Здравей Гост

Прогнозиране на зачеване и раждане

• 78 Отговора
  • 19662 Прегледи
Отварям нова тема и нека е с практическа насоченост.
Поставям тук въпроса, зададен в една от съседните теми:

Здравей,Марая!
Ето че посетих сайта по твоя покана,но тук не намирам точно тема,която да обуславя въпроса ми,та реших,че може би тази е най-близка...
Не знам вече да вярвам ли,че някога ще стана майка?!
Много ми е интересна астрологията,но съм доста боса...Дори не знам как да си направя въпросната карта! :-[
Родена съм на 02.05. 1977г. в гр.Стара Загора в 5.20ч. сутринта...
Мъжа ми е роден на 11.09.1975г. в гр.Варна,но не знам в колко часа...Ако е необходимо,ще разбера от майка му!
Много ми се иска да разбера какво казват звездите за моята мечта да си имаме бебче! :'(
Вече почти 4 години не става и не става!

Re: Прогнозиране на зачеване и раждане
« Отговор #1 -: Юни 22, 2011, 09:15:00 pm »
Благодаря ти,my`temptation!
Беше ми неудобно да пусна нова тема и да занимавам всички със себе си,но наистина така е по-добре! :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 22, 2011, 09:18:49 pm »
Омръзна ми от лични съобщения.... ;D Сутринта го получих в другия сайт...на лични...и мисля..,че темата е трепач...Сатурн е във везни...жените искат сигурност и стабилност...,но не знаят , че с едно дете...е невъзможно да бъде получена..,коойто иска да сложи карта...Аз съм очаквала много неща...,но това..., ;D :o това което днес ми се случи днес ..... :o :o :o ми е в повече...
Божееее...,божеее, боже.... :57:
Абе кви са тея мъже...бе братче...,като им отгледаш децата и искат после да ги догледаш... :o

« Отговор #3 -: Юни 22, 2011, 09:24:17 pm »
Абе кви са тея мъже...бе братче...,като им отгледаш децата и искат после да ги догледаш... :o

След като поотраснат децата, мъжете се завръщат в люлката.  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 22, 2011, 09:58:43 pm »

Къснооо...много къснооо.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Юни 22, 2011, 10:23:40 pm »

мъже!  ??? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юни 22, 2011, 10:40:55 pm »

Хиронов разврат престои..... ;D ;D...Абе..,може ли верно тоя новолунен водолей дето е кацнал в/у МП слънце/Луна....да ми говори истината.... ??? ::)

« Отговор #7 -: Юни 23, 2011, 08:44:31 am »
Омръзна ми от лични съобщения.... ;D Сутринта го получих в другия сайт...на лични...и мисля..,че темата е трепач...Сатурн е във везни...жените искат сигурност и стабилност...,но не знаят , че с едно дете...е невъзможно да бъде получена..,коойто иска да сложи карта...Аз съм очаквала много неща...,но това..., ;D :o това което днес ми се случи днес ..... :o :o :o ми е в повече...
:o Много съжалявам,ако съм досадила!
Наистина не знам как да си направя карта и да я кача тук :-[,заради което разбира се,не се учудвам,че не може да получа отговор на въпроса си,но наистина не разбирам,какво общо имат тук мъжете и тяхната психология. :o
Нещо пропускам ли?Обяснете ми!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юни 23, 2011, 10:41:33 am »
:o Много съжалявам,ако съм досадила!
Наистина не знам как да си направя карта и да я кача тук :-[,заради което разбира се,не се учудвам,че не може да получа отговор на въпроса си,но наистина не разбирам,какво общо имат тук мъжете и тяхната психология. :o
Нещо пропускам ли?Обяснете ми!

Няма проблем! ;D Ще я направим картата и ще я качим...
Общото е , че и ние понякога сме жени... ;) ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Юни 23, 2011, 11:11:06 am »

Хиронов разврат престои..... ;D ;D...Абе..,може ли верно тоя новолунен водолей дето е кацнал в/у МП слънце/Луна....да ми говори истината.... ??? ::)

принципно рядко има вИнолей дето лъжат - премълчаващи истината да, но за тях лъжата не сред приоритетните им качества (разбира се ако имат някои мерк в риби може би.... не би било точно така), май понякога изпадат в разни свои си светове и сами си вярват на историите си, в някои отношения са малко като стрелчетата и разбира се въздушните близнаци, бързо се палят, лесно взимат категорични решения.. има такива, на които може да се вярва в дългосрочен план, но като цяло (лично мое мнение) не са сред най-стабилните  :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юни 23, 2011, 11:24:45 am »
Кали...,би било добре да разбереш часа на раждане и на мъжа ти... :)

Ето я твоята карта...

И моя отговор е ДА...,ще имаш дете..Вероятността да се случи е доста голяма...може би другото лято по това време вече ще е факт. :)
« Последна редакция: Юни 23, 2011, 11:26:44 am от Марая »

« Отговор #11 -: Юни 23, 2011, 11:47:27 am »
Благодаря много,Марая!
Толкова се радвам да прочета това...Пак се извинявам,ако съм досадила - няма да се повтори!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Юни 23, 2011, 11:49:36 am »
Благодаря много,Марая!
Толкова се радвам да прочета това...Пак се извинявам,ако съм досадила - няма да се повтори!

Не се извинявай! :) Няма проблем..,просто и ние имаме своите проблеми понякога... ;D
Качи карта на мъжа си , или намери часа...аз ще я кача... ;)

« Отговор #13 -: Юни 23, 2011, 01:23:45 pm »
Здрасти,Марая!Мисля,че разбрах за какво говорите - прочетох темата за предложението...В началото обаче се ошашках,защото си помислих,че за моят мъж става въпрос... :o
А сега инфото за часа на раждане:
Той е роден в 12.05 часа на обед.На 11.09.1975г. във Варна
Аз обаче съм родена в 05.30 часа сутринта,а не в 05.20 ,както бях писала в началото.Не знам 10 мин. дали са от значение!Странно защо ми е "влязал" този час в ума - майка ми ме поправи днес!
Лек и усмихнат ден желая! :confuse3:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Юни 23, 2011, 02:10:49 pm »
Здрасти,Марая!Мисля,че разбрах за какво говорите - прочетох темата за предложението...В началото обаче се ошашках,защото си помислих,че за моят мъж става въпрос... :o
А сега инфото за часа на раждане:
Той е роден в 12.05 часа на обед.На 11.09.1975г. във Варна
Аз обаче съм родена в 05.30 часа сутринта,а не в 05.20 ,както бях писала в началото.Не знам 10 мин. дали са от значение!Странно защо ми е "влязал" този час в ума - майка ми ме поправи днес!
Лек и усмихнат ден желая! :confuse3:

Ще корегираме картата... :) ;) и ще гледаме...10 мин..,са много...

Неее...,не става дума за твоя мъж... ;D