Здравей Гост

Кандидат ПРЕЗИДЕНТИТЕ на България 2011

• 42 Отговора
  • 7878 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Кандидат ПРЕЗИДЕНТИТЕ на България 2011
« -: Септември 04, 2011, 05:50:57 pm »
В тази тема ми се иска да говорим за всички кандидати....Да помогнете с карти на първите предлагам....

Ето имената , които според мен ще стигнат до белотаж....

МЕГЛЕНА КУНЕВА и РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ.... ??? ::)

Вие какво мислите? ::)

*

Неактивен Asya

• 548
Re: Кандидат ПРЕЗИДЕНТИТЕ на България 2011
« Отговор #1 -: Септември 04, 2011, 05:54:08 pm »
И аз мисля така! И победа за Росен Плевенлиев.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Септември 04, 2011, 05:58:08 pm »
Качвам карта на Кунева....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Септември 04, 2011, 08:47:55 pm »
Изумена съм от онова което се разиграва в държавата...Струва ми се , че ние просто сме едни абсолютни роби...на фона на шепа корумпирани висши и добре платени политици....
Тази кампания ще бъде безпрецедентна.... ???

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #4 -: Септември 04, 2011, 09:00:48 pm »
Аз не виждам по транзити тази жена да се радва. Явно астрологията не й е позната щом да се кандидатира с тази си натална напрегната овча Луна.  :-[ Няма подходящите транзити, които да показват някакъв успех от такава величина (да седне на президенсия стол).  :-[

По-вероятно е от двамата кандидатирали се Р. Плевенлиев да е новият президент. По изборите наталния му Сатурн е много добре аспектиран от тр. Плутон и тр. Юпитер, а и в момента има Юпитеров възврат. Жалко е, че не се знае часа на раждане, но и без него си мисля, че той ще е победителя.

Има ли други кандидатури?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Септември 04, 2011, 09:07:55 pm »
Росен Плевнелиев е телец...Неговия вице-президент е телец...На Меглена вицето също е телец....

Така или иначе за мен това е единствения мажоритарен вот...Аз лично много харесвам Р.Пл. , но не мога да отрека и качествата , както и международната подкрепа на Кунева...Тя е обигран дипломат...,жена с финес и влияние....Според мен тя ще стигне до белотаж...
Добър ход на БСП..... ;D

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #6 -: Септември 04, 2011, 09:18:19 pm »
Съгласна съм Марайка!  :) Жената има много аспекти, които не са за подценяване. Умна е, действенна, представителна, но Луна е много наранена, независимо, че хвърля секстил към Меркурий. Мисля, че дори и да бъде избрана обществото ще се бунтува срещу нея. Хората няма да я приемат радушно. Обществото (масата, нацията) ще й създават ред проблеми.

ПП: Сетих се, че нодалната ос на мъжа е много силно аспектирана в натала. СЛВ прави съвпад с Луна и Венера, тригон със Сатурн и секстили с още две или три лични планети (трябва да му погледна отново картата, за да бъда точна). В този си живот, този мъж има голям еволюционен успех СЛВ е в Рак - готов е да помогне на всички, които се нуждаят от помощ. Този човек е роден да бъде известен с тази Луна в съвпад със СЛВ.
« Последна редакция: Септември 04, 2011, 09:33:12 pm от Divna »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Септември 04, 2011, 09:40:07 pm »
Съгласна съм Марайка!  :) Жената има много аспекти, които не са за подценяване. Умна е, действенна, представителна, но Луна е много наранена, независимо, че хвърля секстил към Меркурий. Мисля, че дори и да бъде избрана обществото ще се бунтува срещу нея. Хората няма да я приемат радушно. Обществото (масата, нацията) ще й създават ред проблеми.

ПП: Сетих се, че нодалната ос на мъжа е много силно аспектирана в натала. СЛВ прави съвпад с Луна и Венера, тригон със Сатурн и секстили с още две или три лични планети (трябва да му погледна отново картата, за да бъда точна). В този си живот, този мъж има голям еволюционен успех СЛВ е в Рак - готов е да помогне на всички, които се нуждаят от помощ. Този човек е роден да бъде известен с тази Луна в съвпад със СЛВ.

Значи , ако тя не стане сега президент...следващия президент ще бъде жена.... ;D Ванга навремето каза , когато президент стане жена...България ще тръгне напред....

Иначе ми мирише на повторение на онази ситуация ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ И БЛАГА ..... ::)....

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #8 -: Септември 04, 2011, 09:48:41 pm »

Значи , ако тя не стане сега президент...следващия президент ще бъде жена.... ;D Ванга навремето каза , когато президент стане жена...България ще тръгне напред....

Иначе ми мирише на повторение на онази ситуация ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ И БЛАГА ..... ::)....

Да, сещам се за думите на покойната Ванга.

Дано, Марая! Не зависимо кой ще е президент, най-важното е да успее да помогне на народа си. България ако я кара така, то след години всички вече ще са се изнесли. Юе останат само най-богатите, че на тях им е добре да грабят, ама и те ще се избият един-друг.
Ох, не знам, днес съм май доста негативно настроена. Но ми е мъчно, че с тази икономика колко години все не можем да се стабилизираме. Хората са изморени и отчаяни. В момента им трябва позитивно настроена личност, която не само да обещава, а и да действа смело. Питам се: Българинът има ли вече от какво да се страхува и в какво да вярва?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Септември 04, 2011, 10:05:43 pm »
За мен това е глупав политически ход с няколко възможности....Тъй като познавам психологията на ББ смятам , че това не е риск от негова страна , а чистене на конкуренция...Държавата в лицето на експерт не може да бъде да бъде представлявана пред света , още повече човек без какъвто и да било политически опит....Президентската институция има само представителни функции и не е силова...,а това не коренспондира с визията на ББ.
От друга страна това е мажоритарен вот...,а вече са минали 2г. от управлението и електоралната маса се стопява бавно и сигурно.... :) Функцията на президента би следвало да бъде социална...,защото той не се избира от политическа структура и не се гласува от нея..,а от народа...И тук естествено идва място за съмнения , подозрения и поети финансови ангажименти....Ситуацията ще бъде повече от сложна за страната....
Ванга казваше :**ТЕПЪРВА ЯНА КЕ ПЛАЧЕ*....Сега чувам думите и..... ::)....Според мен Р.ПЛ. е жертва....политическа жертва....

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #10 -: Септември 04, 2011, 10:10:32 pm »
Не знаех, че мъжът няма никаква политическа кариера. Това не е добре - направо на президенския стол.
Завършил ли е поне политология?

Съжалявам, откъснала съм се отдавна от българската политика и въобще не съм на ясно кой, кой е и какъв е и т.н.
Сравнявам само картите им (на жената и мъжа) и по тях говоря.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Септември 04, 2011, 10:17:51 pm »
Не знаех, че мъжът няма никаква политическа кариера. Това не е добре - направо на президенския стол.
Завършил ли е поне политология?

Съжалявам, откъснала съм се отдавна от българската политика и въобще не съм на ясно кой, кой е и какъв е и т.н.
Сравнявам само картите им (на жената и мъжа) и по тях говоря.

Не... :) За съжаление изпраща най-успешния си и ефективен министър на президентския стол....Хитър селски и мутренски ход...ТОВА Е - КОМАНДВА ГЕНЕРАЛСКОТО ДВИЖЕНИЕ НА БСП.....ГНУС МЕ Е ОТ ПОЛИТИКАТА....Политолозите ги изпратиха да РУЧАТ ЖАБЕТА....
Абе...,нема такава държава....http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA
Тези дето могат да лекуват администрират , онези дето могат да администрират лекуват...затова няма да има оправия....Докато най-накрая Господ не си прибере вересиите.... :)

*

Romantica

« Отговор #12 -: Септември 04, 2011, 10:21:29 pm »
Росен Плевнелиев ще е според мен, номерологично много точно пасва, а и с Маргарита Попова мисля, че ще бъдат добър екип спрямо другите претенденти. Не случайно са избрани именно те да бъдат. Няма да стрелят напразно.

А тази кунева изобщо не я харесвам, много двулична. Големи настоящи амбиции, а същевременно ми е любопитно какво успя да допренесе за България, като защитник на правата на потребителите? Все още не може да се пазарува от много евр. сайтове. В някоя от тях е отбелязано, че правят безплатни доставки за поръчки на стойност над определена сума в държави членки на бълвоча, наречен - ес и в скоби (без България и румъния), е къде е България? Така като гледам май в небитието... Тази изобщо няма да се класира никъде...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Септември 04, 2011, 10:40:47 pm »

Часа е верен! :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Септември 04, 2011, 10:49:49 pm »
Меглена Кунева има слънце на 0* градуса от кардинален знак.. АП, това изобщо не е за подценяване.. Ако не сега, то на следващите избори може и да стане президент..