Здравей Гост

Здравословни проблеми и натал

• 135 Отговора
  • 28150 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Здравословни проблеми и натал
« Отговор #105 -: Октомври 20, 2011, 10:10:21 am »
момичета високите температури от настинка (грип) по марс или уран са? кашлицата? и евентуално усложнения? или са подсещане от Сатурн, че повече трябва да се грижим за себе си  ;D

Високата температура е по Марс...Кашлицата мисля по Луна или Юпитер....За нея не съм сигурна... ::)

амм мерси - аз си обичам високите температури, ся ако ще е гарга да я рошава :)))
тр. Марс куинтил към н. Юпчо и семи куинтил към себе си ;) - ще мине и аз не мисля, че е нещо сериозно

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #106 -: Октомври 20, 2011, 10:22:07 am »
Ще мине разбира се.... :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #107 -: Октомври 20, 2011, 10:24:48 am »
Ще мине разбира се.... :-*

чудех се дали да минавам през доктора - хич не ги обичам тез - нищо лично към хората, които работят това де, май и днес продължавам с чайчетата :))))  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #108 -: Октомври 20, 2011, 10:28:42 am »
С хапчета една седмица , без хапчета 7 дни.... ;D ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #109 -: Октомври 20, 2011, 10:30:48 am »
С хапчета една седмица , без хапчета 7 дни.... ;D ;)

:72: точно

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #110 -: Октомври 20, 2011, 07:24:42 pm »
 Моля Ще погледнете ли един хорар , става въпрос ,че ще отивам на зъбарска операция :(, но има намеса и Плутон. Ще мине ли всичко без последици ? Имам предвид усложнения и нещо лошо по Плутон? 
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #111 -: Октомври 20, 2011, 09:54:36 pm »
Трудно ми е да разтълкувам този хорар - ако гледаме 8-ми дом за операция, Сатурн е екзалтиран във Везни и му предстои съвпад със Слънцето - всичко би трябвало да мине без проблем. Но ако гледаме 6-ти дом на здравето, Венера като У6 е в падение в Скорпион и й предстои квадратура с Марс.. Гледай Луната да не е в Скорпион или Козирог в деня на операцията  :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #112 -: Октомври 20, 2011, 09:58:36 pm »
Да...има! Но по-скоро са на ментална основа... :)
Картата е на мъжа ми.. Преди 2 дни му се поду един лимфен възел и мен ме затресе параноята, макар да не го показвам  :( Не иска да ходи да се изследва и направо ме влудява  >:( Сякаш ако си заровиш главата в пясъка, проблема ще изчезне..

СЪЖАЛЯВАМ.... :-*..
ще мине...няма страшно...проблеми има на ментално ниво.... ???
Наистина, Марая, оказа се права за пореден път  :-* Той направи нещо, което трябваше да направи преди доста време и нещата се оправиха - подутината изчезна за една вечер  :o Наистина е на ментално ниво...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #113 -: Октомври 21, 2011, 04:55:15 pm »
Да...има! Но по-скоро са на ментална основа... :)
Картата е на мъжа ми.. Преди 2 дни му се поду един лимфен възел и мен ме затресе параноята, макар да не го показвам  :( Не иска да ходи да се изследва и направо ме влудява  >:( Сякаш ако си заровиш главата в пясъка, проблема ще изчезне..

СЪЖАЛЯВАМ.... :-*..
ще мине...няма страшно...проблеми има на ментално ниво.... ???
Наистина, Марая, оказа се права за пореден път  :-* Той направи нещо, което трябваше да направи преди доста време и нещата се оправиха - подутината изчезна за една вечер  :o Наистина е на ментално ниво...

Радвам се , че всичко е наред.... :-*

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #114 -: Ноември 08, 2011, 07:22:54 pm »
Качвам карта на момиче,дали има сериозен здравословен проблем свързан с храносмилателната система,както и с психиката.

*

akruks

« Отговор #115 -: Ноември 08, 2011, 09:42:13 pm »
Мойта прогресивна Луна току-що излезе от Козирог/ в нулевия градус на Водлея е сега/ и нямах грам пъпка
и моята пр. луна сега е в кзр, а нямам пъпки
за разлика от преди 2-3г. когато беше стрелец в 3д. и ми беше наизлязло акне на 45г.  :confuse3: при положение, че никога не съм имала... познатите ме базикаха, че сигурно е заради младото гадже   ;)

п.п. То пъпки по лицето няма, но съм пропуснала тези по тялото, които тази година са в пъти повече- и напреди са ми излизали, но малко и като направя плодова диета се изчистваха, значи това са малки червени точици, някои са по-големички и изпъкнали над кожата, доколкото знам са свързани с периферната нервна система, на друго място четох, че са малки спукани капилярчета...   :thinking:
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 02:15:36 am от akruks »

« Отговор #116 -: Ноември 08, 2011, 10:48:15 pm »
Качвам карта на момиче,дали има сериозен здравословен проблем свързан с храносмилателната система,както и с психиката.

Не мога да отделя достатъчно време за по-детайлен анализ, но ще споделя това, което ми направи впечатление в тази карта. На пръв поглед указания за сериозни проблеми с психиката не виждам, възможно е обаче периодично да изпада в състояния на тревожност или раздразнителност, но това може да е свързано и с храносмилателните проблеми (които често вървят "в комплект" с такива емоционални състояния).

Мисля, че храносмилателната система е уязвима при това момиче, тук включвам долната част на корема и стомашно-чревния тракт. Има тенденция към повишена киселинност, чувствителен стомах - гастрити, колити и понякога влошено храносмилане, обусловено от метаболитните процеси в организма. Възможно е да има някакъв проблем с жлъчката или със стомашния сок, който се отделя в процеса на храносмилане, усещане за парене в стомаха.
Уязвимо място могат да бъдат също така дуоденумът (дванадесетопръстникът), далакът, панкреасът.

Препоръчва се балансирано хранене, като се избягват крайностите, т.е. нито да се консумират прекалено сухи, замразени, солени и стипчиви храни, нито прекалено мазни и пикантни, препържени.

Сега има тенденция към изостряне, но нека се направят всички необходими изследвания, за да не се хронифицират проблемите.

Също така препоръчвам да се следи за състоянието на репродуктивната система, да се пази от цистити и други инфекции на уринарния тракт.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #117 -: Ноември 09, 2011, 12:22:25 am »
Коя планета се свързва с белите дробове?

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #118 -: Ноември 09, 2011, 08:03:03 am »
Коя планета се свързва с белите дробове?

Меркурий и Близнаци
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #119 -: Ноември 09, 2011, 08:07:29 am »

Не мога да отделя достатъчно време за по-детайлен анализ, но ще споделя това, което ми направи впечатление в тази карта. На пръв поглед указания за сериозни проблеми с психиката не виждам, възможно е обаче периодично да изпада в състояния на тревожност или раздразнителност, но това може да е свързано и с храносмилателните проблеми (които често вървят "в комплект" с такива емоционални състояния).

Мисля, че храносмилателната система е уязвима при това момиче, тук включвам долната част на корема и стомашно-чревния тракт. Има тенденция към повишена киселинност, чувствителен стомах - гастрити, колити и понякога влошено храносмилане, обусловено от метаболитните процеси в организма. Възможно е да има някакъв проблем с жлъчката или със стомашния сок, който се отделя в процеса на храносмилане, усещане за парене в стомаха.
Уязвимо място могат да бъдат също така дуоденумът (дванадесетопръстникът), далакът, панкреасът.

Препоръчва се балансирано хранене, като се избягват крайностите, т.е. нито да се консумират прекалено сухи, замразени, солени и стипчиви храни, нито прекалено мазни и пикантни, препържени.

Сега има тенденция към изостряне, но нека се направят всички необходими изследвания, за да не се хронифицират проблемите.

Също така препоръчвам да се следи за състоянието на репродуктивната система, да се пази от цистити и други инфекции на уринарния тракт.
my'temptation,благодаря за отделеното време,ще дам отговор след направени изследвания.