Здравей Гост

Прогресивна Луна в съвпад с Асцендента

• 48 Отговора
  • 12830 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Прогресивна Луна в съвпад с Асцендента
« Отговор #30 -: Септември 05, 2011, 12:42:00 pm »
Сега качвам карта, нещо не се получи преди малко.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #31 -: Септември 05, 2011, 12:44:33 pm »
Дано стане този път, не ми е ден днес.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #32 -: Септември 05, 2011, 12:44:46 pm »
Ася, не мога да я видя картата ти. Ако искаш ми прати данните си на лични да погледна.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #33 -: Септември 05, 2011, 12:45:42 pm »
Сега трябва да можеш да я отворищ, нещо обърках преди малко. Но ще пробвам и на лични.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #34 -: Септември 05, 2011, 12:55:17 pm »
Другата година ще стане, убедена съм. до десет месеца от сегашна дата ще срещнеш човек, с когото ще имаш много хубава връзка, мисля че е май, юни като месеци.  Още повече че и Венера Слънце по дирекция ще ти направят съвпад. Аспекта е 46, но за дирекции винаги давам плюс минус година, а да не говорим че транзитите потвърждават за др година. Смятам, че ще стане внезапно и човека ще е издигнат ( като професия). Ама ти много се страхуваш от обвързване, недей! :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #35 -: Септември 05, 2011, 12:59:59 pm »
Ами много съм си патила и наистина вече ме е страх, постъвали са некоректно с мене, затова сега съм така. Много ти благодаря за прогнозата, дано се сбъдне! :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #36 -: Септември 05, 2011, 01:08:07 pm »
Разбирам те. Но все пак имаш съвпад на Луна с Южен възел в 12-ти във Везни. Имаш карма за плащане и то точно в областта на взаимоотношенията ( Везни). В крайна сметка по дирекция би трябвало до към 47-48 да си я отработиш, аспекта е силен - съдбовен. вървяла си към северния си възел в Овен - да станеш дисциплинирана и самостоятелна. Станала си - е сега е време да се радваш на хубава любов!

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #37 -: Септември 05, 2011, 01:16:12 pm »
Моята карта ли гледаш? на мен Луната ми е в Телец в 6-и дом, южен възел в козирог, 2-и дом. Това е в натала!

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #38 -: Септември 05, 2011, 01:33:02 pm »
Извинявай грешката е моя!

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #39 -: Септември 05, 2011, 01:34:57 pm »
но прогнозата си остава, просто втория път когато ти отворих картата да погледна защо си толкова недоверчива към мъжете съм отворила друга ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #40 -: Септември 05, 2011, 01:45:29 pm »
От наблюденията ми съдя, че почти инаги когато има аспект към Слънцено на жената от тежка планета, тя се влюбва ( може и увлечение само да е). Прогресивната Луна на Десцендента ще изкара на фокус взаимоотношенията, в знака ще видим по какъв начин ще стане това, а почти съм сигурна че при тригона от Уран влюбването ще е факт. От кой дом идва Уран и къде е Слънцето?

ох, пак се разписа :))))

но по темата :)първо трябва да изчакаме Уран да се обърне (сега е в 6-ти и прави тригон към себе си във втори - още един показател за "резкия" кариерен завой  ;D) Слънцето е във втори ))), а и с оглед, че Сатурн още поне 1г. ще си цикли около 1-ви ще направи и съвпад към Юпитер .... голям купон, но ще ви поканя на партито  ::)

очевидно е, че с Луната на десц. ще се разясняват взаимоотношения :))) така като гледам чак догодина ще ;) така, че има доста време  ;)

Да разбирам ли, че гогато Уран ти направи тригона км Слънцето сатурн ще навлезе във втория ти дом? Кога ще съвпадне със Слънцето?

май не. Сатурн тепърва навлиза в 1-ви, така като гледах точните аспекти на тр. Уран към Слънце и прог. Луна на десц. ще са в края на другата година.. твърде малко време е Сатурн да навлезе във втория (това ще се случи след около 2-3 години  ;D),

прог. луната седи около 2г. в дом?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #41 -: Септември 05, 2011, 01:49:13 pm »
Кога ще съвпадне Сатурн с асцендента? Това е много важен период. Асц Везни ли е ?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #42 -: Септември 05, 2011, 02:03:39 pm »
Кога ще съвпадне Сатурн с асцендента? Това е много важен период. Асц Везни ли е ?
да на 20-тия градус, а нат. Сатурн е на 19 и малко ;) (после е ред на Плутон и скорпионския Юпитер, всъщност тези двамата са в тригон към Луна рибешка в 5-ти :))) )

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #43 -: Септември 05, 2011, 02:42:39 pm »
Ти си почти като мен, асц ми е на 18 градуса везни и аз чакам сатурн там др месец върху Плутон. Може би по-голям мъж от теб - водна зодия. Ама не се поемат ангажименти преди да мине сатурн през Асц.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #44 -: Септември 05, 2011, 02:51:49 pm »
Ти си почти като мен, асц ми е на 18 градуса везни и аз чакам сатурн там др месец върху Плутон. Може би по-голям мъж от теб - водна зодия. Ама не се поемат ангажименти преди да мине сатурн през Асц.

оо аз сега съм насочена към кариера и по-точно ориентиране - не смея да започна нищо ново преди да излезе в 1-ви (началото на октомври ще се случи), догодина ще е целия екшън.. сега все още е периода на "метла и лопата"  ;D
При теб май вече е :) започнало?