Здравей Гост

Безбрачието в хороскопа

• 53 Отговора
  • 9559 Прегледи
Re: Безбрачието в хороскопа
« Отговор #45 -: Септември 03, 2011, 05:35:57 pm »
Дай на лични...ще я погледна... ;) ;D
[/quot
На мен ли  говориш? :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #46 -: Септември 03, 2011, 05:38:40 pm »
Дай на лични...ще я погледна... ;) ;D
[/quot
На мен ли  говориш? :)

На Дивна... ;)

« Отговор #47 -: Септември 03, 2011, 05:53:10 pm »
Марая, последен въпрос и спорам с досаждането :)
Има ли някакъв шанс да се променят нещата, макар и минимален...

Никой не е казал , че досаждаш.... ;D

Не мога да кажа така...,следва да гледам доста време , доста аспекти...,да въртя карти...,да правя елекции , за да потърся изхода и/или/ възможности с които да ти кажа дали би могла и как.... ::)

Ами каквото стане, ще направя каквото мога за да сме заедно, дори и дете, защото знам, че той го иска, съшо и аз, а и то ще го задържи определено...а всъщност той искаше и да замина с него, ако си намеря работа в банката там...
« Последна редакция: Септември 03, 2011, 06:01:14 pm от norkata »

« Отговор #48 -: Септември 04, 2011, 01:01:32 am »
Изчетох дискусиите по темата тук и разбрах, че се обръща специално внимание на Сатурн и Юпитер, като сигнификатори на брака и техните аспекти към управителите на 5-ти, 7-ми, 9-ти и 10-ти дом.

Объркана съм и искам да помоля за помощ, защото не мога да разбера кой дом точно управлява Сатурн в натала ми, ако изобщо управлява такъв. Знакът Козирог изглежда заключен, следва ли да приема Сатурн като съуправител на Водолей и следователно на 4-ти дом в наталната ми карта? Не виждам и Сатурн да е диспозитор на друга планета, нито по знак, нито по дом. Ако задължително се разглежда и Юпитер, който е неаспектиран в картата ми е управител на 3-ти дом, и се вземе под внимание и горепосоченото за Сатурн, това означава ли категорично НЕ, за един официален брак при мен?
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #49 -: Септември 04, 2011, 01:07:26 am »
Изчетох дискусиите по темата тук и разбрах, че се обръща специално внимание на Сатурн и Юпитер, като сигнификатори на брака и техните аспекти към управителите на 5-ти, 7-ми, 9-ти и 10-ти дом.

Объркана съм и искам да помоля за помощ, защото не мога да разбера кой дом точно управлява Сатурн в натала ми, ако изобщо управлява такъв. Знакът Козирог изглежда заключен, следва ли да приема Сатурн като съуправител на Водолей и следователно на 4-ти дом в наталната ми карта? Не виждам и Сатурн да е диспозитор на друга планета, нито по знак, нито по дом. Ако задължително се разглежда и Юпитер, който е неаспектиран в картата ми е управител на 3-ти дом, и се вземе под внимание и горепосоченото за Сатурн, това означава ли категорично НЕ, за един официален брак при мен?

Вместо да си говорим празни приказки...в смисъл докато се разберем...качи една натална карта и една прогресивна карта...и ще помагам...Молбата ми е да поставиш и юнона.... ;) :)

« Отговор #50 -: Септември 04, 2011, 01:15:31 am »
Ето ги: натална+транзити и още една с прогресиите, включих Юнона и в двете.

Благодаря!
« Последна редакция: Юли 23, 2012, 10:25:27 pm от mayflower »
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #51 -: Септември 04, 2011, 01:32:05 am »
Ето ги: натална+транзити и още една с прогресиите, включих Юнона и в двете.

Благодаря!

5-ти дом с двама управители- Нептун и Юпитер....Дсц - Марс...Управител на 9-ти Меркурий....
Транзити към К5 - ХИРОН.../Да не те искат от 2 места?/ , след Хирон следва Нептун...ще срещнеш любов....
Марс в натала е в тригон с упр. на 9-ти..ще сключиш законен брак...
Обаче ми е странно , че предстои съвпад на ПР.ДСЦ с нат.к8...., а в момента ПР.ИЦ е в съвпад с 5-ти дом.... ::) :o
Хммм....дали няма да забременееш първо? И това май ще започне да се случва скоро.... ::)

« Отговор #52 -: Септември 04, 2011, 01:47:59 am »
Ах, Марая, златни са думите ти!!!!

Между другото, не знаех че 5-ти дом в натала ми има двама управители, благодаря и за това разяснение!
« Последна редакция: Август 20, 2012, 02:20:50 pm от mayflower »
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #53 -: Септември 04, 2011, 02:00:24 am »
Ах, Марая, златни са думите ти!!!!

Иска ми се от две места да имам предложения, но засега нищо :'( Последната ми сериозна и продължителна връзка приключи фактически преди 3 години...от тогава нищо, само и единствено някакви незначителни флиртове! За деца никога не съм мислила, първо беше образованието, после кариерата, после се разпадна и връзката ми...ама то виж ти, какво може да ме чака ;)

Бях изгубила надежда, но сега вече съм оптимист, а щом и бракът ще е законен, какво по-хубаво от това?!

Много много ти благодаря Марая!!! Да ти се връща в пъти помощта, която ни даваш!

Между другото, не знаех че 5-ти дом в натала ми има двама управители, благодаря и за това разяснение!

Според някои школи Юпитер е дневен управител на риби...На к5 имаш риби...,аз приемам Нептун за основен управител.... ;) ;D

Моля...,за нищо! ;D