Здравей Гост

Дневно и нощно раждане

• 6 Отговора
  • 2152 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Дневно и нощно раждане
« -: Септември 05, 2011, 04:56:31 pm »
Кога сте родени ...през ноща или през деня? В кой дом се намира Слънцето Ви? Кое от светилата усещате по- силно? Слънце или Луна? ;D

*

Неактивен virgo

• 101
Re: Дневно и нощно раждане
« Отговор #1 -: Септември 06, 2011, 10:46:18 pm »
През деня съм родена, Слънче в 9 дом, но Луната / 7 дом/ определено ми влияе, особено последната година и половина и ми носи много променливи настроения и избухливост.

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #2 -: Септември 06, 2011, 11:26:19 pm »
Аз съм роден през деня. Слънцето и Луната са ми в 11ти дом. И двете ги усещам силно и не бих могъл да кажа, дали едното
има по-мощна изява от другото.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Септември 07, 2011, 03:59:55 am »
Интересно...защо при мен също двете планети работят...Нощното раждане обаче е оставило отпечатък...Луната....е доста силна и изразена при мен... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Септември 07, 2011, 08:07:49 am »
аз съм нощно пиле, за Слънцето съм сигурна, че под ръководството на Юпитер, но за Луната има малко колебание. Юпитер или Нептун или и двамацата  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #5 -: Септември 07, 2011, 08:15:48 am »
аз съм нощно пиле, за Слънцето съм сигурна, че под ръководството на Юпитер, но за Луната има малко колебание. Юпитер или Нептун или и двамацата  ;D

Луната много силно ми влияе. :) Нептун си я държи. За сметка на това  пък сънувам ли нещо празно няма ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Септември 08, 2011, 12:41:55 am »
Родена съм през нощта и двете светила ми влияят, но сякаш влиянието на Луната е по-силно ( сигурно, защото е в квадратура с Нептун, който ми управлява АСЦ и е в съвпад с МЦ ).