Здравей Гост

Сатурнов възврат

• 3 Отговора
  • 2159 Прегледи
Сатурнов възврат
« -: Септември 09, 2011, 02:49:11 pm »
пускам тема за тези така важни периоди.  ;)

чела съм на доста места, че при втория сатурнов възврат се проверява дали си усвоил уроците от първия. респ. че може би тези дето не го доживяват не са научили това което трябва. подобно нещо и за първия сатурнов възврат - ако не си се научил на дисциплина и не си приел ограниченията на които те учи сатурн - брадва още след първия или около него.

аз съм минала първия сатурнов възврат, като че ли малко по-друт начин стоят нещата вече в живота ми...при мен е в съвпад с асц, т.е. имаше и преминаване на тр. сатурн през осите и честно казано не разбрах точно какво трябва да науча, беше може би най-тежкия период от личностното ми развитие досега.

темата я пускам и защото имах близък човек, който почина при втория сатурнов възврат - по време на първия се е оженил, родило се е първото му дете. всъщност почина точно по времето на първия сатурнов възврат на това дете. човекът беше със щастливо семейство и супер успешна кариера...ама ако е вярно това за сатурновия възврат значи нещо не е било както трябва.

вие сте :)

*

Неактивен virgo

• 101
Re: Сатурнов възврат
« Отговор #1 -: Септември 09, 2011, 03:23:09 pm »
Пак аз първа и дано не се повтарям!

По време на моя първи възврат родих порвото си дете и определено започна мнооого щастлив период от живота ми, който продължи до 38-ми година.
От втория имам време, но незнам дали важи това за улоците. Нима всички преживели 56 г. са си научили уроците?

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #2 -: Септември 09, 2011, 04:56:11 pm »
Няма такова нещо като: "Който не си е научил уроците - при следващ Сатурнов възврат - сбогом живот!"
Уроците се учат тук - на Земята и си стоим на нея докато ги усвоим (надяваме се! ;)).
Ако отлетим от нея, значи сме си свършили работата, за която сме били дошли и пр.
 ;D

Тук има и по-знаещи - да кажат!  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Септември 09, 2011, 05:24:15 pm »
скоро баща ми е имал Сатурнов възврат (очевидно съм наследила от него везнишкия Сатурн, само, че неговия е ретрограден на 14,5  ;D - не знам в кой дом е защото имам само приблизителен час - "някъде през нощта")

честно казано не виждам някакъв супер катаклизъм при него, освен малко финансови притеснения и явна ориентация към бъдещо пенсиониране. тъпо, че миналата година (когато е бил точния възврат) изтегли малка сума кредит (не на негово име де), с цел да строи къща близо до София, но нещо финансите не му достигнаха и сега строежа е замразен.
друго не се сещам по-интересно. като цяло при него е доста спокоен и дядовски период (да ми е жив и здрав, най-големия ми помагач е той)

всъщност втория възврат не е ли около ~58-59та година? (~29+~29) ???