Здравей Гост

Сатурн във везни

• 57 Отговора
  • 12258 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Сатурн във везни
« -: Юни 22, 2011, 05:12:30 pm »
Въобще където и да попада в картата ,освен ограничения,забавяне,болка ,той е свързан с кармата.
При това зрялата карма ,онази от която следва да се освободим.... без значение как.
Но винаги след тежките аспекти Сатурн ни поднася стабилни резултати с които сякаш се опитва да компенсира болката и разочарованието които е донесъл. Неговата награда е трайна и заслужена.
В наталната карта , Сатурн е ситуиран там където сме несигурни....,където усещаме една по-различна мъдрост едва след възврата му... :) Та да поговорим за Сатурн...както в натала , така и в транзит...В настоящия момент Сатурн е във везни...Априори...връзките са под прицела на Мъдрия старец...

Какво , къде и как при вас..... :)
« Последна редакция: Юни 22, 2011, 05:40:16 pm от Марая »

Re: Сатурн във везни
« Отговор #1 -: Юни 22, 2011, 07:39:05 pm »
Сатурн във Везни ми активира наталния т-квадрат, но дотук не се оплаквам, защото като цяло неговите уроци съм  научила още по време сатурновата квадратура към натална позиция на 21-годишна възраст. Оттам нататък бяха 10 години справяне с трудни ситуации и борба...
В момента усещам как идват плодовете и очаквам подобряване и стабилизиране на ситуацията, а не криза.
Кризата мина още с ингреса на Сатурн във Везни, тогава имаше изключително тежки обстоятелства, както и през втората половина от престоя му в Дева. След като се разпадна квадратът му с натална Луна, започнах да дишам по-свободно.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юни 22, 2011, 08:31:11 pm »
ох, малко ми е рано да го коментирам Тоз, ама някъде към края на Септември, сигурно ще има много да си приказвам по повод неговите роднински връзки  :57:

сега ми е в 12-тия, на около 7-8 градуса преди наталния, ама голям купон ще е тогава, асц, Плутон, Юпитер, квадрати, минорни, секстил Слънце, Мерк , квадрат възли, Венера, ис .. кажи речи цялата карта ще се тресе дано да е за добре - или голям подем или голямо разочарование средно положение на очаквам :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Август 04, 2011, 04:09:52 pm »
В мунданен план е , планета , чието действие ще се изяви като пресметливост ,предпазливост, материализъм ,организираност ,консолидация,забавяне ,създаване на пречки.
Във везни изявата ще бъде повече от всякога свързана с напрежение и неяснотии в отношенията .
Наред с това ,тъй като знака на везната свързвам с посредничеството , хармонията ,чувството за справедливост, естетика , артистичност си мисля ,че много и излишни отношения ,които са изчерпани ще бъдат приключени. Отговорността ,която Сатурн принципно повелява ще бъде свързана с ограничения в сферата на емоцийте ,хармонията и любовта.
Сатурн ще ни даде възможността да бъдем по-критични , да не бъдем колебливи , а ясни и кристални във взаймоотношенията си.

Интересува ме , кой дом засяга при Вас транзита му...и какво бихте споделили асоцирано с транзита.... ::)

*

Неактивен miriam80

• *
  • 15
  • Дипломиран психолог :)
« Отговор #4 -: Август 04, 2011, 04:18:19 pm »
Ох, мен Сатурн от 4 години ми преминава през седми дом, включително и възврата си направи там. Очаквам го с нетърпение в средата на септември най-накрая да излезе от седми дом, малко да си отдъхна. Определено откакто ми влезе в седми дом, ми засегна отношенията с партньора, беше ми кошмарен период, но вече като, че ли нещата лека полека започват да се отпушват  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Август 04, 2011, 04:24:56 pm »
И при мен транзитира в 7 дом. Повлия на отношенията ми с партньора, направи ме реалист повече от всякога.....  :(  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Август 04, 2011, 04:48:12 pm »
И при мен транзитира в 7 дом. Повлия на отношенията ми с партньора, направи ме реалист повече от всякога.....  :(  ;D

В зависимост от наталната позиция Сатурн или къса или заздравява... ;) :)

*

issidorra

« Отговор #7 -: Август 04, 2011, 04:54:50 pm »
Ами при мен Сатурн е в секстил с Венера(У на АЦ, 8,12), но когато мина през нея не заздрави отношенията, те си останаха на същото ниво - никакви, но познавайки неговата природа не мисля, че има за какво да съжалявам, ако си струваше, щеше да се случи, нали така...

« Отговор #8 -: Август 04, 2011, 05:09:18 pm »
Моят Сатурн също е във Везни, чувствам някакво ограничение откъм връзки, вътрешно ограничение... :)

« Отговор #9 -: Август 04, 2011, 06:13:06 pm »
На мен ми транзитира през 5 дом ....... и още много дълго ще е там /имам и целия скорпион в 5/.Прави квадрат с венера и секстил с луната.Засега мисля,че връзката ми се заздравява.Това което забелязах е ,че станах по-дисциплинирана от към удоволствията,някак не ме вълнуват толкова и се научих да имам спирачки ;D.Другото което правя по 5 дом  са опитите инвитро.Незнам дали  Сатурн ще помогне в това направление или напровив........ времето ще покаже ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #10 -: Август 04, 2011, 07:00:55 pm »

Да се надявам, че ще стане едното или другото, когато приключи транзита му през 7-ми. Сега се люшкам между двете крайности....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Август 04, 2011, 07:02:32 pm »

Да се надявам, че ще стане едното или другото, когато приключи транзита му през 7-ми. Сега се люшкам между двете крайности....

Не забравяй , че Сатурн дава резултати 1*5 след аспектите... ;) ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #12 -: Август 04, 2011, 07:09:35 pm »

Скоро трябва да го усетя значи... Тъкмо е приключил с несъвпада към Венера...  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Август 04, 2011, 07:20:09 pm »

Скоро трябва да го усетя значи... Тъкмо е приключил с несъвпада към Венера...  ::)

Отврат е тоя аспект...Нали? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #14 -: Август 04, 2011, 07:42:26 pm »

Отврат е тоя аспект...Нали? ::)
ДА  >:(