Здравей Гост

Здравословни проблеми и натал

• 135 Отговора
  • 28175 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Здравословни проблеми и натал
« Отговор #120 -: Декември 04, 2011, 02:56:15 pm »
Ако някой има време, би ли погледнал, дали става въпрос за алергия. Преди 3 дена получих алергия от прополис, цялата съм на червени петна. Ходих до болницата и ми сложиха система с противоалергично лекарство, проблема е, че петната станаха още по-големи, вместо да изчезнат. Вече не знам, какво да мисля.. Нещо временно ли е, дали ще се оправя скоро?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #121 -: Декември 04, 2011, 02:58:12 pm »
Пускам и транзити...

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
« Отговор #122 -: Декември 04, 2011, 04:21:38 pm »
Танче, сигурна ли си, че е от прополиса? Медът е алерген, но преди имала ли си проблем?

ПП. Не разбирам от много от астрология, но забелязах, че имаме еднакво домово разположение на знаците по домове.
В момента тр. Марс ти доближава нат. Луна. Аз имах проблем миналата седмица и бях изпаднала в паника (нормална за мен;D когато тр. Марс направи опозиция опозиция с нат. Луна.

Ще се оправиш бързо :)
« Последна редакция: Декември 04, 2011, 04:40:18 pm от Ani »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #123 -: Декември 04, 2011, 04:31:17 pm »
Танче, сигурна ли си, че е от прополиса? Медът е алерген, но преди имала ли си проблем?

ПП. Не разбирам от много от астрология, но забелязах, че имаме еднакво домово разположение на знаците.
В момента тр. Марс ти доближава нат. Луна. Аз имах проблем миналата седмица и бях изпаднала в паника (нормална за мен;D когато тр. Марс направи опозиция опозиция с нат. Луна.

Ще се оправиш бързо :)
Точно за това се чудя - нямам алергия към мед... За това си мислих да не би да е нещо друго  ??? Благодаря за включването  :)

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
« Отговор #124 -: Декември 04, 2011, 04:39:31 pm »
Аха, все пак зависи колко е чист. Под формата на клеева тинктура ли си го взе от аптека?
Помисли каква храна и напитки си приемала, да не е от някой козметичен продукт - сапун, душ-гел, мляко за тяло, перилен препарат, омекотител и т.н.  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #125 -: Декември 04, 2011, 05:00:56 pm »
Да, под формата на клеева тинктура го взех  :) Нищо ново, като храна, козметика и т.н. не съм употребявала. Утре ще ходя на кожен лекар, да видим, какво ще ми каже.

« Отговор #126 -: Декември 04, 2011, 08:18:46 pm »
Ако някой има време, би ли погледнал, дали става въпрос за алергия. Преди 3 дена получих алергия от прополис, цялата съм на червени петна. Ходих до болницата и ми сложиха система с противоалергично лекарство, проблема е, че петната станаха още по-големи, вместо да изчезнат. Вече не знам, какво да мисля.. Нещо временно ли е, дали ще се оправя скоро?

Сдравеи Таня, ако искас можеш да ми изпратиш даните си на ли4ни за да се опитам да ти кажа нещо. ;)
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

akruks

« Отговор #127 -: Декември 04, 2011, 09:06:33 pm »
Да, под формата на клеева тинктура го взех  :) Нищо ново, като храна, козметика и т.н. не съм употребявала. Утре ще ходя на кожен лекар, да видим, какво ще ми каже.
че то нали е противовъзпалително средство... при положение,че нямаш алергия към пчелни продукти досега, няма как да е алергия, педизвикана от клеева тинктура ::)
а отзад на врата да напипваш две малки твърди топченца?
на 33г. така станах на червени петна внезапно, беше ми едно такова като предгрипно състоние, след дълго умуване в спешна помощ, един възрастен лекар напипа тези топченца и каза, че имам шарка! Не ми предписаха никакви лекарства, само да си стоя у нас, но ми беше лошо цяла седмица...
за инфекции, алергии, натравяния знам, че нептун е отговорен
при напрегнат аспект, също и трудно поставяне на диагноза...
а при теб транзитна луна е в 12д., чийто мунданен управител е нептун, в знак който се представлява от нептун- риби, заедно с хирон правят опозиция на транзитен марс дева в дома на здравето- 6д. и в квадрат с натален хирон...

*

akruks

« Отговор #128 -: Декември 04, 2011, 09:09:00 pm »
Сдравеи Таня, ако искас можеш да ми изпратиш даните си на ли4ни за да се опитам да ти кажа нещо. ;)
тя е поставила карти в предните постове
нали целта на фоумите е да се дискутира публично и всеки да обогатява знанията си по този начин

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #129 -: Декември 04, 2011, 09:51:18 pm »
че то нали е противовъзпалително средство... при положение,че нямаш алергия към пчелни продукти досега, няма как да е алергия, педизвикана от клеева тинктура ::)
а отзад на врата да напипваш две малки твърди топченца?
на 33г. така станах на червени петна внезапно, беше ми едно такова като предгрипно състоние, след дълго умуване в спешна помощ, един възрастен лекар напипа тези топченца и каза, че имам шарка! Не ми предписаха никакви лекарства, само да си стоя у нас, но ми беше лошо цяла седмица...
за инфекции, алергии, натравяния знам, че нептун е отговорен
при напрегнат аспект, също и трудно поставяне на диагноза...
а при теб транзитна луна е в 12д., чийто мунданен управител е нептун, в знак който се представлява от нептун- риби, заедно с хирон правят опозиция на транзитен марс дева в дома на здравето- 6д. и в квадрат с натален хирон...
Не напипвам топченца отзад на врата  ::) Петната са по бедрата, на едната ръка и най-вече по лицето - бяха по двете бузи, сега са се уголемили към челото и врата. Абе направо изглеждам трагикомично. Бяха ми се появили 1,2 пъпки на лицето и понеже четох, че клеевата тинктура се прилага и външно при акне, реших да се намажа. Утре ще пиша, какво ми е казала дерматоложката. А иначе транзитен Уран У12 ми прави квадратура към Нептун У1, може и от това да е..

*

akruks

« Отговор #130 -: Декември 04, 2011, 11:51:26 pm »
Не напипвам топченца отзад на врата  ::) Петната са по бедрата, на едната ръка и най-вече по лицето - бяха по двете бузи, сега са се уголемили към челото и врата. Абе направо изглеждам трагикомично. Бяха ми се появили 1,2 пъпки на лицето и понеже четох, че клеевата тинктура се прилага и външно при акне, реших да се намажа. Утре ще пиша, какво ми е казала дерматоложката. А иначе транзитен Уран У12 ми прави квадратура към Нептун У1, може и от това да е..
видях я тази квадратура на уран с нептун, но това влияе на нервите и психиката, макар че има дермити и на нервна почва, както и алергии, като копривната треска например, която се появява внезапно с петна по ръце, крака, лице, но преминава бързо
при мен наскоро, когато марс беше лъв и транзитира в 12д., като направи квадрат с моя нептун и получих хейлити на алергична основа- предизвика го един балсам за устни на Avon, който от доста време ползвам, но годността му била изтекла... това ме накара да прегледам срока на годност на цялата ми козметика и да изхвърля остарелите мазила  8) ама така се бях подула в джуките, все едно силикон са им инжектирали, пареше, сърбеше...чак ми беше трудно да се храня и да пия вода :1026:
 :bedtime2: лека нощ!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #131 -: Декември 05, 2011, 01:14:05 am »
Интересно...При сина ми се появи някакъв лишей...на едната бузка.... :958m: :844:...

*

akruks

« Отговор #132 -: Декември 05, 2011, 08:51:13 am »
а на майка ми онзи ден пак се появи в долната част на крака едно тъмно червено петно, което по средата е като открита рана... преди години имаше същото, доста време го лекуваше, накрая аз я изцерих, а сега не помня какъв мехлем и дадох  ::)
не знам часа на раждане, но гледам има същия квадрат на натален хирон в първия градус на близнаци с транзитната опозиция луна-марс (риби-дева)
има меркурий в 10гр. стрелец, оплака се и от безсъние

а на мен снощи ми се поду венеца около счупен зъб, сега ме понаболва, чак сънувах как съм на зъболекар, но не се стигна до преглед, гледах как на една дуга бъркат в устата с огледалцето и докторът й се караше нещо  ;D
лек и безболезнен ден, съфорумци!
 :954:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #133 -: Декември 19, 2012, 10:39:32 am »
една стара темичка...

да попитам белите дробове (бронхите) по мерк ли са?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #134 -: Декември 20, 2012, 07:00:59 pm »
една стара темичка...

да попитам белите дробове (бронхите) по мерк ли са?

Е нали си мой човек, Fairy, ще споделя. ;D По принцип са по Мерурий, както и оста 3-9 дом (мунданно Близнаци и Стрелец), може да намесим донякъде и 11и дом с Уран и Водолей които отговарят по-скоро за пулса и дишането, но най-вече бих акцентирал върху Мерк-а и 3 дом аз. Ако искаш нещо да гледаме качвай карта или пращай данни... ;D