Здравей Гост

Прогресивна Луна през ИС

• 20 Отговора
  • 5158 Прегледи
*

Неактивен zuzi

• 145
Re: Прогресивна Луна през ИС
« Отговор #15 -: Септември 04, 2011, 04:13:31 pm »
При мен Прог. Луна в момента е в съвпад с Марс У6,намира се в трети. След 2-3 месеца ще е на ИЦ във Водолей. Луната ми е У9, намира се  в 9дом в натала и е в квадрат с Уран в 11д. Предполагам  неочаквани събития свързани с  приятелското обкръжение ,щото в чужбина няма да ходя.

да не ходи мъжът ти?
Няма такава възможност,щото нямам мъж,но имам един приятел във Виена, с когото поддържам приятелска връзка, дали пък няма да е нещо свързано с него?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #16 -: Септември 04, 2011, 04:31:32 pm »
А имала ли си, т.е. живяла ли си съвместно с някой? Да не забравяме че деветия дом е и вторият мъж :), а действието ще рефлектира там.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #17 -: Септември 05, 2011, 09:43:19 am »
А имала ли си, т.е. живяла ли си съвместно с някой? Да не забравяме че деветия дом е и вторият мъж :), а действието ще рефлектира там.

Да, имала съм съжителство без брак, макар вече да не живеем заедно връзката е все още действаща,но не знам как да го свържа с прогресивната луна. Какво да гледам ,аспекти с натални планети,положението на диспозитора и Уран(натален или прогресивен), неговите аспекти ли?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #18 -: Септември 05, 2011, 10:46:58 am »
Щом Луната ти управлява и се намира ( доколкото разбрах) в 9-ти дом - там е резултата от действието. Транзита, прогресивна планета през дом, дирекция показват къде, знака - как, а домът, който планетата управлява и се намира съответно - резултата. Така че смятам, че резултата ще е по деветия ти дом, но ще започне от четвърти.  Ако имаш съответните дирекции и транзити към седми и пети дом, според мен си готова ( прогресията е по-скоро вътрешната трансформация) да създадеш ново семейство с друг.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #19 -: Септември 05, 2011, 11:40:10 am »
Щом Луната ти управлява и се намира ( доколкото разбрах) в 9-ти дом - там е резултата от действието. Транзита, прогресивна планета през дом, дирекция показват къде, знака - как, а домът, който планетата управлява и се намира съответно - резултата. Така че смятам, че резултата ще е по деветия ти дом, но ще започне от четвърти.  Ако имаш съответните дирекции и транзити към седми и пети дом, според мен си готова ( прогресията е по-скоро вътрешната трансформация) да създадеш ново семейство с друг.

Мисля,че имам. Юпитер транзитира в 7дом, Сатурн транзитен  минава през стелиума ми във Везни, където е Венера(У7), Юпитер и Меркурий. По дирекции Венера сменя знак,а Меркурий и Марс след около 2 год ще направят точен съвпад с К5 натален. Определено ще има събитие в тази насока,но Меркурий е У11 в натала(третия партньор), дали ще е с втория или третия парньор?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #20 -: Септември 05, 2011, 12:32:40 pm »
Меркурий или венера ти е У7? Ако е Венерката щом по дирекция сменя знак и там търси отговора. Ако е Мерка, то партньора ти може и да ти е приятел, впоследствие да станете нещо повече.