Здравей Гост

Здравословни проблеми и натал

• 135 Отговора
  • 28104 Прегледи
Re: Здравословни проблеми и натал
« Отговор #30 -: Септември 09, 2011, 04:08:16 pm »
Нямам много време да пиша, само да те питам нещо.
На прима виста ми се струва, че има две по-уязвими зони в тялото ти.
Първо, имала ли си симптоми аритмия, нестабилен сърдечен ритъм? Как си с кръвното?
Второ, по-уязвима ми се струва пикочно-половата система. Имала ли си проблем с бъбреците или с уринарния тракт? В тази зона, ако проблемите не се лекуват своевременно, има тенденция към хронични и възпалителни процеси, както и разрастване на някои тъкани.
Здравословният проблем, който се е появил сега, може да е бил в латентна форма, т.е. да не е отскоро.
До края на 2011 вероятността за хирургична интервенция не ми се струва голяма, следващите две години може да са по-критични, ако не се вземат превантивни мерки и проблемът премине в акутна форма. Но указания за това трябва да има по дирекции и прогресии.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #31 -: Септември 09, 2011, 04:38:49 pm »
Нямам много време да пиша, само да те питам нещо.
На прима виста ми се струва, че има две по-уязвими зони в тялото ти.
Първо, имала ли си симптоми аритмия, нестабилен сърдечен ритъм? Как си с кръвното?
Второ, по-уязвима ми се струва пикочно-половата система. Имала ли си проблем с бъбреците или с уринарния тракт? В тази зона, ако проблемите не се лекуват своевременно, има тенденция към хронични и възпалителни процеси, както и разрастване на някои тъкани.
Здравословният проблем, който се е появил сега, може да е бил в латентна форма, т.е. да не е отскоро.
До края на 2011 вероятността за хирургична интервенция не ми се струва голяма, следващите две години може да са по-критични, ако не се вземат превантивни мерки и проблемът премине в акутна форма. Но указания за това трябва да има по дирекции и прогресии.

Проблема е по-скоро гинекологичен и по точно хормонален,не е за  хирургична намеса. Ето карта с дирекции

« Отговор #32 -: Септември 09, 2011, 04:50:03 pm »
Хормонални проблеми не се отстраняват с операция, доколкото знам.
По-горе видях, че споделяш опасения за хирургична намеса.
Ако е киста и е тръгнала да се възпалява, добре е да се вземат някакви мерки.
Ако проблемът е на хормонално ниво, би трябвало да даде отражение върху функцията на яйчниците или да създаде друг дисбаланс, тогава е за ендокринолог.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #33 -: Септември 09, 2011, 10:44:02 pm »
Марая...темата която си отворила ме приканва да пиша... Първо искам да се извиня, ако обясненията ми са доста разхвърляни като мисъл, но истината е че не мога да си "събера ума" от както съм се върнала от БГ. Както винаги Марая се оказа мноооого права, аз се притеснявах за баща ми, но големия проблем се оказа майка ми......Намерих една жена непознаваема в поведението си от както бях в БГ през март месец. За една седмица трябваше да се справя със сватбата на сина ми и лекарски прегледи, които не дадоха никакъв отговор за поставяне на диагноза. Единственото ми съмнение което за сега нито е потвърдено, нито отречено е че съществуват симптоми в поведението свързващи се с болестта алцхаймер....Успях да намеря жена която да се грижи за родителите ми, но това не решава въпроса. Вероятно октомври месец отново ще съм в БГ за да търся решение на въпроса...Качвам картата на майка ми, за която часа не е сигурен, знае се само ,че е някъде по обяд

Иска ми се да започна да греша.... :(

A bihte li dobavili ne6to po kartata...Ne moga nito da se koncentriram i da mislq, nito imam jelanie da gledam karti...Blokirala sym...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #34 -: Септември 19, 2011, 03:12:11 pm »
къде в натала според вас се търсят изключително редки* ДНК (наследствени заболявания?). Свързано е с кожата (вид дерматит) - аз кожата ги свързвам с Меркурий - съответно близнаци и дева, и е свързано с ходила, които май са по телец и Венера?

* под редки имам предвид ~1:50-100хиляди

« Отговор #35 -: Септември 19, 2011, 03:21:07 pm »
Нали Сатурн свързваме със зъбите ...кога според вас момента за поставяне на брекети е благоприятен или обратния вариант-неблагоприятен?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #36 -: Септември 19, 2011, 03:24:32 pm »
Кожата я свързвам със знака на Козирога и Сатурн. Щом е алергия и има дерматит ще търсим и Нептун намесен да е. А като наследствени заболявания - в кой знак е 4-ти дом, какви са аспектите на Луната  Слънцето?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #37 -: Септември 19, 2011, 03:28:03 pm »
Кожата я свързвам със знака на Козирога и Сатурн. Щом е алергия и има дерматит ще търсим и Нептун намесен да е. А като наследствени заболявания - в кой знак е 4-ти дом, какви са аспектите на Луната  Слънцето?
не точно сега, но ще напускам картите на хората (едната е моята де, другата на малечка, и на бабата, имам и още две карти,), който имат това заболяване, да търсим общото

а Сатурн са зъбки да от както е близо Сатурн започнаха буквално да се ронят.., но пък поднових посещенията при зъболекарката (май един курс с калции и магнезии ще си спретна)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #38 -: Септември 19, 2011, 03:38:22 pm »
ето 2-те карти  ;D

в интерес на истината здравословния проблем не е болка за умиране и е възможно най-лекия вариант, които може да съществува, за мен е не повече от козметичен проблем, но за доФторите е супер интересно, а и така както се очертава пак някои доктор ще защити докторантура за наша сметка 

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #39 -: Септември 19, 2011, 03:45:39 pm »
къде в натала според вас се търсят изключително редки* ДНК (наследствени заболявания?). Свързано е с кожата (вид дерматит) - аз кожата ги свързвам с Меркурий - съответно близнаци и дева, и е свързано с ходила, които май са по телец и Венера?

* под редки имам предвид ~1:50-100хиляди

Ходилата / от глезена надолу/  и ръцете от китките надолу се управляват от Риби, поне това съм чела ,  следователно Нептун. Защото си спомням, че беше характерно или много малки ръце и крака / като номер / при Рибите  или много големи.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #40 -: Септември 19, 2011, 03:56:29 pm »
В едната карта 6-я дом е в Риби , но другата ако съвсееееем мъничко дръпнем пак отива в Риби. Точен ли е часа на картата от 54 година, защото малко му трябва да отиде в Риба, а там вече отговаря на характеристиките на Нептун?

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #41 -: Септември 19, 2011, 04:17:46 pm »
Юпитер е старият управител на Риби също, а гените и ДНК  би трябвало да са по Скорпион, Плутон, Плутон е предците.  Плутон 12 дом/ мунданен Риби/в Квадратура  със Сатурн. ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #42 -: Септември 19, 2011, 04:21:48 pm »
В едната карта 6-я дом е в Риби , но другата ако съвсееееем мъничко дръпнем пак отива в Риби. Точен ли е часа на картата от 54 година, защото малко му трябва да отиде в Риба, а там вече отговаря на характеристиките на Нептун?
за едната карта часа е близък (рачето с асц. везни), за втората карта по инерция сложих 12-часа (54 набор) - нищо чудно да е везни при това в третата декада - явно си ни е наследствено  ;D
но като обобщение - моят шести също е упр. риби, a при малката е малко на ръба - водолей-риби (явно за това при нея се прояви доста по-късно)
и още на мен лично много ми се набива 22-23гр. във везни... дали конкретния градус няма някоя неподвижна звезда, която да е като "бонус" фактор?
още и в 4-те карти имаме нещо в риби (като сигнификатор на непозната, неизлечима болест - поне аз не знам да има адекватно лечение). в 3-ри от 4-те карти има и акцент Козирог, а в 2-е от тях и гокленов Сатурн .. толкова на пръв поглед... като минат данданиите ще пробвам по-подробно проучване да спретна и ще пробвам поне дневни данни на други хора да получа ;) - да направим конкуренция на медиците ааа няма само те проучвания да правят

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #43 -: Септември 19, 2011, 04:22:57 pm »
Юпитер е старият управител на Риби също, а гените и ДНК  би трябвало да са по Скорпион, Плутон, Плутон е предците.  Плутон 12 дом/ мунданен Риби/в Квадратура  със Сатурн. ???
да ти кажа и аз се чудех за Плутон.. но при всички положения Рибите (Нептун и Юпитер) са замесени

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #44 -: Септември 19, 2011, 04:35:42 pm »
 На 21гр. 40сек. 40мин. Везни има някаква звезда Heze.  В зета я гледам.