Здравей Гост

Партньорска синастрия (не любовни отношения)

• 6 Отговора
  • 2322 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
мисля, че тази тема би ви била също интересна
тук бихме могли да обсъждаме приятелски, отношения с колеги, деца-родители.. всякакви синастрии, които не са свързани с интимни или любовни отношения

тъй като се сетих за тази тема си запазвам "привилегията" да разгледате една партньорска синастрия (не знам час на човека, но и без него ми се струва, че е интересна) ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Партньорска синастрия (не любовни отношения)
« Отговор #1 -: Септември 10, 2011, 10:21:54 pm »
Така без да са дадени аспектите малко ми е трудно. Един въпрос двойна квадратура Нептун Луна ли имате?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Септември 10, 2011, 10:54:31 pm »
ох вярно от астро.кома ги дава доста гадно
да и аз така виждам двойна лунна квадратура -  ;D яко заблуждаване, а?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #3 -: Септември 10, 2011, 11:04:36 pm »
Не знам кой от часовете е верен, но ако долният е твоя, внимавай ако ще работиш с този човек, може би очакванията ти са малко нереални. Луната и Нептун при теб са точно Г10 и Г6. От друга страна Луната ти получава добър секстил от Сатурна му,така че трябва да се изяснят много точно и стриктно нещата, за да няма после разбрал недоразбрал.Още повече че съвпада на луната му с твой марс в 11-ти дом квадратира нептуна ти в 3-ти. Относно осъществяване и обсъждане на проекти внимаавай.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Септември 10, 2011, 11:10:22 pm »
Не знам кой от часовете е верен, но ако долният е твоя, внимавай ако ще работиш с този човек, може би очакванията ти са малко нереални. Луната и Нептун при теб са точно Г10 и Г6. От друга страна Луната ти получава добър секстил от Сатурна му,така че трябва да се изяснят много точно и стриктно нещата, за да няма после разбрал недоразбрал.Още повече че съвпада на луната му с твой марс в 11-ти дом квадратира нептуна ти в 3-ти. Относно осъществяване и обсъждане на проекти внимаавай.

едва ли ще работя за него (шеф не си търся), по-скоро ми трябва в съвсем друга светлина ;) - в интерес на истината до сега не съм го слушала много, много, а човекът просто знае доста неща. (неговия час е не знаен - слагам го 12 на обяд, може би при разлика в часа и с луната ще има разлики) важен човек, които би помогнал с напътствия и съвети евентуално къде може да сгазя лука :) все пак няма безплатен обяд така, че си знам 100% доверие на никого, но той си е професионалист в сферата към която съм се устремила ;) (не мога да давам много конкретно инфо тук :( )

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #5 -: Септември 11, 2011, 10:55:08 am »
Доста от неговите планети са във втория ти дом, така че помощ от него в печеленето на пари може да очакваш. Неговият Меркурий е в 3-я ти дом, съвпад с твоя Нептун, идеи ще дава. Все пак внимавай с квадратурата към Луната, надявам се реални да са очакванията ти към този човек.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Септември 11, 2011, 12:17:55 pm »
да и аз се надявам всичко да е ясно
всъщност преди години, когато комуникирахме с него и когато ми помогна много за възможно най-лекото излизане при главоболията, които имах (не бяха никак малки, нито през сегашния, нито за тогавашния ми мироглед) не знаех, че и Слънцата са ни в съвпад, нищо.. но знаех, че е човек, на който може да се разчита ;). Реално с него се познаваме повече от 10г. къде по-рядко, къде по-честно, но наистина не си спомням някога да ми е дал невярна информация за нещо или някого - дори се чудя понякога на неговия усет за хората. Дори и да не се подновят контактите, които прекъснаха по моя вина, аз винаги ще помня този човек с хубаво, той е един от първите, които никога не се е съмнявал в качествата ми за предприемач, но не искаше да играя по начина (тогава), начин, които всички тук знаете до какво доведе.

дали споделянето на благодарност и симпатия не е един вид преработка на СЛВ в рак?!
а изясняването на кой какво как - явно е част от Сатурновото? как мислите?

умишлено пуснах отделна тема, защото при партньорските отношения Марс, Венера, Луна, Слънце.., придобиват съвсем друга светлина. Тук вече не говорим за искри и романтика, а за добра комуникация, доверие, синхрон ;)

пускайте карти на вас и ваша приятелка, шеф, роднина - ще обсъждаме отношенията ;)