Здравей Гост

Аспекти на златното сечение

• 14 Отговора
  • 5571 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Аспекти на златното сечение
« -: Септември 05, 2011, 11:12:15 pm »
Golden Section Aspects:
21.25°, 42.49°, 47.51°, 68.75°, 111.25°, 132.49°, 137.51°,158.75°, 34.38°, 55.62°, 124.38° and 145.62°

1 degree maximum orb for major points.
45 minute maximum orb for dwarf planet, and that includes Pluto.

10 minute maximum orb would be good to use with golden section transits.

Това са аспектите на златното сечение. Имате ли такива в натала си и имало ли е такива по транзити при важни случки в живота ви?
« Последна редакция: Септември 05, 2011, 11:25:45 pm от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Аспекти на златното сечение
« Отговор #1 -: Септември 06, 2011, 12:13:15 am »
При инкарнирането на душата е заложен и нейния потенциал в настоящето прераждане...Или , ако душата си е избрала да бъде КАСАПИН тя не е в състояние да трансформира желанието си в това да бъде ХИРУРГ...,защото нейния избор е опитност ,която следва да бъде усвоена...Въпрос на избор обаче е как да бъде придобит този опит или с повече или по-малко съпротивление...
В картата на всеки от нас има осем зони на ЗЛАТНО СЕЧЕНИЕ....Тези осем зони са известни в астрологията като ЗЛАТНО СЕЧЕНИЕ или АНДРЕЕВ КРЪСТ. Именно този кръст представлява опозицията м/у духа и плътта в битката м/у тях....

ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ на вертикалните оси започва от 0* на овен или това е точката на разкъсване на Космическия поток в мунданен план в индивидуалния хороскоп тази точка се нарича АСЦ. В мунданен план точката на златно сечение е 13* в скорпион , а в наталния  ни хороскоп  тази точка се получава когато към АСЦ прибавим 222,5*. Това всъщност е нашето подсъзнателно АЗ , това са нашите първоначални енергични заряди с които трансформираме борбата м/у духа и плътта...
Трансформацията на духовната енергия  и приложението на същата в материалния свят става в точката получена при изваждане от АСЦ на 222,5* .
ЗЛАТНИТЕ СЕЧЕНИЯ НА ДРУГИТЕ ДВЕ ТОЧКИ ПО ХОРИЗОНТАЛА АЗ-ТИ , се получава като процедираме по същия начин прибавяйки или изваждайки  222,5*.
Всичките тези *операции*  се правят и при ВЕРТИКАЛНИТЕ ОСИ. Или от наталните МЦ/ИЦ вадим и прибавяме 222,5*.
ТОЧКИТЕ , КОИТО СЕ РЕАЛИЗИРАТ В НАТАЛА ПРИ СЪБИРАНЕ СА БОЖИЯТА ВОЛЯ - МИНИМАЛНА ФИЗИЧЕСКА И МАКСИМАЛНО ДУХОВНА ЕНЕРГИЯ..ТУК Е МАКСИМАЛНАТА ПОДКРЕПА ОТ ВСЕЛЕНАТА И ВИСШИТЕ СЪЩЕСТВА...АНГЕЛИ , АРХАНГЕЛИ ...ВЪОБЩЕ КАКВОТО И ДА Е ОТ НЕВИДИМИЯ СВЯТ.
ТОЧКИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВАМЕ ПРИ ИЗВАЖДАНЕ СА УПЛЪТНЕНАТА ЕНЕРГИЯ ИЗПОЛЗВАНА ЗА РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ И РЕАКЦИИ НА ВИДИМИЯ МАТЕРИАЛЕН СВЯТ.
Точките на ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ или АНДРЕЕВИЯ КРЪСТ са наречени БОЖЕСТВЕНИ ПРОПОРЦИИ от КЕПЛЕР И ПОКАЗВАТ В ХОРОСКОПА НИ ЗАМИСЪЛА ОТНОСНО НАШАТА СЪДБА! А В ТОЗИ ЗАМИСЪЛ Е И ИЗБОРА...

От опит и много анализи твърдя , че ПРИ ТРАНЗИТИ , ПРОГРЕСИИ И ДИРЕКЦИИ ТОВА СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ФИНИ И ВАЖНИ , МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНИ МЕСТА В НАТАЛНАТА КАРТА.

ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА СЕ ПРЕРАЖДАТ НА ЗЕМЯТА ЗАРАДИ ЛИЧНО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ И ТРУДНО ,МНОГО ТРУДНО МОЖЕМ ДА ЗАБЕЛЕЖИМ В КАРТИТЕ ИМ КАКЪВ Е ТЕХНИЯ ИЗБОР...ЗАТОВА КАЗАХ , ЧЕ Е ДОСТА ТРУДОЕМКО И НЕ СИ СТРУВА...НО ТОВА Е КАРМИЧНАТА ПРОГРАМА...И ИЗБОРА...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Септември 06, 2011, 01:14:06 am »
Dai някаква графика... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Септември 06, 2011, 01:18:32 am »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Септември 06, 2011, 01:24:02 am »
http://people.hws.edu/ahmed/fibonaccipdf.pdf
 :)

Ще погледна...Прилича ми на З;атното сечение за което аз пиша.... ::)

Какъв е смисъла всъщност ...ти как го разбираш? ???

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Септември 06, 2011, 01:25:15 am »
http://www.nodeorama.com/thread-3714.html

ето картата на Леонардо да Винчи, с тези аспекти описани..

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Септември 06, 2011, 01:32:34 am »
Разбирам го по-скоро като перфектно изчислена формула за пропорции. Това за което ти говориш се базира пак на това, но е доста по-абстрактно като тълкуване.
И понеже както казах - това са едни перфектни пропорции и съотношения, такъв аспект между планети и точки в картата е повече от най-прекрасния тригон например ;) (аспектите обаче трябва да са точни до градуси и минути!) по-горе има писано колко са допустимите орбиси.
Същото важи и при транзити, които аспектират под някой от тези ъгли планета или точка в картата.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Септември 06, 2011, 01:49:09 am »
Разбирам го по-скоро като перфектно изчислена формула за пропорции. Това за което ти говориш се базира пак на това, но е доста по-абстрактно като тълкуване.
И понеже както казах - това са едни перфектни пропорции и съотношения, такъв аспект между планети и точки в картата е повече от най-прекрасния тригон например ;) (аспектите обаче трябва да са точни до градуси и минути!) по-горе има писано колко са допустимите орбиси.
Същото важи и при транзити, които аспектират под някой от тези ъгли планета или точка в картата.

По принцип в картите има винаги пропорции... ;) Всяка карта има това златно сечение...Въпроса според мен е да се използва при транзити за да се изпълни задачата...За мен то е свързано с кръстта на осемте оси...и с кармата.... ::) Аз го гледам винаги , когато търся кармична задача и път на духа и материята....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Септември 06, 2011, 03:01:22 am »

Ето за това говоря и аз...

*

Неактивен kris

• *
  • 10
« Отговор #9 -: Май 27, 2012, 07:35:32 am »
Имам такъв аспект между Меркурий и Венера.
Това е интересно, защото кореспондира и с други методи, показатели за душевния потенциал.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #10 -: Май 27, 2012, 07:20:40 pm »
 Марс и СЛВ.  124,26. 

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #11 -: Май 28, 2012, 12:12:51 am »
 :o 222,5 -Юпитер,  312,5- СЛВ,  съответно ЮЛВ в 132,5  :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Май 28, 2012, 12:57:29 am »
:o 222,5 -Юпитер,  312,5- СЛВ,  съответно ЮЛВ в 132,5  :o

Значи го имаш... ;) ;D

Какво стана с Юпитер? ::) ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #13 -: Май 28, 2012, 01:20:56 am »
 :) ;D ::) Марая не знам дали е само "балон" Юпи, но аз вчера останах приятно изненадана от ново развитие на работното място.... Предложиха промяна на контрактите за работа на половината personal ( т.е. тези, които са с постоянен договор) преминават на временен договор...с изключение на мен, направо не знам как да крия радостта си от факта и как да съчувствам на колегите ми, ситуацията е гадничка, но истината е че аз се чувствам на 7 небе
p.s. edna pesni4ka ;)
http://www.youtube.com/watch?v=1WyS4BEQ-sY

*

Veselin

« Отговор #14 -: Май 28, 2013, 08:35:16 pm »
Много интересна тема! Благодаря ви много!!! Ще се опитам и аз да направя това златно сечение (дано успея) да видя какво ще излезе.