Здравей Гост

Прогресивна Луна в съвпад с Асцендента

• 48 Отговора
  • 12803 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Прогресивна Луна в съвпад с Асцендента
« Отговор #45 -: Септември 05, 2011, 03:00:28 pm »
След около 20 дни, и с Плутончо ще съвпадне. добре че Плутон ми има само добри аспекти, та чакам сатурн да ме дисциплинира, особено във финансовата сфера. то  с тая венера съвпад с уран във втори, като че ли може да има дисциплина ама айде, ще се постарая, щото иначе ще ме принуди.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #46 -: Септември 05, 2011, 03:43:50 pm »
След около 20 дни, и с Плутончо ще съвпадне. добре че Плутон ми има само добри аспекти, та чакам сатурн да ме дисциплинира, особено във финансовата сфера. то  с тая венера съвпад с уран във втори, като че ли може да има дисциплина ама айде, ще се постарая, щото иначе ще ме принуди.

малей от Луна пак на Сатурн се прехвърлихме  :85:
при мен Сатурн и по-точно Плутон е в квадрат с Венера и ЮЛВ и ИС разбира се :( ако сме честни кв. Сатурн-Венера много не го възприемам като квадрат, но дълга история е това  ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #47 -: Септември 05, 2011, 04:37:15 pm »
но прогнозата си остава, просто втория път когато ти отворих картата да погледна защо си толкова недоверчива към мъжете съм отворила друга ;D

Май тотално съм изтрещяла, но не виждам съвпад на Слънце и Венера по дирекции.  Явно има някаква грешка.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #48 -: Септември 05, 2011, 05:08:05 pm »
Олеееее, днес тотално съм изтрещяла! Извинявай много. къде съм бляла като съм ти гледала дирекциите, след 2 години имащ тригон по дирекция на Г1 и Г7 - но дирекцият си действа плюс минус година. Още веднъж съжалявам :)