, замъглясаният е този със Слънцето. ;D   Това за чара и омагьосването в извънбрачните връзки  :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net

Ако нечий Нептун при синастрия попада върху нечие Слънце, замъглясаният е този със Слънцето. ;D   Това за чара и омагьосването в извънбрачните връзки  :)
хъммм не мисля, познавам един образ, при който се получи точно обратното :) моето Слънце е с Нептун и си мисля, че заблудите са за негова сметка... за щастие отношенията ни не са любовни, но все пак  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Потвърждавам... :-[ :-[ и мЪ е срам..,както казват в района на ПлЕЕн дЪ ге.... ;D ;D ;D

*

Неактивен Asya

• 548
Където е Нетпун, има има мъгла за целия китайски народ, както се казва. И трудно се правят предсказания. 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Където е Нетпун, има има мъгла за целия китайски народ, както се казва. И трудно се правят предсказания.

Труден е ДА...,при това и хлъзгав... ;D.., абе като сапунче в мъжка баня.... :57: :41: :57:

*

Неактивен Asya

• 548

Труден е ДА...,при това и хлъзгав... ;D.., абе като сапунче в мъжка баня.... :57: :41: :57:

Много точна дефиниция...На къпещия се може и да му хареса, може  и напротив... :) 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Много точна дефиниция...На къпещия се може и да му хареса, може  и напротив... :)

Подхлъзваш се и не знаеш накъде  на какво ще попаднеш... ;D..и ти лютиии на очите..., не виждаш.... ;D ;D

*

Неактивен Asya

• 548
То в любовта ниикога не знаеш на какво ще попаднеш и в повечето случаи люти на очите!:) 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
То в любовта ниикога не знаеш на какво ще попаднеш и в повечето случаи люти на очите!:)

Ако беше само любовта...с мед да я мажеш...Жалкото е , че навсякъде е така.... :P ;)

*

Неактивен Asya

• 548
Всичко си зависи от нас, какво искаме, от какво имаме нужда, от какво сме готови да се откажем. Както веднъж писа във форума, щастието в малкото моменти, когато не искаш нищо.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Всичко си зависи от нас, какво искаме, от какво имаме нужда, от какво сме готови да се откажем. Както веднъж писа във форума, щастието в малкото моменти, когато не искаш нищо.

Така е...Лошото е , че винаги има взаймовръзка...и понякога не осъзнаваме какво се случва и защо се случва.... ;)

*

Неактивен virgo

• 101
Много готино се наприказвате - изкефихте ме, но не разбрах туй за бившия според вас важи ли? Питам, защото имам подозрения, че е склонен да се самозаблуждава.