Здравей Гост

Здравословни проблеми и натал

• 135 Отговора
  • 28190 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Здравословни проблеми и натал
« Отговор #45 -: Септември 19, 2011, 04:45:26 pm »
На 21гр. 40сек. 40мин. Везни има някаква звезда Heze.  В зета я гледам.

ще я проуча тази блестичка какво означава  ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #47 -: Септември 19, 2011, 04:54:13 pm »
 :thinking: според вас какъв аспект би отговарял на извършване на биопсия, някои минорен ще да е... ама поне на мен не всеки ден ми правят таквоз чудо? (дори и супер лека)

възможно ли е тр.Луна в опозиция със Слънце + тр. Слънце на к12 или наногон тр.Луна-МС? ???

ето още за Хазе
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=ru&u=http://www.astrokot.kiev.ua/slovar/h/hesa.htm&ei=eVt3ToHiFvDP4QT6mOScDw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=5&ved=0CDsQ7gEwBA&prev=/search%3Fq%3D%25D1%2585%25D0%25B5%25D0%25B7%25D0%25B5%2B%25D0%25B7%25D0%25B2%25D0%25B5%25D0%25B7%25D0%25B4%25D0%25B0%26hl%3Dbg%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DW90%26rls%3Dorg.mozilla:bg:official%26biw%3D1440%26bih%3D701%26prmd%3Dimvns оказва се, че тя е работеща заедно с мъглявината Форамен...

ей тука има писано.... не е точно по темата, но мисля, че е подобно http://astrosite.org/forum/index.php?topic=3328.15;wap2
« Последна редакция: Септември 19, 2011, 05:14:22 pm от Fairy »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #48 -: Септември 19, 2011, 05:19:13 pm »
Виж сега како намерих.

[5107] Хезе

Дзета Девы, белая, 3,5в. Входит в созвездие Рог. Указывает на разумность и расчетливость, стремление к выгоде, общительность, опытность, хорошие способности, продвижение благодаря обстоятельствам и личным усилиям. Дает удачу военачальникам, помогает в борьбе с врагами. Может означать плохое здоровье, участие в войнах. В государстве звезда управляет войсками. Если на ней задерживается ретроградный Марс, то это предвещает войну.

Ами Марс мали не е намесен също,  имаш откъсване на материал. На какво ще се прави биопсия?

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #49 -: Септември 19, 2011, 07:16:47 pm »
А по майчина линия само ли се предава?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #50 -: Септември 20, 2011, 02:31:52 pm »
milla_m много интересно :) между впрочем в натала ми според един сайт има доста сигнификатори за военен  ;D - само не ми е ясно акцент върху везни и военен.. но все пак Хитлер мисля, че е е със слънце или асц. везни де

на мен ми е по майчина линия, но като цяло няма правило мъже-жени, няма правило, освен, че за сега се показва като доминантен ген т.е. предава се само по права линия, но и това не е гаранция според мен де
ама толкова не обичам докторите... особено стажантите, чееее  :33:
« Последна редакция: Септември 20, 2011, 03:49:59 pm от Fairy »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #51 -: Септември 20, 2011, 04:01:00 pm »
 Сега ще ги издиря тези всичките звезди , от къде ги гледах  и ще ги кача . :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #52 -: Септември 20, 2011, 06:21:19 pm »
къде в натала според вас се търсят изключително редки* ДНК (наследствени заболявания?). Свързано е с кожата (вид дерматит) - аз кожата ги свързвам с Меркурий - съответно близнаци и дева, и е свързано с ходила, които май са по телец и Венера?

* под редки имам предвид ~1:50-100хиляди
Фейри, сега погледнах двете карти. Мисля, че наследствените заболявания трябва да са по 4-ти дом. В едната карта имаме Козирог на К4, другата също включва знака, а Сатурн го свързвам с кожата. Прави ми впечатление, че и при двете карти, управителите на 4-ти са в Рак, а нали Рака и Луната се свързват с майката..  ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #53 -: Септември 20, 2011, 06:37:59 pm »
къде в натала според вас се търсят изключително редки* ДНК (наследствени заболявания?). Свързано е с кожата (вид дерматит) - аз кожата ги свързвам с Меркурий - съответно близнаци и дева, и е свързано с ходила, които май са по телец и Венера?

* под редки имам предвид ~1:50-100хиляди
Фейри, сега погледнах двете карти. Мисля, че наследствените заболявания трябва да са по 4-ти дом. В едната карта имаме Козирог на К4, другата също включва знака, а Сатурн го свързвам с кожата. Прави ми впечатление, че и при двете карти, управителите на 4-ти са в Рак, а нали Рака и Луната се свързват с майката..  ::)

Защо Сатурн се свързва с кожата, не е ли скелета, арматурата. Може и да е така , ама питам, не съм чувала за кожата? Кожата е обвивката? И тя ли се свързва със Сатурн?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #54 -: Септември 20, 2011, 09:55:24 pm »
Имам една книга Астрологическо лечение и тука пише -
Сатурн - биологично съответствие - скелет, стави, далак, кожа, зъби, бели кръвни телца
Болестни предразположения -  нарушения в обмяната на веществата, натрупване на токсини, втвърдяване на тъкани, камъни и пясък, ревматизъм, подагра, хронични болести.
Мисля, че и другаде съм срещала, че кожата е по Сатурн, ама не мога да се сетя, къде  :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #55 -: Септември 21, 2011, 09:47:04 am »
Имам една книга Астрологическо лечение и тука пише -
Сатурн - биологично съответствие - скелет, стави, далак, кожа, зъби, бели кръвни телца
Болестни предразположения -  нарушения в обмяната на веществата, натрупване на токсини, втвърдяване на тъкани, камъни и пясък, ревматизъм, подагра, хронични болести.
Мисля, че и другаде съм срещала, че кожата е по Сатурн, ама не мога да се сетя, къде  :)

Права си!!!! :) и аз го видях снощи у нас в едно малко книжле.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #56 -: Септември 21, 2011, 11:06:05 am »
и аз си мисля за Сатурн.. още повече това е част от проявите му като транзит..

« Отговор #57 -: Септември 21, 2011, 01:25:23 pm »
когато прогресивната ми Луна беше в козирог ми излезе акне макар че този период го бях преминала отдавна, още повече, че в натала имам Сатурн квадрат Венера..

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #58 -: Септември 21, 2011, 02:22:24 pm »
когато прогресивната ми Луна беше в козирог ми излезе акне макар че този период го бях преминала отдавна, още повече, че в натала имам Сатурн квадрат Венера..
Аз имам опозиция Сатурн / Венера в натала и акнето наистина ми беше голям проблем. Имах и леки неразположения, свързани с бъбреците.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #59 -: Септември 21, 2011, 02:39:59 pm »
ох, до сега акне не съм имала, но знам ли го какво ще му хрумне на Сатурн - при мен също е в кв. с Венера :(