Здравей Гост

Сатурн във везни

• 57 Отговора
  • 12288 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Сатурн във везни
« Отговор #15 -: Август 04, 2011, 07:47:36 pm »
аз мисля, че нищо не е по-отврат от съвпада му със слънцето...
мина и през седмия ми дом, и през луната, и през венера, и през управителя на 5-ти дом, но нищо не може да се мери по гадост от съвпада му със слънцето..  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Август 04, 2011, 08:25:08 pm »
знаете, едва ли някои не е чул, че вече ме е треснал Сатурнов... за сега сама си слагам спирачки към конкретни действия на физ. план, но пък за сметка на това се уча не някои нови за мен дисциплини - на първо място слагам само/ организация, дисциплина, концентрация, голяма доза самообразоване по важни за мен въпроси, изготвяне на внимателен и максимално точен (но не окончателен) план за "От тук на там" .. във всички сфери от живота - от любов, детенце, корени, кариера, приятели, здраве.......интереси всичко е под един голям въпрос, усилено къртене, рушене, избиване на кариеси (в преносен смисъл)

честно казано в момента периода го усещам като пред родилна мъка - искам да стане, искам да започне, но се контролирам да изчакам най-подходящия (емоционално, умствено..) момент - малко като маскиран уран ... на повърхността не се вижда много, единици хора забелязват какво се случва, но когато Сатурн размахане сърпа....... ще има поражения.

« Отговор #17 -: Август 05, 2011, 02:34:22 pm »
Транзит през 10-ти дом
Натал - 8-ми дом, Рак...
Това ми беше /още малко ще стискам зъби/ най-трудния период в работата. Чувствах се притисната и ограничена непрекъснато. Никакъв размах, никакъв ентусиазъм... А и смених доста дейности през това време...
Ама сега съм се кротнала... И чакам края. ;)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #18 -: Август 08, 2011, 03:16:38 pm »
При мен е в съвпад вече с асцендента и вещае големи промени. Не знам какво ще е когато съвпадне със Слънцето и окончателно остане в първи дом, но съм с усещане ,че е най -тъмно и объркано преди зазоряване и , че трябва всичко да се обърка окончателно , че да се оправи. :) Сега е в 12 дом все още. Преминавам, опозиция Сатурн /Сатурн.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Август 08, 2011, 03:21:10 pm »
При мен е в съвпад вече с асцендента и вещае големи промени. Не знам какво ще е когато съвпадне със Слънцето и окончателно остане в първи дом, но съм с усещане ,че е най -тъмно и объркано преди зазоряване и , че трябва всичко да се обърка окончателно , че да се оправи. :) Сега е в 12 дом все още. Преминавам, опозиция Сатурн /Сатурн.

Привет Мила...и добре дошла! :58:...

Та казваш най-тъмно е на разсъмване,...аз съм на мнение , че където и да е Сатурн е тъмно....атмосферата е тежка , обстановката сериозна...Той просто Изисква , Изстисква, Изцежда..... ::) ;D...Грижи се за физическата слабост и има едни уникални схващания за психическата издръжливост...И все пак си мисля , че е най-труден на кардиналните оси при транзит...

« Отговор #20 -: Август 08, 2011, 03:31:01 pm »
При мен Сатурн транзитира в първи дом, който първи дом е във везни. :/

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #21 -: Август 08, 2011, 03:33:18 pm »
 На 8.10. т.г транзитен Сатурн ще е в съвпад с AC и в опозиция с  Хирон по наталната,  интересно какво ли ме очаква  :thinking:

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #22 -: Август 08, 2011, 04:24:41 pm »
На 8.10. т.г транзитен Сатурн ще е в съвпад с AC и в опозиция с  Хирон по наталната,  интересно какво ли ме очаква  :thinking:

Аз преминах през тази опозиция, Хирон но 26гр. на риби . По принцип Хирон ми е в опозиция със Уран , нещо като "сама си създавам проблеми чрез експерименти и се навирам между шамарите и героично си ги преодолявам", но като мина Сатурн от там, реших че нямам сили да ме боли и че няма да съм в разкрачен стоеж между експеримента и болката. Нещо се структурира в главата ми от типа: По-доре грубата и грозна истина,/Сатурн/ отколкото интелегентната лицемерност./Хирон при мен е в знака на Нептун/ Нещо като да се преземи "развален асансьор" с бясна скорост от 12 на 5 етаж. Разтръскваш се и изтрезняваш.Така беше при мен по оста 12/5.
Предполагам при теб ще засегне 7 дом/ делови отношения,всичко свързано със 7 дом или ще се заздрави или нямяада имаш сили да искаш да те боли. Можеш да премахнеш всичко от което доста си бил нараняван, тежало ти е по Хирон и да го преодолееш. Но за всеки е различно . Аз така го усетих и преживях. Дано при теб да е по хармонично. При мен като се задейства  опозиция все нещо осъзнавам макар и да е незначително.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #23 -: Август 08, 2011, 08:54:40 pm »
знаете, едва ли някои не е чул, че вече ме е треснал Сатурнов... за сега сама си слагам спирачки към конкретни действия на физ. план, но пък за сметка на това се уча не някои нови за мен дисциплини - на първо място слагам само/ организация, дисциплина, концентрация, голяма доза самообразоване по важни за мен въпроси, изготвяне на внимателен и максимално точен (но не окончателен) план за "От тук на там" .. във всички сфери от живота - от любов, детенце, корени, кариера, приятели, здраве.......интереси всичко е под един голям въпрос, усилено къртене, рушене, избиване на кариеси (в преносен смисъл)

честно казано в момента периода го усещам като пред родилна мъка - искам да стане, искам да започне, но се контролирам да изчакам най-подходящия (емоционално, умствено..) момент - малко като маскиран уран ... на повърхността не се вижда много, единици хора забелязват какво се случва, но когато Сатурн размахане сърпа....... ще има поражения.
Какви са транзитите  на Сатурн къде те е треснал
« Последна редакция: Август 08, 2011, 08:56:14 pm от proserpina »

« Отговор #24 -: Август 08, 2011, 08:57:29 pm »
аз мисля, че нищо не е по-отврат от съвпада му със слънцето...
мина и през седмия ми дом, и през луната, и през венера, и през управителя на 5-ти дом, но нищо не може да се мери по гадост от съвпада му със слънцето..  :)
На мен ми предстои да мине през Слънцето ми 3 пъти толкова ли е фатално?
В коя зодия е Слънцето ти ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Август 08, 2011, 10:25:02 pm »
Забравила съм за съвпада му със Слънцето...,но е страшно...когато става дума за кардинални домове....Когато от един друг ъгъл сякаш от най-високото място на трибуната Сатурн е извадил своя пръст и показва самия теб/наказвайки те/ , другите -ДСЦ...,с/у кариерата ти , с/у социума ти...отсреща в дома ти...и ти иска отчет....

НЕ Е СТРАШНА УРАНОВАТА КРИЗА....ТЯ Е СВОБОДА.....СТРАВЕН Е ПЕРИОДА 45.....ПОЛУКАРЕТО ПО ДИРЕКЦИИ....ТРАНЗИТ БЕЗ ДИРЕКЦИЯ- СВИРКАЙТЕ СИ И ДА ВИ ДРЕМЕ НА ШИШАРКАТА..... ;D

« Отговор #26 -: Август 08, 2011, 10:45:40 pm »
Забравила съм за съвпада му със Слънцето...,но е страшно...когато става дума за кардинални домове....Когато от един друг ъгъл сякаш от най-високото място на трибуната Сатурн е извадил своя пръст и показва самия теб/наказвайки те/ , другите -ДСЦ...,с/у кариерата ти , с/у социума ти...отсреща в дома ти...и ти иска отчет....

НЕ Е СТРАШНА УРАНОВАТА КРИЗА....ТЯ Е СВОБОДА.....СТРАВЕН Е ПЕРИОДА 45.....ПОЛУКАРЕТО ПО ДИРЕКЦИИ....ТРАНЗИТ БЕЗ ДИРЕКЦИЯ- СВИРКАЙТЕ СИ И ДА ВИ ДРЕМЕ НА ШИШАРКАТА..... ;D
Във Везни не е толкова зъл надявам се при мен е 3 дом

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #27 -: Август 10, 2011, 12:45:59 am »
От няколко дни разглеждам картата на баща ми...ситуацията е сложна...Той има натален квадрат между Плутон на 24 градуса в рак, Уран на 24 градуса в овен, Венера на 24 градуса в козирог и Юпитер на 16 градуса във везни...Транзитен Сатyрн след няколко градуса ще направи съвпад с наталния Юпитер и ще активира квадрата...Прогресивния Юпитер е на 24 градуса във везни...На 12 градуса в дева има натален Нептун...нещата никак, ама никак не ми харесват... ??? ??? ???

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #28 -: Август 10, 2011, 12:48:51 am »

ами не е зъл...
точно във везни ми е слънцето..
засега не мога да кажа нищо положително.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Август 10, 2011, 12:58:04 am »

ами не е зъл...
точно във везни ми е слънцето..
засега не мога да кажа нищо положително.

О-ооо-ооо...Слънце...сметката на края...Рано е за равносметка...Нека мине през стелиума Сатурн....,и да мине поне 2*....Той не е точен във времето...,защото ние не разбираме времето...САТУРН ГО ОПРЕДЕЛЯ И ТОЙ ГО ВЛАДЕЕ...НИЕ ПРОСТО БЪРЗАМЕ.... :-*