Здравей Гост

Сатурн във везни

• 57 Отговора
  • 12284 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Сатурн във везни
« Отговор #30 -: Август 10, 2011, 01:24:29 am »
 ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #31 -: Август 10, 2011, 01:37:39 am »
;)

Нищо , че ми намигаш.... ;D Нали знаеш , че каквото е писано на глава на камък не отива.... ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #32 -: Август 10, 2011, 01:43:48 am »
От няколко дни разглеждам картата на баща ми...ситуацията е сложна...Той има натален квадрат между Плутон на 24 градуса в рак, Уран на 24 градуса в овен, Венера на 24 градуса в козирог и Юпитер на 16 градуса във везни...Транзитен Сатyрн след няколко градуса ще направи съвпад с наталния Юпитер и ще активира квадрата...Прогресивния Юпитер е на 24 градуса във везни...На 12 градуса в дева има натален Нептун...нещата никак, ама никак не ми харесват... ??? ??? ???

Maraja, bi li dala nqkakva ideq..nasoka..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Август 10, 2011, 01:52:24 am »
От няколко дни разглеждам картата на баща ми...ситуацията е сложна...Той има натален квадрат между Плутон на 24 градуса в рак, Уран на 24 градуса в овен, Венера на 24 градуса в козирог и Юпитер на 16 градуса във везни...Транзитен Сатyрн след няколко градуса ще направи съвпад с наталния Юпитер и ще активира квадрата...Прогресивния Юпитер е на 24 градуса във везни...На 12 градуса в дева има натален Нептун...нещата никак, ама никак не ми харесват... ??? ??? ???

Дани...,кажи слънце какъв е проблема....Не , че няма да го разбера..,ама да не се мъча...Мисля , че има проблем с бъбреци и много високо кръвно...Дай ми някакви негови данни...Качи ми карта... Това извадих от производните домове...,а нещо и простата...струва ми се...

ИСКАМ САМО ДА СИ СПОКОЙНА.... :-*

« Отговор #34 -: Август 10, 2011, 09:28:12 am »
Имам Сатурн 1 дом .Когато мина през Асц и малко след това направи съвпад с нат.Сатърн -не мога да кажа ,че периода беше лек нагърбих се с много ангажименти ,изтощителна работа ,много отслабнах не беше леко но не беше и кой знае колко страшно някакси си живота и работата ми се структорираха беше създаден някакъв ред и порядък ,почувствах се зрял човек.Не знам какво точно е толкова страшно на Сатурновия възврат така и не разбрах .Преживях квадратура на Уран към Луната прогресивната беше в 12 дом ,Сатурн 2 дом мина през Севения възел,Плутон е това е най тежкия период в живота ми до тук.Всичко се срина и започна на ново ,но не започна с летящ старт .Случиха се неща  и събития,които не исках не очаквах и не бяха планувани.Има моменти,когато просто си наблюдател на събитията и няма смисъл да правиш каквото и да е защото те просто се случват.Ето тава смятам за гадно ,а не Сатурновото завръщане когато се създава ред и дисциплина .

« Отговор #35 -: Август 10, 2011, 02:33:24 pm »
аз мисля, че нищо не е по-отврат от съвпада му със слънцето...
мина и през седмия ми дом, и през луната, и през венера, и през управителя на 5-ти дом, но нищо не може да се мери по гадост от съвпада му със слънцето..  :)
На мен ми предстои да мине през Слънцето ми 3 пъти толкова ли е фатално?
В коя зодия е Слънцето ти ?

напротив, аз мисля че съвпада със слънцето е един от най-добрите периоди, може да са трудни, но пък се виждат плодове.

за мен най-кофти беше едновременната опозиция на слънцето и квадрат на луната. този транзит беше и малко след сатурновото завръщане, при мен натално сатурн е в 12-ти дом, в съвпад с асцедента. та за малко това ме пусна, та ме почна опозицията със слънцето. имах проблеми със съпруга ми, но по-скоро най-голямото мъчение беше че се чувствах като последния парцал и всичко което исках не ставаше. то пречките в живота са отражение на нашите умствени блокажи ;)

сега края на тази година и догодина до август ми предстои съвпад на тр. сатурн с натален слв и едновременно с това опозиция с натална венера и прогресивно слънце. три пъти като гледах ефимеридите :(

същевременно премина опозиция на тр. сатурн с прогресивна венера, която пък в момента е в точен тригон с наталния сатурн, та нямаше нещо притеснително като събития

*

issidorra

« Отговор #36 -: Август 10, 2011, 03:26:19 pm »
Искам да спомена, че при точния съвпад на Сатурн със Слънце срещнах много голяма за мен любов(разбира се соларът и прогресиите също сочеха нещо подобно), нали при дневно раждане Слънцето описва първия брачен партньор, не че се стигна до брак, но връзката ми с този човек беше и още е много, много кармична  :'(

« Отговор #37 -: Август 10, 2011, 07:07:11 pm »
аз мисля, че нищо не е по-отврат от съвпада му със слънцето...
мина и през седмия ми дом, и през луната, и през венера, и през управителя на 5-ти дом, но нищо не може да се мери по гадост от съвпада му със слънцето..  :)
На мен ми предстои да мине през Слънцето ми 3 пъти толкова ли е фатално?
В коя зодия е Слънцето ти ?

напротив, аз мисля че съвпада със слънцето е един от най-добрите периоди, може да са трудни, но пък се виждат плодове.

за мен най-кофти беше едновременната опозиция на слънцето и квадрат на луната. този транзит беше и малко след сатурновото завръщане, при мен натално сатурн е в 12-ти дом, в съвпад с асцедента. та за малко това ме пусна, та ме почна опозицията със слънцето. имах проблеми със съпруга ми, но по-скоро най-голямото мъчение беше че се чувствах като последния парцал и всичко което исках не ставаше. то пречките в живота са отражение на нашите умствени блокажи ;)

сега края на тази година и догодина до август ми предстои съвпад на тр. сатурн с натален слв и едновременно с това опозиция с натална венера и прогресивно слънце. три пъти като гледах ефимеридите :(

същевременно премина опозиция на тр. сатурн с прогресивна венера, която пък в момента е в точен тригон с наталния сатурн, та нямаше нещо притеснително като събития
На мен преди няколко месеца ми мина през Слв и не е лек период но не се случи и нещо фатално де

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #38 -: Август 10, 2011, 07:08:53 pm »
Искам да спомена, че при точния съвпад на Сатурн със Слънце срещнах много голяма за мен любов(разбира се соларът и прогресиите също сочеха нещо подобно), нали при дневно раждане Слънцето описва първия брачен партньор, не че се стигна до брак, но връзката ми с този човек беше и още е много, много кармична :'(

А при него какъв аспект има в натала м/у Слънце и Сатурн? ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #39 -: Август 10, 2011, 10:27:57 pm »

Дани...,кажи слънце какъв е проблема....Не , че няма да го разбера..,ама да не се мъча...Мисля , че има проблем с бъбреци и много високо кръвно...Дай ми някакви негови данни...Качи ми карта... Това извадих от производните домове...,а нещо и простата...струва ми се...

ИСКАМ САМО ДА СИ СПОКОЙНА.... :-*

Марая изобщо не съм спокойна и все повече нещата се забатачват...постоянно научавам новини, които са негативни, не само по отношение на родителитеми,но и за други близки...снощи не съм спала изобщо, днес съм с херпес на устата, а след 10 дни се връщам в БГ....сякаш целия свят се е наговорил да ми поднася лоши нотиции... стискам зъби и се мъча да мисля позитивно, но не ми се получава вече..Това е картата на баща ми... :(
« Последна редакция: Август 14, 2011, 12:32:04 am от danni »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #40 -: Август 10, 2011, 11:07:18 pm »
Дани...,няма страшно....Ще се случат полезни неща...Баща ти е трябвало да си иде преди около 7г...,тогава е имал сериозни проблеми и е бил на косъм..... ???

Така ли е? Или бъркам.... ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #41 -: Август 10, 2011, 11:07:59 pm »
taka e.... :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Август 10, 2011, 11:13:58 pm »
taka e.... :'(

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,549.0.html

Не реви..,няма да умре .....сега...
Сложи си картата в горепосочената тема...Имам едни идеи и намерения...,правя една разработка астрологична... :-* :-*

Ще мине сватбата , всичко ще бъде наред...Баща ти ще се мъчи...,защото е добър човек...,но някога...някъде е бил подведен.... :(...И това го побърква, защото е честен , достоен СТРОГ НО СПРАВЕДЛИВ И МНОГО, АМА МНОГО ЧУВСТВИТЕЛЕН..... :) :-*

*

issidorra

« Отговор #43 -: Август 11, 2011, 10:02:22 am »
Искам да спомена, че при точния съвпад на Сатурн със Слънце срещнах много голяма за мен любов(разбира се соларът и прогресиите също сочеха нещо подобно), нали при дневно раждане Слънцето описва първия брачен партньор, не че се стигна до брак, но връзката ми с този човек беше и още е много, много кармична :'(

А при него какъв аспект има в натала м/у Слънце и Сатурн? ::)

няма аспект между двете планети, но той е Водолей и по тази линия може да се каже, че Сатрун му е управител на Слънцето.

« Отговор #44 -: Септември 05, 2011, 04:16:29 pm »
Здравейте! В момента  сатурн ми е в съвпад с наталната луна в 4 дом.Аспектите и в натала са само квадрати към сатурн и нептун в 6 дом,към асц и към хирон в 12-ти;тя ми е упр и на асц. Искам да попитам за конкретен ден- как може да се изрази транзитна луна в 7дом,която остава напълно неаспектирана в последните градуси на козирог. Може ли да помогне съвпада да проработи с пълна сила,тъй като вече е и разходящ(при предния такъв декември беше....   >:()