Здравей Гост

Здравословни проблеми и натал

• 135 Отговора
  • 28101 Прегледи
Re: Здравословни проблеми и натал
« Отговор #15 -: Септември 07, 2011, 05:08:13 pm »
само с психическите проблеми мъж е свързан  ;D

ето чисти прогресии

http://www.supershare.net/image/400576-216636944e.html

« Отговор #16 -: Септември 07, 2011, 06:06:36 pm »
Извинявай, случайно с функцията на яйчниците да е свързан проблемът и има ли някакви аномалии в месечния цикъл, да е дало отражение върху продължителността и интензивността му?

« Отговор #17 -: Септември 07, 2011, 06:34:25 pm »
да точно - проблем с цикъла е

« Отговор #18 -: Септември 07, 2011, 06:42:27 pm »
да точно - проблем с цикъла е

Ще отмине, цикълът се влияе от психоемоционалната нагласа много често. Особено ако нещо се опитваш да "преглътнеш" или усещаш тревожност, ако нещо те кара да се чувстваш дискомфортно.

Ти имаш ли деца или още не си обвързана?
Към 2014 има вероятност да се сдобиеш с рожбичка.  :)

« Отговор #19 -: Септември 08, 2011, 09:08:05 am »
дано да е така, благодаря ти за успокоението.

омъжена съм и имам дете на 3 години, честно казано нямам намерение въобще за други деца

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Септември 08, 2011, 03:17:24 pm »
Сладурка...,гледах картата...Направи си хормонални изследвания....Не е страшно , но там ти е проблема.... ??? Лесно ще го решиш...

« Отговор #21 -: Септември 08, 2011, 03:36:30 pm »
благодаря Марая :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Септември 08, 2011, 03:39:25 pm »
благодаря Марая :-*

За нищо.... :-* Всичко ще бъде наред...

« Отговор #23 -: Септември 08, 2011, 08:37:11 pm »
Знам, че не е точно по темата, но днес майка ми замина по спешност за провинцията и цял ден съм ужасно притеснена за нея! Притесняват ме У12 в 4-ти и У4 в 8-ми, съвпад с Луна... У8 също е там.. Има ли повод за притеснение  :(
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #24 -: Септември 08, 2011, 09:01:24 pm »
  А майка ти във  връзка с някакви имоти ли замина за провинцията  ???

Транзитен Марс в 7 дом/ договорни отношения/  в тригон с Плутон 10 дом/ наследства от страна на бащата /, Сатурн транзитен през 10 дом,  и тригон на Марс с Меркурий в 11 дом/ институции и висшестоящи лица/ . Тр. Слънце в 8 дом в аспект с Уран  в първи, може да и се наложи да остане непредвидено, но не мисля, че има нещо лошо.  По- соро да вкара много нерви и емоции. ::) Не се притеснявай, но нека  и други да кажат какво мислят.

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #25 -: Септември 08, 2011, 09:12:36 pm »
Луната, която отразява майка ти е добре аспектирана. Транзитна Луна утре сменя знака и й предстоят хубави аспекти. Така че според мен нямаш повод за притеснения.

Тр. Луна е в първи дом, така че майка ти се бори в момента с емоциите си. По какъв повод е пътуването й ако не е тайна?
« Последна редакция: Септември 08, 2011, 09:15:00 pm от Divna »

« Отговор #26 -: Септември 08, 2011, 09:40:36 pm »
Много Ви благодаря за отзива!
Първо да кажа, че това е моята карта. А майка ми замина да се грижи за майка си, която си е счупила крака, за месец. На това място е пълно със селски интрижки, кавги за имоти и кофти емоции..
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #27 -: Септември 08, 2011, 11:20:35 pm »
Марая...темата която си отворила ме приканва да пиша... Първо искам да се извиня, ако обясненията ми са доста разхвърляни като мисъл, но истината е че не мога да си "събера ума" от както съм се върнала от БГ.  Както винаги Марая се оказа мноооого права, аз се притеснявах за баща ми, но големия проблем се оказа майка ми......Намерих една жена непознаваема в поведението си от както бях в БГ през март месец. За една седмица трябваше да се справя със сватбата на сина ми и лекарски прегледи, които не дадоха никакъв отговор за поставяне на диагноза. Единственото ми съмнение което за сега нито е потвърдено, нито отречено е че съществуват симптоми в поведението свързващи се с болестта алцхаймер....Успях да намеря жена която да се грижи за родителите ми, но това не решава въпроса. Вероятно октомври месец отново ще съм в БГ за да търся решение на въпроса...Качвам картата на майка ми, за която часа не е сигурен, знае се само ,че е някъде по обяд

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Септември 09, 2011, 01:59:23 am »
Марая...темата която си отворила ме приканва да пиша... Първо искам да се извиня, ако обясненията ми са доста разхвърляни като мисъл, но истината е че не мога да си "събера ума" от както съм се върнала от БГ. Както винаги Марая се оказа мноооого права, аз се притеснявах за баща ми, но големия проблем се оказа майка ми......Намерих една жена непознаваема в поведението си от както бях в БГ през март месец. За една седмица трябваше да се справя със сватбата на сина ми и лекарски прегледи, които не дадоха никакъв отговор за поставяне на диагноза. Единственото ми съмнение което за сега нито е потвърдено, нито отречено е че съществуват симптоми в поведението свързващи се с болестта алцхаймер....Успях да намеря жена която да се грижи за родителите ми, но това не решава въпроса. Вероятно октомври месец отново ще съм в БГ за да търся решение на въпроса...Качвам картата на майка ми, за която часа не е сигурен, знае се само ,че е някъде по обяд

Иска ми се да започна да греша.... :(

*

Неактивен zuzi

• 145
Re: Здравословни проблеми и натале нямате
« Отговор #29 -: Септември 09, 2011, 09:46:39 am »
Здравейте,имам здравословен проблем,надявам се нямате нищо против,че качвам соларна карта за предстоящия ми солар. Притесни ме положението на Марс в 8 дом( в солара е У4,а в натала У6), в опозиция на Нептун и квадрат Венера,Меркурий. Изгряващ Плутон квадрат Уран( У4 по натал) , 6 соларен дом е в 8 :o МЦ соларно в 12 дом(болници) По дирекции имам аспект Марс полусекстил К6 и Плутон куинконс К6, Венера(У8) опозиция К8. Дали имам основание да се притеснявам от предстояща хирургическа операция ,а не дай си боже нещо друго. Надявам се,че всичко ще завърши добре, Юпитер в 4 соларен.