Здравей Гост

Прогнозиране на зачеване и раждане

• 78 Отговора
  • 19644 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Прогнозиране на зачеване и раждане
« Отговор #75 -: Юли 24, 2011, 02:56:16 pm »
Кали , най-правилното решение е да се оставиш на времето и да спреш да се фиксираш в/у идеята...и желанието за дете...

По принцип най-правилното е да си направиш личен хороскоп и да използваш максимално подходящото време.... ;) ;D

А можеш ли да ме насочиш,къде могат да ми направят личен хороскоп?
Наясно съм,че форума не е подходящ за това...Къде да отида,към кого да се обърна?

Самата аз изготвям хороскопи , с/у заплащане и бих казала , че освен за себе си за друг не мога да гарантирам.... ;D ;)

Имаш необходимост от задълбочен анализ на картата ....И при мъжа ти също....

« Отговор #76 -: Юли 24, 2011, 03:06:07 pm »
Ние сме подали документи за Инвитро и си чакаме реда,който ще дойде точно някъде през март,2012 година!

От края на март до края на април щях да ти пиша, но се въздържах, не бях сигурна.
Предлагам да изчакаш края на април или поне да мине средата на месеца, да се разпадне опозицията на прогресивната Луна със Сатурн, а и тогава свършват ретроградията на Меркурий и Марс.  :)

Ами то и без това самият номер ще излезе най-рано края на февруари,но по-вероятно към средата,края на март.От там нататък,след като си взема заповедтта от фонда,се започва с процедурите по стимулация и т.н.,което означава,че сигурно ще мине и целия април!

« Отговор #77 -: Юли 24, 2011, 03:12:09 pm »
Ако успееш да хванеш края на април, тогава се събират доста благоприятни прогресивни аспекти. През май ще са разходящи, но все още действащи. :)

« Отговор #78 -: Юли 24, 2011, 03:21:18 pm »
Ако успееш да хванеш края на април, тогава се събират доста благоприятни прогресивни аспекти. През май ще са разходящи, но все още действащи. :)

Ще го имам предвид...По принцип има опция да се отлага процедурата до 6 месеца от вземане на заповедтта.Точното време обаче е трудно да се нагоди,защото то зависи от самия цикъл...Но каквото мога,ще направя.Има много време до тогава.Когато ми излезе номера и ме повикат за заповед,може пак да пиша да дадете съвет!