Здравей Гост

Прогресивната луна и нейните тайни страни

• 50 Отговора
  • 12908 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Както всичко така и Пр.Луна....има свойте тайни страни....Гледайки картата си установявам , че по време на своя престои по прогресии тя образува така наречените кармични , творчески минорни аспекти....Често тези аспекти са в пъти по-силни от мажорните или онези които са видими....
При определени ситуации ние се питаме ЗАЩО....при условие , че няма един лош аспект в картата....А всъщност отговора е много прост...и е въпрос на сметка....След всеки полусекстил следва нонагон, след всеки нонагон септил...,след всеки септил секстил...после следва квинтил...Въобще има цикличност в аспектаруима и възможности , които следва да се използват...
Бихте ли погледнали Пр.Луна в картата си и да споделите дали при Вас има нещо , което можете да свържете с тези заключения... :)

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Прогресивната луна и нейните тайни страни
« Отговор #1 -: Септември 11, 2011, 03:24:41 pm »
Когато почина баща ми, прогресивната Луна е била на 26* Водолей, 12-ти дом. Нямам нищо на 26*, но СЛВ ми е на 6* Близнаци и съответно Луната е образувала сентагон с него.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Септември 11, 2011, 03:48:37 pm »
Когато почина баща ми, прогресивната Луна е била на 26* Водолей, 12-ти дом. Нямам нищо на 26*, но СЛВ ми е на 6* Близнаци и съответно Луната е образувала сентагон с него.

Това е положението.... :( Аспект на смъртта...

Би ли погледнала аспекта на Пр. куспиди 2-8-ми 4-ти 10-ти....и градусите на пр.в-ве.... ???

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Септември 11, 2011, 04:07:46 pm »

Това е положението.... :( Аспект на смъртта...

Би ли погледнала аспекта на Пр. куспиди 2-8-ми 4-ти 10-ти....и градусите на пр.в-ве.... ???
Не ми е правена ректификация и не съм 100% сигурна за часа...може да има малко отклонение. Прогресивен връх на 2-ри дом е на 25 Телец, съответно - 8-ми дом на 25 Скорпион. Прогресивната Луна е образувала квадратура с оста  :o Прогресивен ИЦ - 6* Рак, МЦ - 6* Козирог...

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #4 -: Септември 11, 2011, 07:56:49 pm »
При мен баща ми почина точно при влизането на прогресивната Луна в 12 дом, квинокс с натална Венера в 5-ти дом. Куспидата на прогресивния 8-дом в този момент е върху Хирон.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Септември 11, 2011, 09:28:53 pm »
При мен баща ми почина точно при влизането на прогресивната Луна в 12 дом, квинокс с натална Венера в 5-ти дом. Куспидата на прогресивния 8-дом в този момент е върху Хирон.
При мен тогава, прогресивното Слънце беше в съвпад с Хирон..

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #6 -: Септември 12, 2011, 06:35:53 pm »
Прогресивна Луна от няколко дни е в Телец и наближава К7.
Някой от пишещите имал ли е наскоро пр. Луна в съвпад с ДЦ? Имаше ли събитие? Първият път съм била на 13 г. и нямам никакви спомени нещо да се е случило.

Благодаря Ви предварително!

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #7 -: Септември 12, 2011, 08:46:39 pm »
Някой от пишещите имал ли е наскоро пр. Луна в съвпад с ДЦ? Имаше ли събитие? Първият път съм била на 13 г. и нямам никакви спомени нещо да се е случило.

При мен край на една измъчена връзка, начало на нова любов.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #8 -: Септември 12, 2011, 08:51:30 pm »

При мен край на една измъчена връзка, начало на нова любов.

Благодаря, Анджи!  :58:

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #9 -: Септември 13, 2011, 08:56:20 am »

Продадохме един имот тогава, заедно с мъжа ми, като преди това водихме и дело.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #10 -: Септември 13, 2011, 09:19:36 am »
Прогресивната Луна днес ми прави точен съвпад с натален Марс(У6) , фокус на тао-квадрат с Меркурий в 12 и Сатурн в 7. Транзитен Плутон точно на К2 прогресивен дом. Надявам се да не ми се случи нещо трагично ::) Дали би могло да бъде смяна на работата,щото имам такава нагласа,а и по дирекции Плутон(У1 и 2) аспектира К6,транзитен Уран е на К6.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #11 -: Септември 13, 2011, 11:31:17 am »
Моля ви, стига очаквайте само трагични неща при тежките транзити. да, може да е трудно, но квадрата е борба, а без борба няма постигане на цели. С настройките си подпомагаме картата, ако очакваме само трагедии забравяме, че трябва да впрегнем силите и психиката си за да преудолеем трудностите.  Все лошото не може да се очаква. Приеми го като предизвикателство. 6-ти дом - прогресивната луна там - значи ще имаш възможност да смениш работата си, да квадратура е - вкарай енергия в търсенето. Меркурий в 12-ти освен болници и неприятности е и 3-ти от 10-ти, подписване на нов договор :), е разбира се че и твоя трети трябва да е ативиран. Но все пак Уран в 6-ти ще ти даде такъв подтик. Пък и с прогресивна луна в 6-ти може и от лоши навици да се откажеш - чудесно време за това.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #12 -: Септември 13, 2011, 12:06:39 pm »
Моля ви, стига очаквайте само трагични неща при тежките транзити. да, може да е трудно, но квадрата е борба, а без борба няма постигане на цели. С настройките си подпомагаме картата, ако очакваме само трагедии забравяме, че трябва да впрегнем силите и психиката си за да преудолеем трудностите.  Все лошото не може да се очаква. Приеми го като предизвикателство. 6-ти дом - прогресивната луна там - значи ще имаш възможност да смениш работата си, да квадратура е - вкарай енергия в търсенето. Меркурий в 12-ти освен болници и неприятности е и 3-ти от 10-ти, подписване на нов договор :), е разбира се че и твоя трети трябва да е ативиран. Но все пак Уран в 6-ти ще ти даде такъв подтик. Пък и с прогресивна луна в 6-ти може и от лоши навици да се откажеш - чудесно време за това.
Прогресивната Луна е във 2-ри прогресивен( 3-ти натален).Съвпада е с Марс(У6) в натала,а квадрата с Меркурий(мунданен управител на 3дом), ми се ще да го тълкувам като подписване на договор,дано.Съвпада сключва тригон към Плутон(У2) материални средства.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #13 -: Септември 13, 2011, 01:14:37 pm »
Ако и по дирекция имаш потвърждение това е. Погледни и тежък транзит тази година дали отключва такова събитие.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #14 -: Септември 13, 2011, 01:37:07 pm »
Ако и по дирекция имаш потвърждение това е. Погледни и тежък транзит тази година дали отключва такова събитие.
Уран на К6,само че как се определя тайминга на събитието,по транзити  или движението на Прогресивната Луна? за месец и ден.