Здравей Гост

Прогресивна Луна през ИС

• 20 Отговора
  • 5140 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Прогресивна Луна през ИС
« -: Септември 04, 2011, 03:12:12 pm »
Отварям нова тема, за да не обърквам предната за АСЦ! :)
Прогресивната ми луна след няколко месеца ще съвпадне с ИС в Козирога. Тя управлява 10-тия ми дом и е позиционирана в 1-ви. къща няма да правя нова, направих я вече миналата година, но е факт че ще довършвам ремонтни работи. Разкажете какво ви се е случило при тази прогресия и как ви се е отразило?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Прогресивна Луна през ИС
« Отговор #1 -: Септември 04, 2011, 03:15:52 pm »
Било е преди мнооого години и нямам спомени.... :-[ ;D...
Но...основния фокус ще бъде кариерата ..., а прожектора ще свети от 4-ти...Много е важно какво точно осветява ПР.Луна....

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #2 -: Септември 04, 2011, 03:20:18 pm »
Преминаването на сатурн през Асц и последващия съвпад с натална Луна - мисля че това ще е основната тема.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Септември 04, 2011, 03:23:16 pm »
Преминаването на сатурн през Асц и последващия съвпад с натална Луна - мисля че това ще е основната тема.

чакай, чакай....Сатурн кога ще премине през АСЦ? ::)

« Отговор #4 -: Септември 04, 2011, 03:25:00 pm »
И на мен точно това ми предстои след месец....управител е на Д9 в Д2....мислих си, че акцента е върху дома, но кариера  ??? ?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #5 -: Септември 04, 2011, 03:25:30 pm »
Октомври, точно ще съвпадне и с Плутон - Г2. чудесна картинка нали?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Септември 04, 2011, 03:25:54 pm »
При мен ИЦ е в Близнаци и когато прогресивната Луна беше там, доста пътувах, смених работата и жилището  ;D Беше приятен период.

« Отговор #7 -: Септември 04, 2011, 03:30:47 pm »
тези с рибите там какво ли ще ги чака ?  ::)
При мен ИЦ е в Близнаци и когато прогресивната Луна беше там, доста пътувах, смених работата и жилището  ;D Беше приятен период.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Септември 04, 2011, 03:33:27 pm »
Октомври, точно ще съвпадне и с Плутон - Г2. чудесна картинка нали?

Не звучи много зле...Като се има в предвид , че Сатурн и Плутон рушат...Дали няма да дае нещо ново за сметка на старото.... ???

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #9 -: Септември 04, 2011, 03:37:21 pm »
Ами може да твориш от дома  ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #10 -: Септември 04, 2011, 03:39:09 pm »
Ами да ти кажа, и аз така мисля. Но определено прогресивната Луна ще засегне въпросите по 4-ти дом, може да създам ново семейство или просто ще продължа да се занимавам с ремонтите - аман вече!

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #11 -: Септември 04, 2011, 03:39:42 pm »
При мен Прог. Луна в момента е в съвпад с Марс У6,намира се в трети. След 2-3 месеца ще е на ИЦ във Водолей. Луната ми е У9, намира се  в 9дом в натала и е в квадрат с Уран в 11д. Предполагам  неочаквани събития свързани с  приятелското обкръжение ,щото в чужбина няма да ходя.

« Отговор #12 -: Септември 04, 2011, 03:39:53 pm »
от 1 година творя от дома едни каши на бебо  ;D, но Марая сега с тази кариера насочи мислите ми другаде.. ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #13 -: Септември 04, 2011, 03:49:01 pm »
При мен Прог. Луна в момента е в съвпад с Марс У6,намира се в трети. След 2-3 месеца ще е на ИЦ във Водолей. Луната ми е У9, намира се  в 9дом в натала и е в квадрат с Уран в 11д. Предполагам  неочаквани събития свързани с  приятелското обкръжение ,щото в чужбина няма да ходя.

да не ходи мъжът ти?

« Отговор #14 -: Септември 04, 2011, 04:00:51 pm »
пропуснах един момент при мен прави и опозиция с Юпитер, а в радикса е в тригон  ???
от 1 година творя от дома едни каши на бебо  ;D, но Марая сега с тази кариера насочи мислите ми другаде.. ::)