Здравей Гост

Прогнозиране на зачеване и раждане

• 78 Отговора
  • 19648 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Прогнозиране на зачеване и раждане
« Отговор #60 -: Юли 18, 2011, 07:47:39 pm »
А аз навремето имах една комшийка - близо 10 години не можеше да зачене, лекарите й бяха казали, че няма никакъв шанс и си осиновиха едно момиченце. На другата година самата тя забременя - просто стана някакво чудо....

Там горе...има ред! ;D Определен е и никой не може да го наруши...Защото вероятността осиновеното дете , да е помогнало за слизането на духа е реална.... ;D
Често се случва...Но ние хората сме прекалени материалисти и не осъзнаваме много неща.... ;) :)

« Отговор #61 -: Юли 19, 2011, 08:24:56 am »
Там горе...има ред! ;D Определен е и никой не може да го наруши...

Виж в това съм напълно убедена!
Въпреки това,сме подали документи за Инвитро и си чакаме реда,но някакси нямам настройката,че това е нашият шанс...Все се надявам да стане по естествен път!А мъжа ми е направо убеден,че не е необходимо да правим Инвитро.Съгласи се заради мен...Не знам откъде у него този оптимизъм след 4 години неуспешни опити...Може би защото лекарите така и не откриха реална причина да не забременявам - уж и при двамата всичко от медицинска гледна точка е наред.Има разбира се някои сложни,имунологични и генетични изследвания,които не сме направили поради финансови причини,но вероятността проблема да е там не ми се допуска...
Въпреки не особено положителната ми нагласа към Инвитрото,все пак си мисля,че има причина толкова много бебета да са се родили така!Не знам дали съм права? :thinking:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #62 -: Юли 19, 2011, 03:15:13 pm »
Там горе...има ред! ;D Определен е и никой не може да го наруши...

Виж в това съм напълно убедена!
Въпреки това,сме подали документи за Инвитро и си чакаме реда,но някакси нямам настройката,че това е нашият шанс...Все се надявам да стане по естествен път!А мъжа ми е направо убеден,че не е необходимо да правим Инвитро.Съгласи се заради мен...Не знам откъде у него този оптимизъм след 4 години неуспешни опити...Може би защото лекарите така и не откриха реална причина да не забременявам - уж и при двамата всичко от медицинска гледна точка е наред.Има разбира се някои сложни,имунологични и генетични изследвания,които не сме направили поради финансови причини,но вероятността проблема да е там не ми се допуска...
Въпреки не особено положителната ми нагласа към Инвитрото,все пак си мисля,че има причина толкова много бебета да са се родили така!Не знам дали съм права? :thinking:

Аз имах друго в предвид Кали–тот....А именно , че духа сам избира кога , къде и как да се превъплати в сладко и гушливо бебенце....Или...,понякога му е нужна и друга помощ...,търси съвети и консултации, дори и чужди намеси...Но там в онзи паралелен свят съществува ред...или това , че ти си се родила години след мен , а не обратното не е случайно...Всичко е с времето си..,както се казва...време да сееш, време да жънеш,време да се родиш,време да почиваш,време....или по-скоро период в който се случва.... :)....

« Отговор #63 -: Юли 19, 2011, 04:12:52 pm »
 :angel:Разбирам...Мога само да се надявам...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #64 -: Юли 19, 2011, 06:00:59 pm »
:angel:Разбирам...Мога само да се надявам...

ПОДСЕТИ МЕ... ;D ;)

« Отговор #65 -: Юли 23, 2011, 04:23:29 pm »
Ето,Марая,подсещам те,както се бяхме разбрали... ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #66 -: Юли 23, 2011, 04:26:34 pm »

Дай пак данните , да не ги търся... ;D...

И какво конкретно искаш да погледна...

« Отговор #67 -: Юли 23, 2011, 06:19:48 pm »

Веднага:
Той е на 11.09.1975г. в гр.Варна в 12.05часа на обед.
Аз на 02.05.1977г. в гр.Стара Загора в 05.30 часа сутринта.
Искам да знам,дава ли ми се изобщо да имам дете?Не кога точно,а дали въобще ще имам? :(

« Отговор #68 -: Юли 24, 2011, 12:18:22 pm »
Кали, часовете ви на раждане точни ли са?
Асцендентът на съпруга ти се намира на границата между два знака и ако е роден броени минути по-рано, минава в предходния знак. За него този брак първи ли е, откога сте женени? Преди да те срещне теб имал ли е по-трайно съжителство с друга жена, дори без да е сключвал брак? Детето, което се опитвате да заченете, и за него ще е първо, нали?
В рамките на предстоящата година е възможно да заченеш, но можеш да опиташ и с инвитро, не е изключено да стане с медицинска намеса. През пролетта 2012 г. виждам по-голям шанс това да се случи, не мога да гарантирам със сигурност, но вероятност за раждане виждам около 2013 година.  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #69 -: Юли 24, 2011, 01:08:37 pm »
Да, ще имаш дете!

Веднага:
Той е на 11.09.1975г. в гр.Варна в 12.05часа на обед.
Аз на 02.05.1977г. в гр.Стара Загора в 05.30 часа сутринта.
Искам да знам,дава ли ми се изобщо да имам дете?Не кога точно,а дали въобще ще имам? :(

« Отговор #70 -: Юли 24, 2011, 02:22:10 pm »
Ами дотолкова са точни,колкото твърдят майките ни.Предполагам,че освен от тях,няма как да разберем по-точен час...
Иначе и за двама ни е първи брак,и двамата нямаме други деца,т.е. и за двама ни ще е първо дете,ако (когато) се появи.Нямам и бремености преди това...
Иначе и двамата сме живели с други хора преди да се съберем,но не сме сключвали брак.При него предходната му връзка беше стигнала до годеж,който се развали преди брака по вина и желание на приятелката/годеницата му...
Аз съм живяла с други двама мъже преди това за по две години,но отношенията не са се развивали на по-високо ниво от статут "гаджета,които живеят заедно".
Женени сме от три години и два месеца (на 31.05.2008година сключихме граждански брак,а на 07.06. - църковен).От ноември,2007 година живеем заедно и правим опити за бебе,т.е. отпреди да се оженим...

« Отговор #71 -: Юли 24, 2011, 02:31:54 pm »
но можеш да опиташ и с инвитро... През пролетта 2012 г. виждам по-голям шанс това да се случи...

:86:Това направо ме изумява...Ние сме подали документи за Инвитро и си чакаме реда,който ще дойде точно някъде през март,2012 година!

Да, ще имаш дете!

Ето това вече ми е напълно достатъчно - когато дойде,тогава!
Много,много ти благодаря,Марая!Обещавам да пиша,ако има развитие! :58:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #72 -: Юли 24, 2011, 02:39:20 pm »
Кали , най-правилното решение е да се оставиш на времето и да спреш да се фиксираш в/у идеята...и желанието за дете...

По принцип най-правилното е да си направиш личен хороскоп и да използваш максимално подходящото време.... ;) ;D

« Отговор #73 -: Юли 24, 2011, 02:52:42 pm »
Кали , най-правилното решение е да се оставиш на времето и да спреш да се фиксираш в/у идеята...и желанието за дете...

По принцип най-правилното е да си направиш личен хороскоп и да използваш максимално подходящото време.... ;) ;D

А можеш ли да ме насочиш,къде могат да ми направят личен хороскоп?
Наясно съм,че форума не е подходящ за това...Къде да отида,към кого да се обърна?

А това всеки ми го казва и знам,че е така,но колкото повече време минава и колкото повече ми напредват годинките,толкова ми е по-трудно да не мисля за това! :(
« Последна редакция: Юли 24, 2011, 02:54:46 pm от Kali_tod »

« Отговор #74 -: Юли 24, 2011, 02:55:19 pm »
Ние сме подали документи за Инвитро и си чакаме реда,който ще дойде точно някъде през март,2012 година!

От края на март до края на април щях да ти пиша, но се въздържах, не бях сигурна.
Предлагам да изчакаш края на април или поне да мине средата на месеца, да се разпадне опозицията на прогресивната Луна със Сатурн, а и тогава свършват ретроградията на Меркурий и Марс.  :)