Здравей Гост

Прогресивна Луна в съвпад с Асцендента

• 48 Отговора
  • 12811 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Прогресивна Луна в съвпад с Асцендента
« Отговор #15 -: Септември 04, 2011, 01:53:23 pm »
A прогресивна луна, през прогресивен АС, не през натален, случвало ли ви се е?
Прогр Луна в Овен в съвпад с прогр АС - coming soon  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Септември 04, 2011, 02:11:31 pm »
A прогресивна луна, през прогресивен АС, не през натален, случвало ли ви се е?
Прогр Луна в Овен в съвпад с прогр АС - coming soon  ;D

Случи ми се наскоро.... ;D -Нищо....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #17 -: Септември 04, 2011, 02:20:14 pm »
 ;D
А имаше ли някой и друг аспект с натална планета по времето на преминаване през АС?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Септември 04, 2011, 02:49:37 pm »
;D
А имаше ли някой и друг аспект с натална планета по времето на преминаване през АС?

Съвпад /апликиращ/ с нат.Марс.... ::) ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #19 -: Септември 04, 2011, 02:52:12 pm »
За да не отварям нова тема, така или иначе става въпрос за прогресивна Луна. Ще ми съвпадне с ИС в Козирог след няколко месеца. Няма да променям дома си скоро го направих, ама възможно ли е да започа връзка с един рак например? Или да взема да се оженя, все пак Луната ми е Г10.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Септември 04, 2011, 02:59:58 pm »
За да не отварям нова тема, така или иначе става въпрос за прогресивна Луна. Ще ми съвпадне с ИС в Козирог след няколко месеца. Няма да променям дома си скоро го направих, ама възможно ли е да започа връзка с един рак например? Или да взема да се оженя, все пак Луната ми е Г10.

ще те замоля да отвориш нова тема.... ;) ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #21 -: Септември 04, 2011, 05:09:02 pm »
   ::) Имали ли сте съвпад на прогресивна Луна с Асцендент , Слънце ?  Какво ви се е случило? И нещо на физически план отразява ли се ?  ??? Някой преминал ли е от тук? :)

При мен първо премина над Слънцето - в 12-и дом е в Скорпион,  бях в много тежък период, преосмислях всичко, когато премина над Асц нещата започнаха да се подреждат, много бавно, но започнаха. Напълнях, тогава имах нужда, бях мноого слаба. Изобщо транзита на  прогресивна Луна и Юпитер над Асц аз го опрделям и като увеличен апетит и напълняване.

« Отговор #22 -: Септември 04, 2011, 08:56:51 pm »
При мен до няколко дена ще пресече Асц .Докато беше в 12 дом беше най тежкия период в живота ми.Бях се умопобъркала живеех като в страшен кошмар не можех да преценя кое е реално и кое не всичко ми се беше размило в някаква омазана сцена.Сега не се случва кой знае какво но кошмара приключва чувствам се много по добре .Напълнях бях много слаба е сега малко трябва да сваля де.Получих имот и така се получи,че точно на самата дата ще си пренасям багажа там щото и от дома ми почти бях изгонена а в жилището в което живея в момента почти няма място за вещите ми поради други причини,които сега няма да коментирам.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #23 -: Септември 05, 2011, 11:09:48 am »
пускам коментар тук защото домовете не работят изолирано (срещуположните са в много тясна връзка)
догодина прог. Луна ще извърви пътя си през 6-ти дом в овен (наталния Марс е в Дева и упр. десц. и 2-ри ), логично е сега като е в шести да се терзая на тема работа, кариера, задължения т.н....  ;D, но интересното е, когато ще навлезе в 7-ми и мине през десц. Как мислите, дали тогава ще настъпи физическата раздяла с водолея? (на този етап раздялата все пак е само в моята глава - макар той да е наясно какво се случва) или раздялата ще е вече факт? (Сатурн си цикли в 1-ви и асц., а и Уран ще направи тригон към Слънце и възела съвпад със Светилото?). Дали тогава няма да е акцент за търсене на партньори (бизнес и любовни) и разбира се поява на неприятели стари и нови?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #24 -: Септември 05, 2011, 11:15:42 am »
От наблюденията ми съдя, че почти инаги когато има аспект към Слънцено на жената от тежка планета, тя се влюбва ( може и увлечение само да е). Прогресивната Луна на Десцендента ще изкара на фокус взаимоотношенията, в знака ще видим по какъв начин ще стане това, а почти съм сигурна че при тригона от Уран влюбването ще е факт. От кой дом идва Уран и къде е Слънцето?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #25 -: Септември 05, 2011, 11:46:22 am »
От наблюденията ми съдя, че почти инаги когато има аспект към Слънцено на жената от тежка планета, тя се влюбва ( може и увлечение само да е). Прогресивната Луна на Десцендента ще изкара на фокус взаимоотношенията, в знака ще видим по какъв начин ще стане това, а почти съм сигурна че при тригона от Уран влюбването ще е факт. От кой дом идва Уран и къде е Слънцето?

ох, пак се разписа :))))

но по темата :)първо трябва да изчакаме Уран да се обърне (сега е в 6-ти и прави тригон към себе си във втори - още един показател за "резкия" кариерен завой  ;D) Слънцето е във втори ))), а и с оглед, че Сатурн още поне 1г. ще си цикли около 1-ви ще направи и съвпад към Юпитер .... голям купон, но ще ви поканя на партито  ::)

очевидно е, че с Луната на десц. ще се разясняват взаимоотношения :))) така като гледам чак догодина ще ;) така, че има доста време  ;)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #26 -: Септември 05, 2011, 12:13:39 pm »

Не зная. На мен сега Плутон ми прави секстил с наталното Слънце и Меркурий, които са  в Скорпион, но няма индикации за влюбване. Изобщо от години не ми е трепвало сърцето за мъж. Може би защото имам много приятели мъже и си споделяме доста  неща, сякаш маагията е изчезнала.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #27 -: Септември 05, 2011, 12:28:08 pm »

ох, пак се разписа :))))

но по темата :)първо трябва да изчакаме Уран да се обърне (сега е в 6-ти и прави тригон към себе си във втори - още един показател за "резкия" кариерен завой  ;D) Слънцето е във втори ))), а и с оглед, че Сатурн още поне 1г. ще си цикли около 1-ви ще направи и съвпад към Юпитер .... голям купон, но ще ви поканя на партито  ::)

очевидно е, че с Луната на десц. ще се разясняват взаимоотношения :))) така като гледам чак догодина ще ;) така, че има доста време  ;)

Да разбирам ли, че гогато Уран ти направи тригона км Слънцето сатурн ще навлезе във втория ти дом? Кога ще съвпадне със Слънцето?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #28 -: Септември 05, 2011, 12:30:03 pm »

Не зная. На мен сега Плутон ми прави секстил с наталното Слънце и Меркурий, които са  в Скорпион, но няма индикации за влюбване. Изобщо от години не ми е трепвало сърцето за мъж. Може би защото имам много приятели мъже и си споделяме доста  неща, сякаш маагията е изчезнала.

Ааа, недей така, Плутон действа преди, по време на и след аспекта, така че не се знае кога ще подейства. Виж си дирекциите към Слънце, Г5 и Г7.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #29 -: Септември 05, 2011, 12:39:04 pm »

Ааа, недей така, Плутон действа преди, по време на и след аспекта, така че не се знае кога ще подейства. Виж си дирекциите към Слънце, Г5 и Г7.

Плутон и Венера ще подкара след вдреме, а тя ми управляма 7-и дом, пети - Нептун му  е управител. Сега ще кача карта, ако имате желание, пишете какво виждате.